Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Είναι ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ & ΑΡΙΣΤΟ BERETTA το δικαννάκι σου φιλαράκο...!!! 👌👌👌
(Κι ας γράφει απάνω του BREDA.)
(Άριστο, όπως όλα ανέκαθεν τα BERETTA...!!!)
Το σώμα είναι Beretta 686 με άλλο σκάλισμα. Κατασκευή 1990 περίπου. Οι κάννες όμως είναι 67εκ μήκος, 70χιλ,18,4 Mobil, κατασκευασμενες από την BREDA.
Τα ξύλα μοιάζουν με τα πρώτα 686 αλλά καλύτερη καρυδια.
Απροβληματιστο όπλο όλα αυτά τα χρόνια και αρκετά ελαφρυ και για περπατητο κυνήγι.

Από 24-25 και μετά ,υπάρχει κάτι να αχνοφαινεται?
Από εκεί μετά αν θ γυρίσει το ζεστό κλίμα σε βοριαδάκια
Αυτό αχνοφαίνεται δυστυχώς, στον ανατολικό διάδρομο των τσιχλοκότσυφων... Caster Blaster 9000. Καραμπινοκάλαμο...
Ότι και να πούμε, θα είναι λίγο. Τέτοια καταστροφική χρονιά, δεν έχει και ούτε θα ξαναυπάρξει... Έρεβος....

duck-hunting-shooting-shotgun-fishing-pole-april-fools-joke-1200x800.jpgduck-hunter-holding-shotgun-fishing-pole-april-fools-day-joke-1200x800.jpg

Φτου ρε γαμώτο. Πόσο στεναχωριέμαι που το Σάββατο δεν θα πετάει τίποτα και όσοι πάμε, δεν θα δούμε ούτε μία. Ούτε έντομο δεν θα πετάει. Θα είναι η χειρότερη 14η Οκτωβρίου στο κυνηγετικό ημερολόγιο, από τότε που εφηύραν το 14 και τον Οκτώβριο. Όλα τα πουλιά θα περάσουν από Ιταλία και από Τουρκία. Πολύ κρίμα. Πάνε και τα φυσίγγια. Θα σκουριάσουν από τα δακρυά μας...
Εγω θα πάω ,για την διαδρομή μόνο και μόνο
Ούτε καραμπίνα δεν θα πάρω μαζι για να καταλάβεις……..για τέτοια χάλια λέμε
Καφέ, τσιγάρο ,ξημέρωμα, υγρά μαντιλακια, αγνάντι την Εύβοια και επιστροφή
Μάλιστα μια απ αυτές τις μέρες θα βάλω και αγγελια τα φυσιγγια που παρέλαβα σήμερα από Αλαγιαννη

Μάλιστα μια απ αυτές τις μέρες θα βάλω και αγγελια τα φυσιγγια που παρέλαβα σήμερα από Αλαγγιανη
Μη βάζεις αγγελία και τέτοια σε ξελαφρωσω εγώ
Την άλλη φορά που θα πίνετε μπίρες με τον άλλον πάρτε κάνα τηλ

Μάλιστα μια απ αυτές τις μέρες θα βάλω και αγγελια τα φυσιγγια που παρέλαβα σήμερα από Αλαγιαννη
Θα τα έβαζα και εγώ, αλλά μας έχουν βολέψει οι κούτες, σαν σκαμπό και κομοδίνο. Το δε σεμεδάκι, τους πάει όνειρο!

Μη βάζεις αγγελία και τέτοια σε ξελαφρωσω εγώ
Την άλλη φορά που θα πίνετε μπίρες με τον άλλον πάρτε κάνα τηλ
Εγώ στα φέρνω ,εσυ να δω που θα τα ρίξεις…
Μιλάμε για χρονιά που ο καλυτερος θα γυρνα απ το κυνήγι, με 2 κιλά ζυμωτό ψωμί
Κανονίστε μπυροσυναξη να στα φέρω 😃

Εγώ στα φέρνω ,εσυ να δω που θα τα ρίξεις…
Μιλάμε για χρονιά που ο καλυτερος θα γυρνα απ το κυνήγι, με 2 κιλά ζυμωτό ψωμί
Κανονίστε μπυροσυναξη να στα φέρω 😃
Μην τα δώσεις όλα. Κράτα λίγα, για να λιώσουμε τα σκάγια, να τα κάνουμε βαρίδια. Πιο χρήσιμα θα μας φανούν τέτοια χρονιά που θα είναι. Ποδήλατο, για να γλιτώνουμε την βενζίνη, το απίκο χιαστή, ένα σακούλι ζυμάρι και εκδρομή στην φύση.

Μάνο που;νοτια;
Εγώ μένω καμπο δε βλέπω τπτ κάθε πρωί που φεύγω για δουλειά ούτε μια
Φίλε ούτε εγώ βλέπω στη φαρκαινα. 2 είδα σήμερα στις 8 παρά που ήμουν ψηλά στο Δαφνώνα για δουλειά.Μου το είπε ο ξάδελφος μου που τον εμπιστεύομαι που πήγε Θολοποτάμι και απαλαρινα χτες και σήμερα .μου τοπε και ο πατέρας μου πως τις έβλεπε χτες στο λατομι να ανεβαίνουν προς κοφινα την ώρα που ήταν στο χωράφι. Δε μιλάμε για τρομερά πράγματα,καμιά 50-100 πουλιά βλέπεις που τα 10 θα περάσουν κοντά σου και άμα κανεβεις θα πιάσεις τις 5. Τώρα για κάτι νούμερα άνω των 15 πουλιών,είναι σίγουρα μηχανάκι..

Μην τα δώσεις όλα. Κράτα λίγα, για να λιώσουμε τα σκάγια, να τα κάνουμε βαρίδια. Πιο χρήσιμα θα μας φανούν τέτοια χρονιά που θα είναι. Ποδήλατο, για να γλιτώνουμε την βενζίνη, το απίκο χιαστή, ένα σακούλι ζυμάρι και εκδρομή στην φύση.
Θα βλέπουμε και γλάρους ,να μας φεύγει ο καημός
Έτσι όπως θα περνάνε royal ,θα επωμιζουμε τα φανταστικά τουφεκια μας και μπαμ μπαμ σαν να ταν τσίχλες ,προσομοίωση δηλαδή

Αυτό αχνοφαίνεται δυστυχώς, στον ανατολικό διάδρομο των τσιχλοκότσυφων... Caster Blaster 9000. Καραμπινοκάλαμο...
Ότι και να πούμε, θα είναι λίγο. Τέτοια καταστροφική χρονιά, δεν έχει και ούτε θα ξαναυπάρξει... Έρεβος....

View attachment 80733View attachment 80734
Μητσο αμα ξανα ανεβασεις φωτογραφια μου θα χεστουμε! Ποτε με τραβηξες και δεν σε ειδα???

Τι να λέμε Μήτσομ !
Πάντα χρόνια που στη γιορτή μας η Πάρνηθα είχε χιόνι και και έκαιγαν καλοριφέρ στην Αθήνα
Ακριβως. Ο συγχωρεμενος ο παππους μου μπορει στα τελευταια του να μην θυμοταν τι εφαγε πριν 3 ωρες αλλα το Αγιοδημητριατικο πασπαλι στην κορφη της Διρφης το θυμοταν και μας το εξιστορουσε.

Ακριβως. Ο συγχωρεμενος ο παππους μου μπορει στα τελευταια του να μην θυμοταν τι εφαγε πριν 3 ωρες αλλα το Αγιοδημητριατικο πασπαλι στην κορφη της Διρφης το θυμοταν και μας το εξιστορουσε.
το σαββατο να ειμαι καλα θα ειμαι στους προποδες να μπανισω τι παιζει

Σήμερα σκεφτόμουν Νοέμβριο μήνα που ερχόμουν εδώ στο χωριό και κυνηγούσεμε με τον ξάδερφο μπεκάτσες. Το βουνό χιονισμένο από τα 900 μέτρα και πάνω και κοπάδια από τσίχλες ,εκατοντάδες έως χιλιάδες να περνάνε από πάνω και να κάνουνε κύκλους. Αυτά τωρα μοιάζουν παραμύθια. Και μιλάμε για δεκαετία 1990.
Τώρα έρχεσαι Χριστούγεννα και το βουνό έχει μία πασπάλα πανω απο τα 1700.
Κι αν την εχει

Θα βλέπουμε και γλάρους ,να μας φεύγει ο καημός
Έτσι όπως θα περνάνε royal ,θα επωμιζουμε τα φανταστικά τουφεκια μας και μπαμ μπαμ σαν να ταν τσίχλες ,προσομοίωση δηλαδή
Έτσι, έτσι. Προπόνηση στην προσκόπευση!

Μητσο αμα ξανα ανεβασεις φωτογραφια μου θα χεστουμε! Ποτε με τραβηξες και δεν σε ειδα???
Χα χα χα! Την έβαλα άβαταρ Μητσάρα μου! Ταυτίστηκα με τον τυπά, μόλις το είδα! Θεούλης! Δεν είναι μόνο ότι το σκέφτηκε, το έκανε να φαίνεται και αληθινό!

Status
Not open for further replies.
Back