Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Στο καλό να πάνε!
Τουλάχιστον θα γλυτώσουμε λίγη γκρίνια από τον Λιάκουρα!🙂
Σου εύχομαι από την καρδιά μου να μην δεις ποτέ τον τόπο σου απος τον βλέπαμε εμείς τα τελευταία 6/7 χρόνια και παλυ κρατάμε μικρό καλάθι και πρειν 4 χρόνια έκανε μπασίματα γαματα ένα μήνα και μετά δεν έμεινε τίποτα … υπομονη λεβεντες… ( αυτήν την στιγμή είμαι στο κτήμα μου 200μετρα από θάλασσα και βλέπω κατά διαστιματα κυχλες να ανεβενουν )

Εμεις παντως Νοτ.Κερκυρα σημερα δεν ειδαμε τιποτα...τουλαχιστον μεχρι τις 9 που εκατσα εγω...
Εγώ στην μέση Κέρκυρα μέχρι τις 9:30 που κάθισα είδα αρκετά πουλιά κ άκουσα κ αρκετές ντουφεκιες προς νοτια..και όπως πάντα τα πουλιά έρχονταν από Νότο προς βορρά

Ποια δυτικα υπεροχα? εμεις δεν την ειδαμε...
Η Πρεβεζα , η Αρτα , η Βορεια Κερκυρα δυτικα δεν ειναι? Ειδαν πουλια λενε σημερα. Οσο για το οτι δεν ειδατε εσεις δεν ειναι πρωτοφανες! Το 14 νομιζω εμεις στον κεντρικο αξονα της Ευβοιας καηκαμε κυριολεκτικα στο τουφεκιδι. Δυτικα προς Ευβοικο περασε το 1/5 και Ανατολικα το 1/10 απο οσα ειδαμε εμεις.

Παρακαλούνται οι φίλτατοι συνάδελφοι, του κεντρικού και του ανατολικού διαδρόμου μετανάστευσης, όπως αρχίσουμε τάχιστα την γκρίνια, δια να ωφεληθούμε, από τα μαγικά αποτελέσματα που αυτή προσφέρει. Είδατε με τον Ηλία στην Κέρκυρα. Άντε πάμε γερά! Ξεκινάω. Δεν πρόκειται να μπει τσόνι. Κ@λοχρονιά και φέτος. Όλα από δυτικά θα περάσουν. Κέρκυρα και Ιταλία. Άντε και από την Άρτα το πολύ πολύ. Τσάμπα το κτηματάκι που σκότωσα, για λίγα κουτιά φυσίγγια, εκεί που φτάσαν και αυτά. Πίκρααααααα....

Σου εύχομαι από την καρδιά μου να μην δεις ποτέ τον τόπο σου απος τον βλέπαμε εμείς τα τελευταία 6/7 χρόνια και παλυ κρατάμε μικρό καλάθι και πρειν 4 χρόνια έκανε μπασίματα γαματα ένα μήνα και μετά δεν έμεινε τίποτα … υπομονη λεβεντες… ( αυτήν την στιγμή είμαι στο κτήμα μου 200μετρα από θάλασσα και βλέπω κατά διαστιματα κυχλες να ανεβενουν )
Λιάκο κι εγώ εύχομαι τα καλύτερα για όλους!!
Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και πιστεύω ότι ξέρεις πως εννοώ αυτό που λέω!🙂

Παρακαλούνται οι φίλτατοι συνάδελφοι, του κεντρικού και του ανατολικού διαδρόμου μετανάστευσης, όπως αρχίσουμε τάχιστα την γκρίνια, δια να ωφεληθούμε, από τα μαγικά αποτελέσματα που αυτή προσφέρει.

Σπυρακο δεν μπορώ Κυριακή και αν
Παντος περάσανε απο κοντά μου για κατω προορισμό
Και όπως μου είπε και ένας άλλος είχε σήμερα περασματακι
Δε πας μια βόλτα στα Τζαμια που κυνηγούσαμε τα γουρούνια μήπως παίξει τίποτα
Οπου και να κατσεις αν εχει περασμα θα δεις θα δουμε αυριο κυριακη γυρναει νοτια παρε δισκακια να κανουμε sporting...😂

Λιάκο κι εγώ εύχομαι τα καλύτερα για όλους!!
Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και πιστεύω ότι ξέρεις πως εννοώ αυτό που λέω!🙂
Υπομονη θέλει δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν μόνο στα δυτικά ακόμα είναι αρχή … από ολλους θα περάσουν …..ΓΙΑΝΝΗ 😘

Οπου και να κατσεις αν εχει περασμα θα δεις θα δουμε αυριο κυριακη γυρναει νοτια παρε δισκακια να κανουμε sporting...😂
Κανονίστε εσυ και ο άλλος γεμίσατε τον τόπο δισκάκια
Τέρμα τώρα έχει κυνήγι αλλιώς θα σας ξεφουσκώσω τα λάστιχα

Κανονίστε εσυ και ο άλλος γεμίσατε τον τόπο δισκάκια
Τέρμα τώρα έχει κυνήγι αλλιώς θα σας ξεφουσκώσω τα λάστιχα
Δεν πηγα εγω ρε εγω θελω μονο ζωντανα.Ο αλλος εχει τρελα με τα γουρουνια ασε δεν ειναι γνησιος σαν και σενα..😂

Καλημέρα από Καπανδρίτι. Δεν πετάει τίποτα πέρα από τον γαιδαρό!View attachment 80669
Έτσι ακριβώς... είδα μια τσίχλα μακριά μου και την άρχισαν στο κλαπάνισμα, πρέπει να ήμαστε κοντά, τον γάιδαρο τον άκουγα κι εγώ, τέσσερις ήταν, κατά της 9πμ. ψιλή βροχούλα σε έπιασε;;

Last edited:
κάντε όνειρα, θα τα σταματήσω όλα στην Χαλκιδική φέτος
Ας μπουν Χαλκιδικη μαζικα και σου ευχομαι να τφεκας μεχρι να ριξεις και τα φυσιγγια αδρανειας που εχεις μαζι σου και μετα να τους πετας πετρες και να πεφτουν ξερες και αναιμακτες!

Απο βδομαδα που βλεπω τον καιρο δεν τον βλεπω ιδανικο για κυνηγι, για την παραλλη βδομαδα ειμαστε πολλυ μακρια ακομη ,αν εχει νοτιαδες τουλαχιστον να ριξει καμια βροχουλα γιατι υπαρχει μεγαλη ανομβρια σε μεγαλο μερος της χωρας,πιστευω οτι τις πρωτες μερες του νοεμβρη θα εχει μπασιματα αν βοηθησει βεβαια και ο καιρος!

Έτσι ακριβώς... είδα μια τσίχλα μακριά μου και την άρχισαν στο κλαπάνισμα, πρέπει να ήμαστε κοντά, τον γάιδαρο τον άκουγα κι εγώ, τέσσερις ήταν, κατά της 9πμ. ψιλή βροχούλα σε έπιασε;;
Την γλίτωσα στο τσακ την βροχή. Έβλεπα το σύννεφο που κατέβαινε, στα δυτικά μου.

Status
Not open for further replies.
Back