Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε ολους.
Αδεια απ τη σημαία σημερα με @mixaliskav και προορισμο την Εύβοια. Μαυρες τιποτα αλλα οταν εφεξε ξεκίνησαν τα κοπαδακια ψηλωμενα.
Μπασιματακι θα ελεγα , κόσμος αρκετος οπως και το ντουφεκιδι. Ριξαμε απο 2 κουτακια ο καθενας μακαρι καθε μερα να είναι ετσι!

Σήμερα τα κοπάδια ήταν πιο μικρά σε αριθμό σε σχέση με χτες, ότι βάρεσα το πρωτο μισάωρο μετά μπήκαν στο επόμενο τουμπι οι πριοναδες κ φώναζαν "αέρα" όταν κατερριπταν τα πευκα , έγινε χαλασμος κυρίου και άλλαξαν πορεια. Όταν σταμάτησαν περασαν παλι αλλά ήταν περασμενη η ώρα κ ήταν μετρημένες.. Εχω την εντύπωση ότι τα πουλια βρήκαν καλό καιρό κ περασαν παραλιακά όπως ειπώθηκε κάτι που δεν μπορουσαν χτες. Πάντως Η κατσαρόλα βγήκε οπότε καλά να είμαστε..

Attachments

• IMG_20231013_101608_compress10.jpg
    IMG_20231013_101608_compress10.jpg
    393,5 KB · Προβολές: 127
Το
Εγώ στα φέρνω ,εσυ να δω που θα τα ρίξεις…
Μιλάμε για χρονιά που ο καλυτερος θα γυρνα απ το κυνήγι, με 2 κιλά ζυμωτό ψωμί
Κανονίστε μπυροσυναξη να στα φέρω 😃
Το ζυμωτό ψωμί είναι από μόνο του ΠΟΛΥ καλό! ;)

Τι να λέμε Μήτσομ !
Πάντα χρόνια που στη γιορτή μας η Πάρνηθα είχε χιόνι και και έκαιγαν καλοριφέρ στην Αθήνα
Ευτυχώς που δεν κάνει ψοφόκρυο διότι με τι λεφτά πετρέλαιο; Α ρε τον κακό τον Πούτιν,αυτός φταίει για ΟΛΑ! ;)

Καλησπερα τσιχλαδες μου και πολλα μπραβο για τις καρπωσεις και την βολτουλα. Για να παω αυριο εστω και λιγες ωρες επρεπε σημερα να κατσω εως τις 19.00 και να τα εχω ολα ετοιμα για αυριο. Χαλαλι. Γυρισα, εκανα μπανακι ,εφαγα την κοτοσουπα μου και τωρα καφεδακι και hunterslife. Μακαρι το επομενο διημερο να βγουν πουλακια και να το ευχαριστηθουμε γιατι για Κυριακη δεν το βλεπω. Καλες βολτουλες παλικαροι και να περασετε καλα.
Την Κυριακή φίλε μου έχουμε το ''εθνικόν καθήκον'' των αυτοδιοικητικών εκλογών... .think.

Από Κέρκυρα έχουμε κάνα νέο σήμερα?
Γιατί είσαι περίεργος; δε ξέρεις ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα......
Έχεις δηλαδή σκοπό να έρθεις να μας πιάσεις τα πόστα; άσε που εδώ περνάνε ψηλά......δε είναι για σένα αυτές.....🤭🤭🤭🤭🤭🤭🥹🥹🥹🥹🥹

Έχεις δηλαδή σκοπό να έρθεις να μας πιάσεις τα πόστα; άσε που εδώ περνάνε ψηλά......δε είναι για σένα αυτές.....🤭🤭🤭🤭🤭🤭🥹🥹🥹🥹🥹
Θα προσπαθήσω να μάθω τις γάτες μου να μην είναι περίεργες...;)

Επιβεβαιώνω... πηγαίνει όπου περνάνε ψηλά κ χαλάει κ το κυνήγι των υπολοίπων... :p

Θα έρθω γατάκια και μετά θα πηγαίνετε θέση/νίκη να βρείτε θηράματα.δε θα ξαναβρείτε τίποτα εσύ και οι μαλιαδες της παρέας σου.terror.

Status
Not open for further replies.
Back