Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Απο βδομαδα που βλεπω τον καιρο δεν τον βλεπω ιδανικο για κυνηγι, για την παραλλη βδομαδα ειμαστε πολλυ μακρια ακομη ,αν εχει νοτιαδες τουλαχιστον να ριξει καμια βροχουλα γιατι υπαρχει μεγαλη ανομβρια σε μεγαλο μερος της χωρας,πιστευω οτι τις πρωτες μερες του νοεμβρη θα εχει μπασιματα αν βοηθησει βεβαια και ο καιρος!
Ρε μας χρωσταει ενα Νοεμβριανο μπασιμο τριημερο με μαυρα και κυργιαρες εκει ψηλα στη ευθεια. Ξερεις που.... Να σκανε ισα πανω απο τις κορφες και να διαλλεγεις αυτο που θα πεσει στον δρομο!!! Και φασσουλες που και που.

Απο βδομαδα που βλεπω τον καιρο δεν τον βλεπω ιδανικο για κυνηγι, για την παραλλη βδομαδα ειμαστε πολλυ μακρια ακομη ,αν εχει νοτιαδες τουλαχιστον να ριξει καμια βροχουλα γιατι υπαρχει μεγαλη ανομβρια σε μεγαλο μερος της χωρας,πιστευω οτι τις πρωτες μερες του νοεμβρη θα εχει μπασιματα αν βοηθησει βεβαια και ο καιρος!
Ειμαστε στο όριο για πολυ καλά πράγματα,αλλα και για και για πολυ ασχημα..
Κυριακη θα ξερουμε για ολη την αλλη εβδομάδα ..

Αυτην που περνάει πηγε πολυ καλα παντως

με μαυρα και κυργιαρες εκει ψηλα στη ευθεια. Να σκανε ισα πανω απο τις κορφες και να διαλλεγεις αυτο που θα πεσει στον δρομο!!! Και φασσουλες που και που.
Παναθεμα σε, με ανατρίχιασες
Το έφερα εικόνα και εχω την ίδια ταχυπαλμία τώρα,όπως μ αυτα τα πρωινά

Ρε μας χρωσταει ενα Νοεμβριανο μπασιμο τριημερο με μαυρα και κυργιαρες εκει ψηλα στη ευθεια. Ξερεις που.... Να σκανε ισα πανω απο τις κορφες και να διαλλεγεις αυτο που θα πεσει στον δρομο!!! Και φασσουλες που και που.
Πατριδα ειμαι σιγουρος οτι εκει ψηλα αρχες νοεμβρη θα εχει 1 με 2 μην πω και παραπανω σιγουρα μπασιματα απο χοντρες και μαυρα,αρκει να εχει ιδανικο καιρο!

Παναθεμα σε, με ανατρίχιασες
Το έφερα εικόνα και εχω την ίδια ταχυπαλμία τώρα,όπως μ αυτα τα πρωινά
Εκει λοιπον αδερφε εχω κανει υπεροχα καρτερια. Αλλα ενα μου εχει μεινει. 17 Νοεμβρη 2004. Τελευταια μερα και μετα ανεβαινα Θεσ/νικη μεχρι τα Χριστουγεννα. Ανεβαινω λοιπον και φτανω εκει και δεν υπαρχει κανεις. Καθομαι και με το πρωτο φως περνανε κατι κοτσυφια και 2-3 τσιχλες και στοπ. Και εκει που λεω κανω ενα τσιγαρο και την πουλευω ακουω το πρωτο σφυριγμα απο μαυρο. Ηταν το σφυριγμα της εναρξης!!! Απο τις 8 μεχρι τις 11μιση εκλασα στο τουφεκιδι. Περνουσαν μονο μαυρα , κυργιαρες και γερακοτσιχλες. Ειδα και φασσες αλλα δεν μου εκαναν την χαρη. Την επομενη στο τρενο για πανω ειλικρινα ημουν στο οριο να βαλω τα κλαματα!!!

Μήπως να περνάει και καμιά 45χρονη?😎

Χάλια μαύρα, είναι δυνατόν να κάθεσαι απογευματινό 11 Οκτώβρη και να μη μπαίνει ούτε σπίνος;
Δεν ξέρω παιδιά έχουν εξαφανιστεί οι τσίχλες φοβάμαι από του χρόνου θα δουλέψει ηλεκτρονικός κόφτης, όπως στα τρυγόνια.
Απογοήτευση σκέτη και φέτος
.bye. .bye. .bye.

Χάλια μαύρα, είναι δυνατόν να κάθεσαι απογευματινό 11 Οκτώβρη και να μη μπαίνει ούτε σπίνος;
Δεν ξέρω παιδιά έχουν εξαφανιστεί οι τσίχλες φοβάμαι από του χρόνου θα δουλέψει ηλεκτρονικός κόφτης, όπως στα τρυγόνια.
Απογοήτευση σκέτη και φέτος
.bye. .bye. .bye.
Αν ηθελα εριχνα σε 6-7 αποψε... Αλλα δεν ηθελα...

Από νοτια το πρωί τώρα το γύρισε σε βοριαδάκι, αύριο για δυτικά πιστεύω θα είναι ακόμα Πιο δυνατή μέρα.
Εδω βορια ειχαμε και βορια εχουμε και σχετικη ψυχρα. Πιστευω οτι κατι θα κουτσοφανει και εδω αυριο. Αν μπορουσα σιγουρα θα πηγαινα!

Εδω βορια ειχαμε και βορια εχουμε και σχετικη ψυχρα. Πιστευω οτι κατι θα κουτσοφανει και εδω αυριο. Αν μπορουσα σιγουρα θα πηγαινα!
Εγω πατριδα μπορω αλλα δεν θα παω,θα εχει πολλυ δυνατο βορια το πρωι,εκει ψηλα γιδες σκεψου αερα!

Status
Not open for further replies.
Back