Ειχες κάνει κάνα καλό....Αμ καλα εκανα εγω καποτε....
Ειχες κάνει κάνα καλό....Αμ καλα εκανα εγω καποτε....
Για πε σεταπ...Αμ καλα εκανα εγω καποτε....
Μάς την σπάνε επειδή δεν ξέρουν από μπάλαΟι Βραζιλιάνοι τί φταίνε;
Μονο σε Π.Μ..Ειχες κάνει κάνα καλό....
Για πε σεταπ...
Μπραβο ρε παιχτη!!!!View attachment 67375ρε δε μας γ@€@7ε .... Έφαγα τα λυσσακά μου το πρωί στη πλευρά... Και την έκανα έκανα πατητή τ απόγευμα στις ελιές! Mulerrite μισόταπα Θώδη στα 32Και κοίτα από πού σηκώθηκε.....View attachment 67376
11αρια με νέφτι....Για πε σεταπ...
Οχι ρε, κανουν ευκολα συσωματωσεις...11αρια με νέφτι....
Nαι διότι υπάρχει ο κ@λονόμος περί ''ρατσισμού και ξενοφοβίας!!''Τους κωλόγυφτους λέτε Βραζιλιάνους;
Το έχω πει με κίνδυνο να παρεξηγηθώ:για κάτι τέτοια αλλά και σοβαρότερα ποινικά αδικήματα θέλουμε νόμους ΕΣΣΔ ή 21 Απριλίου!!Και να τούς πιάσουν τι να τους κάνουνε αφού σε λίγο καιρό είναι έξω... Αυτό το ξέρουν αυτή και συνεχίζουν τον τρόπο ζωή τούς ...
Well done!!View attachment 67375ρε δε μας γ@€@7ε .... Έφαγα τα λυσσακά μου το πρωί στη πλευρά... Και την έκανα έκανα πατητή τ απόγευμα στις ελιές! Mulerrite μισόταπα Θώδη στα 32Και κοίτα από πού σηκώθηκε.....View attachment 67376
Και τα επιδόματα..αυτοί είναι γεννημένη μέσα στην παρανομία...είναι δυνατόν να αλλάξουν...συνεχίζουν όπως μεγάλωσαν, η μόνη πηγή εσόδων είναι η κλοπή...
Και είναι και μάγκας άμα έχει κάνει φυλακή οι βρωμιάρηδες.ΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ.ΜΕΧΡΙ 12ΟΟΟΟ ΚΛΕΨΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑ.ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ.
Μπορεί να μην γουστάρουμε τους απέναντι αλλά σε τέτοια πράγματα τους παραδέχομαι πιστεύω όλοι είδατε τι έγινε με αυτούς που κλέβανε τα σπίτια μετά τον σεισμό κλέψει χέρι κόψει χέρι θα ειμασταν παράδεισος.Το έχω πει με κίνδυνο να παρεξηγηθώ:για κάτι τέτοια αλλά και σοβαρότερα ποινικά αδικήματα θέλουμε νόμους ΕΣΣΔ ή 21 Απριλίου!!
οταν λες περασμα?παιζουν μες στα λιοδεντρα?Μας δουλεύουν τα κυχλια !!!!! Περασμα χτες και σήμερα το προι μεγαλητερο!!!!
ανέβηκαν πουλια στα απογευματινά και σήμερα το προι τα πευκα παραθαλάσσια ήταν γεμάτα ερχόταν από θάλασσα σαν μπασίματα οκτωβριουοταν λες περασμα?παιζουν μες στα λιοδεντρα?
Συντεκνε καλημερα εαν συνεχισεις να βαζεις τον καλυκα κοντρα σε βλεπω να κανεις μαντιναδες με μπινελικια απο τα κλικΚαλησπέρα σας! Σήμερα πέριξ του χωριού μου κάναμε με τον φιλο μου τον Μιχάλη ένα ωραιο απογευματινό περπατητο τσίχλας.τα πουλιά λιγοστά,αλλα κατά τόπους είχε κάποια πουλια..11 πήρα στο χέρι (είχα 2 χαμένα ) , και 6 ο Μιχάλης ..φυσίγγια έριξα κατα 90% Ρουμελιωτης 28gr N8 piston skeet (Gualanti) και μερικά 34 πάλι Ρουμελιωτης..
Η τελευταία τουφεκια του βίντεο είναι η πιο μακρύνη και είναι με 28gr και αν θυμάμαι καλά με 3 άστρα ..ανάλογα το μερος έβαζα 4 η 3 άστρα..παρόλη την απόσταση βρέθηκε καθώς έπεσε μέσα σε ένα λιοφυτο..
View attachment 67412View attachment 67413
αντε βγες σημερα ολοι μερα,μην μας πεις παλι οτι δεν προλαβες!ανέβηκαν πουλια στα απογευματινά και σήμερα το προι τα πευκα παραθαλάσσια ήταν γεμάτα ερχόταν από θάλασσα σαν μπασίματα οκτωβριου