Το εχω και με καλάμι ψαρέματοςΘα βλέπουμε και γλάρους ,να μας φεύγει ο καημός
Έτσι όπως θα περνάνε royal ,θα επωμιζουμε τα φανταστικά τουφεκια μας και μπαμ μπαμ σαν να ταν τσίχλες ,προσομοίωση δηλαδή

Το εχω και με καλάμι ψαρέματοςΘα βλέπουμε και γλάρους ,να μας φεύγει ο καημός
Έτσι όπως θα περνάνε royal ,θα επωμιζουμε τα φανταστικά τουφεκια μας και μπαμ μπαμ σαν να ταν τσίχλες ,προσομοίωση δηλαδή
Αυτό συζητάγαμε με την γυναίκα, πριν λίγες μέρες. Θυμόμασταν ότι ήταν ημερομηνία σταθμός για το καλοριφέρ και τώρα η ημερομηνία για τα τελευταία μπάνια της χρονιάς!Τι να λέμε Μήτσομ !
Πάντα χρόνια που στη γιορτή μας η Πάρνηθα είχε χιόνι και και έκαιγαν καλοριφέρ στην Αθήνα
Θα είσαι ο πρώτος ψαράς Δημήτρη ,που θα πηγαίνει για ψάρεμα με σκύλο επαναφοράςΤο εχω και με καλάμι ψαρέματος![]()
Αχ αυτά τα Γρεβενά, η μεκα του κυνηγιούΦρέσκες πληροφορίες!. Μεταξύ Γρεβενών και Καλαμπάκας, κάηκε ο τόπος από Τσίχλες και Τσαρτσάρες!. Φάσσα ούτε για δείγμα, και κάτι ακόμη, είχε ομίχλη!, μόλις καθάριζε η ομίχλη, χαμός μόλις ερχόταν κόβανε, αυτό γινόταν μέχρι το μεσημέρι!.
Φίλιππε σου ευχομαι να σου ανταποδώσει η αυριανή μέρα ,αυτό που σου πήρε η σημερινήΚαλησπερα τσιχλαδες μου και πολλα μπραβο για τις καρπωσεις και την βολτουλα. Για να παω αυριο εστω και λιγες ωρες επρεπε σημερα να κατσω εως τις 19.00 και να τα εχω ολα ετοιμα για αυριο. Χαλαλι. Γυρισα, εκανα μπανακι ,εφαγα την κοτοσουπα μου και τωρα καφεδακι και hunterslife. Μακαρι το επομενο διημερο να βγουν πουλακια και να το ευχαριστηθουμε γιατι για Κυριακη δεν το βλεπω. Καλες βολτουλες παλικαροι και να περασετε καλα.
Μακαρι ρε Σπυρο , για ολους μας. Να εχουμε κι εμεις για λιγο αυτο το χαζο χαμογελο ολη την ημερα λες και ειμαστε ''πυροβολημενοι''.Φίλιππε σου ευχομαι να σου ανταποδώσει η αυριανή μέρα ,αυτό που σου πήρε η σημερινή
Πιστεύω ότι θα πάει καλά αύριο ,αφού κόπασαν λίγο οι αέρηδες
Αλλά η μεκα τις Τσιχλας είναι στα μέρη σου όμωςΑχ αυτά τα Γρεβενά, η μεκα του κυνηγιού
Αυριο το απογευμα με καλαμι lrf θα ειμαι αλλα θα σκεφτομαι το καρτερακι το αποψινο. Τυπας στην φωτο ειναι απιστευτος!!!Χα χα χα! Την έβαλα άβαταρ Μητσάρα μου! Ταυτίστηκα με τον τυπά, μόλις το είδα! Θεούλης! Δεν είναι μόνο ότι το σκέφτηκε, το έκανε να φαίνεται και αληθινό!
Η αλήθεια είναι πως κι εκεί είναι μέρος λατρείαςΑλλά η μεκα τις Τσιχλας είναι στα μέρη σου όμως
Νομίζω
Πολυκοσμία όμως πολύ Σπύρο.Αχ αυτά τα Γρεβενά, η μεκα του κυνηγιού
εχουν καλά ζγουρια γι’αυτοΠολυκοσμία όμως πολύ Σπύρο.
"Όποιος προλάβει" έχει γίνει εκεί πλέον.
Αστες λιγο να χαρούν ρε...ακομη δεν ήρθαν....12/10 παραδοσιακα το πρωτο απογευματινο επι 20 συναπτα ετη στο ιδιο σημειο....View attachment 80737
Χελιδονόψαρα τουφεκάει;;;;Αυτό αχνοφαίνεται δυστυχώς, στον ανατολικό διάδρομο των τσιχλοκότσυφων... Caster Blaster 9000. Καραμπινοκάλαμο...
Ότι και να πούμε, θα είναι λίγο. Τέτοια καταστροφική χρονιά, δεν έχει και ούτε θα ξαναυπάρξει... Έρεβος....
View attachment 80733View attachment 80734
Ναι δυστυχώς ,απ το βράδυ πάνε για τα καρτερία της φασσας και μετά προς το ξημέρωμα ακολουθούν και οι μανουρες και καπάκι κόντρα στην πλαγιά οι μπεκατσαδες ,χαμόςΠολυκοσμία όμως πολύ Σπύρο.
"Όποιος προλάβει" έχει γίνει εκεί πλέον.
Eιναι μερες εκει αυτες. Εχει γινει επισκεψη ανευ οπλου για παρατηρηση Κωστη. Επισης δεν τουφεκαμε οτι πεταει και οτι βλεπουμε στα 60-70 μετρα. Οτι μπορει να ανευρεθει μετα την πτωση αρπαζει μια τουφεκια. Μετα που θα ερθουν οι τουφεκαραδες που ριχνουν οπου να ειναι χορταινουν οι αλπες και τα κναβια απο τις χαμενες.Αστες λιγο να χαρούν ρε...ακομη δεν ήρθαν....
Χελιδονόψαρα τουφεκάει;;;;