Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλημερα ομαδα.ΒΑ Αττικη τιποτα μπασιμο πολυς αερας ερχοταν απο αιγαιο τα εκοφε τα πουλια.Μπραβο στα παιδια στα δυτικα αναμενομενο καλη καθοδος αερα απο κει.Απο δω απο εμας δυστυχως παμε για μετα τις 20.Λεει και πολυ κρυο στα βαλκανια χιονια για να δουμε..
Αύριο κόβει ο αέρας Σπύρο. Πιστεύω κάτι θα φανεί και απο εδώ.

Μια ψυχρη καθοδο μεχρι τα βαλκανια χρειαζοταν 8-10 Οκτωβρίου για να περάσουμε την περσινή χρονιά σε εμφανισεις ηδη απο 12 Οκτωβρίου..
Δυτικος ο άξονας αρκετα βέβαια αλλα σε αυτο θεωρω οτι έπαιξαν ρολο τα μποφορ εντος Αιγαίου
Ετσι οπως πηγε ο καιρος αυτες τις μερες εαν ειμασταν μια εβδομάδα μετα θα γινόταν πανυγήρι...
Τέλος πάντων...
Έχουμε δρομο ακομα
Περικλή είδα το δελτίο του Αρναούτογλου πριν και μιλάει για ψυχρή εισβολή από Δευτέρα η οποία θα δώσει στα Βαλκάνια και πιο βόρεια τα πρώτα χιόνια στα ορεινά και υπάρχει πιθανότητα να φτάσει μέχρι τη χώρα μας στα βόρεια τμήματα στα μέσα με τέλη της άλλης εβδομάδας!!!
Το μόνο κακό οι θερμές αέριες μάζες που θα υπάρχουν από κάτω μας και οι βροχές που έρχονται σε όλη σχεδόν τη χώρα!
Πως το βλέπεις αυτό το σενάριο;

Αύριο κόβει ο αέρας Σπύρο. Πιστεύω κάτι θα φανεί και απο εδώ.
Αυριο γυρναει δυτικος και επειτα Νοτιας.Για να δουμε.Παντως ιδια δουλεια με περυσι.Στην Χιο ειχε πουλια σημερα μετα απο εδω τα εκοψαν τα μποφορ.Για να δουμε μακαρι.

Περικλή είδα το δελτίο του Αρναούτογλου πριν και μιλάει για ψυχρή εισβολή από Δευτέρα η οποία θα δώσει στα Βαλκάνια και πιο βόρεια τα πρώτα χιόνια στα ορεινά και υπάρχει πιθανότητα να φτάσει μέχρι τη χώρα μας στα βόρεια τμήματα στα μέσα με τέλη της άλλης εβδομάδας!!!
Το μόνο κακό οι θερμές αέριες μάζες που θα υπάρχουν από κάτω μας και οι βροχές που έρχονται σε όλη σχεδόν τη χώρα!
Πως το βλέπεις αυτό το σενάριο;
Το έχω γραψει οτι ειναι πολύ ντερμπι ακομα..
Το κρυο ειναι δεδομένο οτι θα ξανακατέβει..
Το παράθυρο σε εμας ειναι το θεμα να έχουμε ενα ανοιγμα καλο..

Πιστεύω Κυριακή να εχει ξεκαθαρισει ..Αν και εαν οι θερμοκρασίες που δείχνουν βγουν ετσι ,θα δουμε πουλια να περνανε και με κλειστο καιρο κατι σπανιο ,αλλα μπορει να συμβει

Η φάσσα που δεν χαμπαριαζει απο καιρο νομιζω οτι θα κανει δυναμική εμφάνιση την επόμενη εβδομάδα...

Αυριο γυρναει δυτικος και επειτα Νοτιας.Για να δουμε.Παντως ιδια δουλεια με περυσι.Στην Χιο ειχε πουλια σημερα μετα απο εδω τα εκοψαν τα μποφορ.Για να δουμε μακαρι.
Καμια σχεση με περυσι ρε συ..
Ειμαστε πολυ καλύτερα...

Πιστεύω Κυριακή να εχει ξεκαθαρισει ..
Η φάσσα που δεν χαμπαριαζει απο καιρο νομιζω οτι θα κανει δυναμική εμφάνιση την επόμενη εβδομάδα...
Κι εγώ πιστεύω θα έχουμε εμφανίσεις από φάσσες την ερχόμενη εβδομάδα!!!
Θα τις περιμένω στα διάσελα της Φθιώτιδας να τις καλωσορίσω το ερχόμενο Σάββατο!!!

Επειδη βλεπω μερικους φιλους με ψιλοαπογοητευση ..
Μην ξεχναμε οτι ειμαστε 12 Οκτωβρίου και τα πουλια που μπαίνουν εχουν ξεκινήσει 3-4 μέρες νωριτερα...
Ειμαστε πολυ νωρις ακομα ,..
Παει πολύ καλα φετος προς το παρόν..

Πιστεύω Κυριακή να εχει ξεκαθαρισει ..Αν και εαν οι θερμοκρασίες που δείχνουν βγουν ετσι ,θα δουμε πουλια να περνανε και με κλειστο καιρο κατι σπανιο ,αλλα μπορει να συμβει

Για τη φασσα που με καιει και θελω να παρω αδεια 20-30. Βλεπω μια πιθανοτητα τα βαρομ χαμηλα τοτε να περασουν ψηλα στη γραμμη Ηπειρο -Θεσσαλια και πανω , και να ειναι πιο καθαρη η Νοτια Ελλαδα . Τι λες ;
(δεν ψαχνω αεριδες κλπ η φασσα δεν ενδιαφερεται και πολυ, αλλα να μη βρεχει για να ειμαι στο βουνο )

Μην ξεχναμε οτι ειμαστε 12 Οκτωβρίου και τα πουλια που μπαίνουν εχουν ξεκινήσει 3-4 μέρες νωριτερα...
Σωστός..μιλάμε για περάσματα από 7-8 Οκτωβρίου και με θερμοκρασίες στην χώρα μας 25-30 βαθμούς. Έχουμε μέλλον ακόμα.

Σήμερα δεν βγήκα οπότε δεν ξέρω αν είχε κάτι από Κέρκυρα, αλλά το κινητό μου έβγαλε την παρακάτω φωτό Screenshot_2023-10-12-11-34-31-99_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg

ετσι ακριβως!αυριο θα μπουνε και αττικοβοιωτια.

Αύριο όποιος μπορεί να βγει Αττική Εύβοια θα δούμε πουλιά πολλά ή λίγα θα δείξει!!!Το ίδιο και το Σάββατο με τη διαφορά ότι το Σάββατο θα γίνεται χαμός από κόσμο!!!
Ευτυχώς που δεν έχει αλλάξει η ώρα ακόμα και δεν θα ξυπνήσουμε απ τις 3 για να πιάσουμε στασίδι

Εχω χεστει στο τουφεκιδι με νοτια , ομιχλη και στο τελος βροχη. Και το τρελο ειναι οτι αρχισαν να περνανε μολις αρχισε να βρεχει!!! Και μιλαμε για 3 οπλα στο οριο και κοντα σε αυτο. Αν θελουν να μπουν θα μπουν....

Εχω χεστει στο τουφεκιδι με νοτια , ομιχλη και στο τελος βροχη. Και το τρελο ειναι οτι αρχισαν να περνανε μολις αρχισε να βρεχει!!! Και μιλαμε για 3 οπλα στο οριο και κοντα σε αυτο. Αν θελουν να μπουν θα μπουν....
Με βροχή κι εγώ έχω κάνει καλό κυνήγι το μακρινό 2008 αλλά με βοριά και 5αρι γεμάτο αλλά τα πουλιά έμπαιναν επί τρεις μέρες και την τρίτη έπιασε βροχή μετά τις 10!!!!
Αν ο καιρός είναι καλός και κλείσει ενώ τα πουλιά έχουν ξεκινήσει την πορεία τους μέρες πριν σίγουρα μια βροχούλα δεν θα τα σταματήσει αλλά αν ο καιρός κλείσει για τα καλά σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και ειδικά από πάνω μας δεν πρόκειται να συνεχίσουν να περνάνε μέχρι να ανοίξει πάλι ο καιρός!!!

Status
Not open for further replies.
Back