Είναι ψήφοι και μάλιστα πάρα πολλοί.Δυστυχώς είναι κράτος εν κράτει οι ρομά
Είναι ψήφοι και μάλιστα πάρα πολλοί.Δυστυχώς είναι κράτος εν κράτει οι ρομά
Αμα ξεχειλησει ο κοσμος και πει διαλεχτε ψηφους και απο δω και μπρος το κριμα στην κυβερνηση σας να δεις οτι θα επιβληθει και ο νομος ΛευτερηΕίναι ψήφοι και μάλιστα πάρα πολλοί.
Αρε τυχεροι που εισαστε εσεις, εμεις τί να πουμε που για να δουμε τσιχλα πρεπει να κανουμε ταμα, τελος, ή θα μετακομισω εκει ή δεν ξαναβγάζω αδεια.Αυτήν την στιγμή είμαι στο κτημα100 μέτρα από θάλασσα και βλέπω να μπενουν πουλια κατά διαστήματα έχω αναψη κόκκινα λεμε.. το απόγευμα βάζο πατάτες αν προλάβω θα παο
Παράξενο μου φαίνεται αυτό που κάνουν οι ''πονηρές''ανέβηκαν πουλια στα απογευματινά και σήμερα το προι τα πευκα παραθαλάσσια ήταν γεμάτα ερχόταν από θάλασσα σαν μπασίματα οκτωβριου
Στην Κύπρο έχουν πιο σοβαρό πρόβλημα από εμάς με τους λαθροεισβολείς(sorry,προσφυγες)!!Αμα ξεχειλησει ο κοσμος και πει διαλεχτε ψηφους και απο δω και μπρος το κριμα στην κυβερνηση σας να δεις οτι θα επιβληθει και ο νομος Λευτερη
Παρομοια κατασταση επικρατει στην παφο
Σε δυο χωρια μαλιστα εμπαιναν στα σπιτι μερα μεσημερι με το κοσμο μεσα
Η αστυνομια απον με τις ιδιες δικαιολογιες
Βγηκαν λοιπον απο τα χωρια και τους ειπαν
Επισημα!
Στην τηλεοραση!
Απο δω και μπρος μετα απο τις επισημες καταγγελιες και την αγνοηση σας το κριμα στον δικο σας λαιμο
Εμεις θα πραξουμε με το μονο διαθεσιμο μεσο και τροπο που εχουμε για να προστατευτουμε
Οποιος καταλαβε καταλαβε!
Σε μια βδομαδα μπηκε και φυλακιο μπηκε και αστυνομικη δυναμη και περιπολιες και απο ολα και εγιναν και συλληψεις
Φυσικα και δεν λυθηκε το προβλημα απο ριζας
Αλλα διασπαστηκαν
Και ειναι πιο δυσκολο να δρουν ελευθερα και στο φως της μερας
Αλλο να κανεις ολα αυτα με θρασσος και ξεροντας οτι κανεις δεν θα σου κανει κατι
Και αλλο ξεροντας οτι περνεις το ρισκο…..
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
Το περιβάλλον δεν το σκέφτεσαι;;Αν σου κάτσει στραβή....και πέσεις πάνω.....ψυχραιμία.....καθαρίζεις τα "σκατα".....και μετά τα πετάς επίσης ψύχραιμα στον αυλακα ...έχοντας το νου σου μήπως φανούν και άλλα "σκατα"...όσο εμφανίζονται κάνεις τις ίδιες ψύχραιμες κινήσεις!!!
Τα ίδια κι'εδώ .οταν θα παρουν σωστο μαθημα τοτε θα σταματησουν και σωστο μαθημα δεν θελει να τους δωσει η αστθνομια... να ξερετε ομως οτι θα παρει και εμας η μπαλα....και ενα ζωντανο παραδειγμα εγω πριν 10 χρονια περιπου... ειμαι στο καφε μεσα στο κατ και περιμενω να ερθη η ωρα να με δει ενας γιατρος για τη μεση μου, ξαφνικα ακουω μια γυναικα να ουρλιαζει και να λεει ''βοηθεια ασε με κτλπ'' ειναι ενας ''τετοιος'' και της εχει παρει την τσαντα και τρεχει ... για κακη του τυχη ακουω εγω και αλλα 2 παλικαρια και τρεχουμε και τον πιανω εγω και τον εχω κατω και του παταω το σβερκο... ερχεται η γυναικουλα καμια 70+ χρονων μας δινει τις ευχες τις και σκανε 2-3 παλιο πο@@νες και ενας παλιο που@@@ρας και μου λενε καλα πως κανεις ετσι δεν τη σκοτωσε κιολας ασε τον ανθρωπο ,και με το που το λενε απλα σβησανε ολα...... τον αφηνω εκει και παω και καθομαι στο κυλικιο ερχονται μαζι μου 2-3 αγνωστοι καθομαι καθονται και αυτοι και δεν μιλαω και εκει καταλαβα ποσο σαπια μυαλα υπαρχουν.(ειχαμε καλεσει αστυνομια και τον αφησαν να φυγει)
Το πιθανότερο είναι ότι θα σε σκίσουν και θα τον πληρώνεις και για μία ζωήΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΤΣΑΚΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΒΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ,ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ!!!!!!!
Πριν 20 μέρες δεν είχε πουθενά.καλησπέρα στην παρέα,
Έχει φανεί καμιά τσίχλα προς Μαυρομάτι, Άσκρη, Ξηρονομή; ή επικρατεί το χάλι που υπήρχε πριν 20 μέρες;
τώρα έχει;Πριν 20 μέρες δεν είχε πουθενά.
Χθες κ σήμερα! Στο ίδιο μέρος,χθες ήταν ωραία σήμερα... Φόλα! Όλα τα πουλιά 6 κ 10 με τέταρτο,σβάρνα ! Έριξα 5 φυσίγγια απελπισίας κ έφυγα!Πηγε κανένας απογευματινο?
Υγεία να έχουμε εμείς και θα αυτές είναι συνεπείς στο ραντεβού τους του χρόνου...Δεν πειράζει συνάδελφε ας μείνουν για τού χρόνου.
Ο μιτσος θα πήγε σιγουρα που εξαφανηστικε μαλλον ακόμα της καθαριζειΠηγε κανένας απογευματινο?