Καλησπερα ομαδαα.Ψηλωμενα αλλα κατι καταφεραμε ειχε ποικιλια σημερα.Με αποκορυφομα μια μονη δενδροτσιχλα στις 9..
bbcode for images

Καλημέρα πολύ λιγότερα από εχθές . Εχθές είχε πολύ καλό μπασιμο. Σήμερα όχι πολύ λιγότερα πουλιά.Από Κέρκυρα έχουμε κάνα νέο σήμερα?
Σε ποια περιοχή; μέση Κέρκυρα περνούσαν αρκετά πουλιά απλά ψηλωμεναΚαλημέρα πολύ λιγότερα από εχθές . Εχθές είχε πολύ καλό μπασιμο. Σήμερα όχι πολύ λιγότερα πουλιά.
Οχι...Καθενους οσες φορες εχω κανει την βλακεια να παω μου ερχονται απο βορειοανατολικα. Εκει ερχονται καρφι απο Δ ΒΔ.Από εκεί συνήθως μπαίνουν τα πουλιά που βλέπουμε στους Καθενους και Αμφιθέα;
Το ζυμωτό ψωμί είναι από μόνο του ΠΟΛΥ καλό!Εγώ στα φέρνω ,εσυ να δω που θα τα ρίξεις…
Μιλάμε για χρονιά που ο καλυτερος θα γυρνα απ το κυνήγι, με 2 κιλά ζυμωτό ψωμί
Κανονίστε μπυροσυναξη να στα φέρω![]()
Ευτυχώς που δεν κάνει ψοφόκρυο διότι με τι λεφτά πετρέλαιο; Α ρε τον κακό τον Πούτιν,αυτός φταίει για ΟΛΑ!Τι να λέμε Μήτσομ !
Πάντα χρόνια που στη γιορτή μας η Πάρνηθα είχε χιόνι και και έκαιγαν καλοριφέρ στην Αθήνα
Ε ναι, γι αυτό και το ανέφερα στον "Καλύτερο" απ τους τυχερούς δηλαδήΤο
Το ζυμωτό ψωμί είναι από μόνο του ΠΟΛΥ καλό!![]()
Την Κυριακή φίλε μου έχουμε το ''εθνικόν καθήκον'' των αυτοδιοικητικών εκλογών...Καλησπερα τσιχλαδες μου και πολλα μπραβο για τις καρπωσεις και την βολτουλα. Για να παω αυριο εστω και λιγες ωρες επρεπε σημερα να κατσω εως τις 19.00 και να τα εχω ολα ετοιμα για αυριο. Χαλαλι. Γυρισα, εκανα μπανακι ,εφαγα την κοτοσουπα μου και τωρα καφεδακι και hunterslife. Μακαρι το επομενο διημερο να βγουν πουλακια και να το ευχαριστηθουμε γιατι για Κυριακη δεν το βλεπω. Καλες βολτουλες παλικαροι και να περασετε καλα.
Γιατί είσαι περίεργος; δε ξέρεις ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα......Από Κέρκυρα έχουμε κάνα νέο σήμερα?
Συμπαθητικός ο σκυλάκος σου!Καλησπερα ομαδαα.Ψηλωμενα αλλα κατι καταφεραμε ειχε ποικιλια σημερα.Με αποκορυφομα μια μονη δενδροτσιχλα στις 9..
bbcode for images
Θα προσπαθήσω να μάθω τις γάτες μου να μην είναι περίεργες...Γιατί είσαι περίεργος; δε ξέρεις ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα......
Έχεις δηλαδή σκοπό να έρθεις να μας πιάσεις τα πόστα; άσε που εδώ περνάνε ψηλά......δε είναι για σένα αυτές.....![]()
Επιβεβαιώνω... πηγαίνει όπου περνάνε ψηλά κ χαλάει κ το κυνήγι των υπολοίπων...Γιατί είσαι περίεργος; δε ξέρεις ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα......
Έχεις δηλαδή σκοπό να έρθεις να μας πιάσεις τα πόστα; άσε που εδώ περνάνε ψηλά......δε είναι για σένα αυτές.....![]()
Θα έρθω γατάκια και μετά θα πηγαίνετε θέση/νίκη να βρείτε θηράματα.δε θα ξαναβρείτε τίποτα εσύ και οι μαλιαδες της παρέας σουΓιατί είσαι περίεργος; δε ξέρεις ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα......
Πετάχτηκε κι ο μαύρος εκδικητής που τουφεκαει πίσω απ' το μάτι του Θεού.ωχ Παναγία μου τι με βρηκεΕπιβεβαιώνω... πηγαίνει όπου περνάνε ψηλά κ χαλάει κ το κυνήγι των υπολοίπων...![]()