Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλωμερα συναδελφοι τσιχλοβαρεμενοι!!! Το βραδυ αργα , παρα τον βορια , ακουγονταν πουλια. Οχι χαμος αλλα 2 φορες που εστησα αυτι τα ακουσα τα τσιν μου!
Έχω φίλο που δουλεύει στην Ολυμπία οδό νυκτερινή βάρδια για να μπορεί το πρωί να πηγαίνει για κυνήγι. Κάθε βράδυ τις ακούει, το πρωί τίποτα. Το ίδιο έγινε και εχθές το βράδυ, για να δούμε σήμερα τι θα γίνει!.

Αρκετός αέρας το βράδυ αλλά έφτασαν κ εδώ κάτω...
Άντε Πέρι, κλείδωσε το μαγαζί κ κατέβα :p
Μπηκαν αρκετές το πρωι αλλα εκοψαν νωρις μου ειπε ο ψηλος..
Πηγε και σε δεύτερο μερος βεβαια ...

Τα καλαμπόκια να θερισουν
Και ερχομαι διαολεεεεεεε

Μάγκες καλό πέρασμα και σε εμάς είδα πάρα πολλά πουλιά και για να κάνεις όριο για πλάκα,είδα και πολλές κυργιαρινες να περνούν,
Έκανα την μαλακια σήμερα και πήγα και έκατσα για φασσες αλλά μου έβγαλαν τα μάτια οι τσίχλες και δεν άντεξα και σε 10 λεπτά πήρα αυτά τα πουλιά....
IMG_20231012_094052.jpg

Μάγκες καλό πέρασμα και σε εμάς είδα πάρα πολλά πουλιά και για να κάνεις όριο για πλάκα,είδα και πολλές κυργιαρινες να περνούν,
Έκανα την μαλακια σήμερα και πήγα και έκατσα για φασσες αλλά μου έβγαλαν τα μάτια οι τσίχλες και δεν άντεξα και σε 10 λεπτά πήρα αυτά τα πουλιά....
View attachment 80704
α μωρε χρηστο!σαν πρωταρης την πατησες σημερα!

Μια ψυχρη καθοδο μεχρι τα βαλκανια χρειαζοταν 8-10 Οκτωβρίου για να περάσουμε την περσινή χρονιά σε εμφανισεις ηδη απο 12 Οκτωβρίου..
Δυτικος ο άξονας αρκετα βέβαια αλλα σε αυτο θεωρω οτι έπαιξαν ρολο τα μποφορ εντος Αιγαίου
Ετσι οπως πηγε ο καιρος αυτες τις μερες εαν ειμασταν μια εβδομάδα μετα θα γινόταν πανυγήρι...
Τέλος πάντων...
Έχουμε δρομο ακομα

Καλημερα ομαδα.ΒΑ Αττικη τιποτα μπασιμο πολυς αερας ερχοταν απο αιγαιο τα εκοφε τα πουλια.Μπραβο στα παιδια στα δυτικα αναμενομενο καλη καθοδος αερα απο κει.Απο δω απο εμας δυστυχως παμε για μετα τις 20.Λεει και πολυ κρυο στα βαλκανια χιονια για να δουμε..

Status
Not open for further replies.
Back