Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας! Σήμερα πέριξ του χωριού μου κάναμε με τον φιλο μου τον Μιχάλη ένα ωραιο απογευματινό περπατητο τσίχλας.τα πουλιά λιγοστά,αλλα κατά τόπους είχε κάποια πουλια..11 πήρα στο χέρι (είχα 2 χαμένα ) , και 6 ο Μιχάλης ..φυσίγγια έριξα κατα 90% Ρουμελιωτης 28gr N8 piston skeet (Gualanti) και μερικά 34 πάλι Ρουμελιωτης..
Η τελευταία τουφεκια του βίντεο είναι η πιο μακρύνη και είναι με 28gr και αν θυμάμαι καλά με 3 άστρα ..ανάλογα το μερος έβαζα 4 η 3 άστρα..παρόλη την απόσταση βρέθηκε καθώς έπεσε μέσα σε ένα λιοφυτο..
05051383-526D-4F47-AA05-92F86F87DABE.jpeg756534AD-7FE3-4C78-B8E5-AEBC94561452.jpeg

Last edited:
View attachment 67375ρε δε μας γ@€@7ε .... Έφαγα τα λυσσακά μου το πρωί στη πλευρά... Και την έκανα έκανα πατητή τ απόγευμα στις ελιές! Mulerrite μισόταπα Θώδη στα 32 🤣🤣🤣 Και κοίτα από πού σηκώθηκε.....View attachment 67376
Μπραβο ρε παιχτη!!!!

Και να τούς πιάσουν τι να τους κάνουνε αφού σε λίγο καιρό είναι έξω... Αυτό το ξέρουν αυτή και συνεχίζουν τον τρόπο ζωή τούς ...
Το έχω πει με κίνδυνο να παρεξηγηθώ:για κάτι τέτοια αλλά και σοβαρότερα ποινικά αδικήματα θέλουμε νόμους ΕΣΣΔ ή 21 Απριλίου!!

View attachment 67375ρε δε μας γ@€@7ε .... Έφαγα τα λυσσακά μου το πρωί στη πλευρά... Και την έκανα έκανα πατητή τ απόγευμα στις ελιές! Mulerrite μισόταπα Θώδη στα 32 🤣🤣🤣 Και κοίτα από πού σηκώθηκε.....View attachment 67376
Well done!!.shake hands.

Το έχω πει με κίνδυνο να παρεξηγηθώ:για κάτι τέτοια αλλά και σοβαρότερα ποινικά αδικήματα θέλουμε νόμους ΕΣΣΔ ή 21 Απριλίου!!
Μπορεί να μην γουστάρουμε τους απέναντι αλλά σε τέτοια πράγματα τους παραδέχομαι πιστεύω όλοι είδατε τι έγινε με αυτούς που κλέβανε τα σπίτια μετά τον σεισμό κλέψει χέρι κόψει χέρι θα ειμασταν παράδεισος.

Καλησπέρα σας! Σήμερα πέριξ του χωριού μου κάναμε με τον φιλο μου τον Μιχάλη ένα ωραιο απογευματινό περπατητο τσίχλας.τα πουλιά λιγοστά,αλλα κατά τόπους είχε κάποια πουλια..11 πήρα στο χέρι (είχα 2 χαμένα ) , και 6 ο Μιχάλης ..φυσίγγια έριξα κατα 90% Ρουμελιωτης 28gr N8 piston skeet (Gualanti) και μερικά 34 πάλι Ρουμελιωτης..
Η τελευταία τουφεκια του βίντεο είναι η πιο μακρύνη και είναι με 28gr και αν θυμάμαι καλά με 3 άστρα ..ανάλογα το μερος έβαζα 4 η 3 άστρα..παρόλη την απόσταση βρέθηκε καθώς έπεσε μέσα σε ένα λιοφυτο..
View attachment 67412View attachment 67413
Συντεκνε καλημερα εαν συνεχισεις να βαζεις τον καλυκα κοντρα σε βλεπω να κανεις μαντιναδες με μπινελικια απο τα κλικ;).yel.

ανέβηκαν πουλια στα απογευματινά και σήμερα το προι τα πευκα παραθαλάσσια ήταν γεμάτα ερχόταν από θάλασσα σαν μπασίματα οκτωβριου
αντε βγες σημερα ολοι μερα,μην μας πεις παλι οτι δεν προλαβες!

Status
Not open for further replies.
Back