Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Κέρκυρα αρκετές πιασμένες το πρωί, μου πέρασε το πρώτο ζευγάρι κατά τις 8:10 εριξα στην μια η οποία έπεσε ζωντανή σε ένα πυκνό και δεν την βρήκα..πέρασαν αλλά δύο κοπάδια που τους εριξα από μια τριάρα κ δεν ακούμπησα.. :-D Μια μονή που πάλι με τριάρα την πήρα στο τέλος και ένα κοτσυφος. Γενικά είδα κοπαδακια απο πουλάκια αρκετά ψηλωμενα βέβαια.

Κάνανε την εμφάνιση και απο εδώ σήμερα
Περάσανε μερικές
Σπυρακο Hunding Mandess ίσα για σένα τραβάνε
Χαρη περασε ενα μπουλουκι καμια 15αρια μαζεμενες αντιθετα παλι μονο αυτο τιποτα αλλο αυριο πηγαινε θα ειναι καλυτερα

Ανατολή στο τσιχλοκάρτερο. Καλημέρα σε όλους.
Καλημέρα από Καπανδρίτι. Δεν πετάει τίποτα πέρα από τον γαιδαρό!View attachment 80669
Τελικά 8:50 την έκανα ατουφέκιστος. Μόνο κάτι χελιδόνια εμφανίστηκαν και ένα ζευγαράκι που πέρασε μακρυά. Πίσω προς ΕΥΔΑΠ έπεσαν καμμιά 10αριά τουφεκιές. Δημήτρη δίπλα από εμένα πρέπει να ήσουν. Καλή συνέχεια. Τα καλά έπονται.

.fff. ΣΥΜΦΩΝΑ με καποιες πληροφοριες που εχω και μιλησα απευθειας με τα τσιχλακια !!!!!!!μου ειπαν οτι απο σαββατο κυριακη και δευτερα θα ειναι το μπασιμο ειδικα κυριακη και δευτερα .Μην με ρωτας περισσοτερες πληροφοριες δεν δινω ;).welcome.

.fff. ΣΥΜΦΩΝΑ με καποιες πληροφοριες που εχω και μιλησα απευθειας με τα τσιχλακια !!!!!!!μου ειπαν οτι απο σαββατο κυριακη και δευτερα θα ειναι το μπασιμο ειδικα κυριακη και δευτερα .Μην με ρωτας περισσοτερες πληροφοριες δεν δινω ;).welcome.
μετα απο καινουργια ενημερωση τελικα θα περασουν πσκ και οχι δευτερα !!!!!!!

Μαύρες τουφεκισα μια αλλά δεν,κατα τις 8.30 περνάει ένα κοπαδακι κρατάω 3 βρηκα τις 2 τελικός απολογισμός 3 στο χέρι και μια χαμένη ,τέσσερις φορές πήγα και την έψαξα αλλά δεν , εκεί κλαμπανισα και άλλες δύο που τις ειδα ξαφνικα καιχωρις ισορροπία.Ο λογαριασμός άνοιξε.IMG_20231011_101934.jpg

Πολύ μεγάλο περασμα με νοτιοανατολικούς Και 22 βαφμους τα. Πουλια μπενουν κατά κύματα νουμερα δεν γραφο όλλοι ευχαρηστιμενοι … όταν είναι η χρόνια της κυχλας θα μπει ανεξάρτητος καιρούς .. φύγαμε της 10 και ακόμα πέρναγαν κατά κύματα χόρτασε το ματι μου

Status
Not open for further replies.
Back