Χαρη περασε ενα μπουλουκι καμια 15αρια μαζεμενες αντιθετα παλι μονο αυτο τιποτα αλλο αυριο πηγαινε θα ειναι καλυτεραΚάνανε την εμφάνιση και απο εδώ σήμερα
Περάσανε μερικές
Σπυρακο Hunding Mandess ίσα για σένα τραβάνε
καλα παμε ,αργα και σταθερα!Πρέβεζα είδαμε αρκετές, πήρα και την πρώτη....
View attachment 80670
Άμα καθόμουν θα βαραγα και άλλες αλλά την έκανα για κανά ορτυκακι, αλλά μόνο ένα βρήκαμε...
View attachment 80671
Ανατολή στο τσιχλοκάρτερο. Καλημέρα σε όλους.
Τελικά 8:50 την έκανα ατουφέκιστος. Μόνο κάτι χελιδόνια εμφανίστηκαν και ένα ζευγαράκι που πέρασε μακρυά. Πίσω προς ΕΥΔΑΠ έπεσαν καμμιά 10αριά τουφεκιές. Δημήτρη δίπλα από εμένα πρέπει να ήσουν. Καλή συνέχεια. Τα καλά έπονται.Καλημέρα από Καπανδρίτι. Δεν πετάει τίποτα πέρα από τον γαιδαρό!View attachment 80669
ΣΥΜΦΩΝΑ με καποιες πληροφοριες που εχω και μιλησα απευθειας με τα τσιχλακια !!!!!!!μου ειπαν οτι απο σαββατο κυριακη και δευτερα θα ειναι το μπασιμο ειδικα κυριακη και δευτερα .Μην με ρωτας περισσοτερες πληροφοριες δεν δινω
![]()
μετα απο καινουργια ενημερωση τελικα θα περασουν πσκ και οχι δευτερα !!!!!!!ΣΥΜΦΩΝΑ με καποιες πληροφοριες που εχω και μιλησα απευθειας με τα τσιχλακια !!!!!!!μου ειπαν οτι απο σαββατο κυριακη και δευτερα θα ειναι το μπασιμο ειδικα κυριακη και δευτερα .Μην με ρωτας περισσοτερες πληροφοριες δεν δινω
![]()
Περνάει τίποτα?Εδω ειμαι.....View attachment 80674
Μια ξανθια και μια μελαχρινη. 45αρες αλλα κορμια θανατηφορα....Περνάει τίποτα?
Κάτσε όπως κι εκει που είσαι!!Μια ξανθια και μια μελαχρινη. 45αρες αλλα κορμια θανατηφορα....
να σηκωθει μαστορα!Κάτσε όπως κι εκει που είσαι!!
Μια ξανθια και μια μελαχρινη. 45αρες αλλα κορμια θανατηφορα....