Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τελικά 8:50 την έκανα ατουφέκιστος. Μόνο κάτι χελιδόνια εμφανίστηκαν και ένα ζευγαράκι που πέρασε μακρυά. Πίσω προς ΕΥΔΑΠ έπεσαν καμμιά 10αριά τουφεκιές. Δημήτρη δίπλα από εμένα πρέπει να ήσουν. Καλή συνέχεια. Τα καλά έπονται.
Ημουν αναμεσα Καπανδριτι και Βαρναβα. Βορειοανατολικα της λιμνης. Τζιφος εκει.

Χαρη περασε ενα μπουλουκι καμια 15αρια μαζεμενες αντιθετα παλι μονο αυτο τιποτα αλλο αυριο πηγαινε θα ειναι καλυτερα
Σπυρακο δεν μπορώ Κυριακή και αν
Παντος περάσανε απο κοντά μου για κατω προορισμό
Και όπως μου είπε και ένας άλλος είχε σήμερα περασματακι
Δε πας μια βόλτα στα Τζαμια που κυνηγούσαμε τα γουρούνια μήπως παίξει τίποτα

Παρκο Τριτσι σημερα,μεχρι τις 11 στο λοφακι διπλα απο τις λιμνες...
Περασαν κατι πουλια,αλλα οι περισσοτερες τουφεκιες επεσαν νοτια,προς τα αμπελια..
Ισως ειχαν βαλει κραχτη..
Γυρισα σπιτι με 3 πρασινοκεφαλες,αφου οι τσιχλες δν χαμηλωναν...
Μην γυρισω και με αδεια χερια...
Στο αλσος της Φιλαδελφειας εμαθα οτι αρκετοι επιασαν οριο...
Καλα θα παει η χρονια...

Παρκο Τριτσι σημερα,μεχρι τις 11 στο λοφακι διπλα απο τις λιμνες...
Περασαν κατι πουλια,αλλα οι περισσοτερες τουφεκιες επεσαν νοτια,προς τα αμπελια..
Ισως ειχαν βαλει κραχτη..
Γυρισα σπιτι με 3 πρασινοκεφαλες,αφου οι τσιχλες δν χαμηλωναν...
Μην γυρισω και με αδεια χερια...
Στο αλσος της Φιλαδελφειας εμαθα οτι αρκετοι επιασαν οριο...
Καλα θα παει η χρονια...
Ισχύει για την Νέα Φιλαδέλφεια....και εγώ στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου πήρα 16 στο χέρι 💉😅🤣

Ισχύει για την Νέα Φιλαδέλφεια....και εγώ στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου πήρα 16 στο χέρι 💉😅🤣
Απαγορευεται εκει...
Βρισκεται μεσα σε αστικο ιστο...
Καλα,η διαχειριση δεν τα βλεπει αυτα τα μηνυματα να λαβει μετρα?

Πολύ μεγάλο περασμα με νοτιοανατολικούς Και 22 βαφμους τα. Πουλια μπενουν κατά κύματα νουμερα δεν γραφο όλλοι ευχαρηστιμενοι … όταν είναι η χρόνια της κυχλας θα μπει ανεξάρτητος καιρούς .. φύγαμε της 10 και ακόμα πέρναγαν κατά κύματα χόρτασε το ματι μου
ετσι!οπως τα λες!

Πολύ μεγάλο περασμα με νοτιοανατολικούς Και 22 βαφμους τα. Πουλια μπενουν κατά κύματα νουμερα δεν γραφο όλλοι ευχαρηστιμενοι … όταν είναι η χρόνια της κυχλας θα μπει ανεξάρτητος καιρούς .. φύγαμε της 10 και ακόμα πέρναγαν κατά κύματα χόρτασε το ματι μου
ετσι!οπως τα λες!
Δεν μας τρολάρετε, έτσι ?
Πρέβεζα ?

Ημουν αναμεσα Καπανδριτι και Βαρναβα. Βορειοανατολικα της λιμνης. Τζιφος εκει.
Εκεί ήμουν κι εγώ. Το κατάλαβα από την φωτογραφία σου. Νούλα εμείς, πανικός στον Δυτικό διάδρομο....άτιμη κοινωνία, άλλους τους μηδενίζεις και άλλους τους τα δίνεις με την σέσουλα!!!

Τσιχλομπασιματάκι απλώς ικανοποιητικό σήμερα...! Όχι κάτι το φοβερό, αλλά με υπομονή και προσεχτικές δικαννοντουφεκιές το έκαμα το πρώτο μου 2ψήφιο νουμεράκι για φέτο...!! 10 στον ντορβά, συν άλλες 4 καταρριφθείσες μεν, μη ευρεθείσες δε...
"Μαύρες" στο χάραμα μηδαμινές, κοτσύφια σχεδόν ανύπαρκτα, αλλά αφού είχε ξημερώσει για τα καλά, κατά τις 8μιση - 9 παρά κι έπειτα, για καμιά ώρα, άρχισαν να μπαίνουν μπασιματιάρες τσιχλίτσες κόντρα στον δυνατούτσικο Βοριά/Βορειοανατολικό που έπνεε...! Κλασική μπασιματιάρικια ρότα οι τσίχλες... Αλλά και κλασικός μπασιματιάρικος, οκτωβριανός καιρός...
Ο ουρανός όσο περνούσε η ώρα "φόρτωνε"... Έως που έπιασε κανονική βρόχα και την έκανα κατά τις 10:00. Και τα τσιχλάκια έκοψαν μαχαίρι με τη βροχή.

Last edited:
Τσιχλομπασιματάκι απλώς ικανοποιητικό σήμερα...! Όχι κάτι το φοβερό, αλλά με υπομονή και προσεχτικές δικαννοντουφεκιές το έκαμα το πρώτο μου 2ψήφιο νουμεράκι για φέτο...!! 10 στον ντορβά, συν άλλες 4 καταρριφθείσες μεν, μη ευρεθείσες δε...
"Μαύρες" στο χάραμα μηδαμινές, κοτσύφια σχεδόν ανύπαρκτα, αλλά αφού είχε ξημερώσει για τα καλά, κατά τις 8μιση - 9 παρά κι έπειτα, για καμιά ώρα, άρχισαν να μπαίνουν μπασιματιάρες κόντρα στον δυνατούτσικο Βοριά/Βορειοανατολικό που έπνεε...! Κλασική μπασιματιάρικια ρότα οι τσίχλες...
Ο ουρανός όσο περνούσε η ώρα "φόρτωνε"... Έως που έπιασε κανονική βρόχα και την έκανα κατά τις 10:00. Και τα τσιχλάκια έκοψαν μαχαίρι με τη βροχή.
Περιοχή? Νομό?

Status
Not open for further replies.
Back