Μπραβο στους κύριους,πολύ ωραίο κυνήγι..Από τα πιο ωραία κυνήγια τσίχλας.
ΥΓ. Αυτά τα παλιομπενελι δε σκοτώνουν...
Μπραβο στους κύριους,πολύ ωραίο κυνήγι..Από τα πιο ωραία κυνήγια τσίχλας.
Ωραίος! Πολύ πυκνά τα μέρη που κυνηγάς ρε φίλε.Από τα πιο ωραία κυνήγια τσίχλας.
Δεν είμαι εγώ Κυριάκο στο βιντεάκι.Στο YouTube το είδα σήμερα.Ωραίος! Πολύ πυκνά τα μέρη που κυνηγάς ρε φίλε.
Μπενελι έχεις..Από τα πιο ωραία κυνήγια τσίχλας.
Αυτά είναι καρτέρια για τσίχλα .Είσαι στο σωστό δρόμο Μιχάλη
πολυ μεγαλο πλεονεκτημα , να μπορεις να τις κυνηγας σε πευκο. Εμεις στα νοτια που τις κυνηγαμε στο ελατο, δεν μπορουμε να τις τουφεκισουμε καθιστες γιατι παντα μα παντα θα μεινουν πανω. Τις περισσοτερες φορες δε, και στο φτερο να τους ριξεις θα μεινουν πανω στα κλαδια αν πεσουν σε πυκνα ελατα.Από τα πιο ωραία κυνήγια τσίχλας.
Οχι οχιΔλδ περπατητο κ τουφεκας στο ξεπεταγμα?
Δυστυχώς δεν έχουμε τέτοια πουλια εδώ.. Μόνο τον Οκτώβρη αν δουμε καμια...
Καχύποπτα πουλια κ αυτα...
Είδες που έχει πλακια πιασμένα???? Κοντεύουν να τελειώσουν τις ελιές και θα γράψω χιλιόμετρα παρα πολλά! Τα κοτσύφια άμα δεν κάνει τίποτα χιόνια πιο ψηλά ξέχασε τα!!! Θα ερθουν όμως φετος!Δεν μας έκανε το χατήρι να έρθει ο @Dr V σήμερα που ήμουν άδειος.Τελικά ξεκίνησα μόνος και βάρησα στο περπατητό 16 τσίχλες.Κότσυφας ΟΎΤΕ για δείγμα...Φώτο δεν έχει γιατί πήγαν καρφί στους παππούδες.
Θα σου πω πατρίδα.Το πήγα πολύ καλά καθότι μόνος και χωρίς το σκυλί διότι είχε το αγροτικό ο πατέρας μου.Τα πουλιά είναι κατά τόπους και κυρίως στα πυκνά.Είδες που έχει πλακια πιασμένα???? Κοντεύουν να τελειώσουν τις ελιές και θα γράψω χιλιόμετρα παρα πολλά! Τα κοτσύφια άμα δεν κάνει τίποτα χιόνια πιο ψηλά ξέχασε τα!!! Θα ερθουν όμως φετος!
Έτσι είναι και εδω. Μπορεί σε 3-4 σημεία να φύγουν 1-2 πουλιά αλλά στα πιο σφιχτά να σηκωθούν πάνω από 20. Καλά ειναι φετος. Από κάτι χρόνιες που έκανες αίτηση για να δεις τσιχλα είμαστε σουπερ για την εποχη.Θα σου πω πατρίδα.Το πήγα πολύ καλά καθότι μόνος και χωρίς το σκυλί διότι είχε το αγροτικό ο πατέρας μου.Τα πουλιά είναι κατά τόπους και κυρίως στα πυκνά.
Πες καλύτερα"μας έκανε το χατίρι και δεν ήρθε" ούτε έξι δε θα είχες από τις κλαμπανιες μουΔεν μας έκανε το χατήρι να έρθει ο @Dr V σήμερα που ήμουν άδειος.Τελικά ξεκίνησα μόνος και βάρησα στο περπατητό 16 τσίχλες.Κότσυφας ΟΎΤΕ για δείγμα...Φώτο δεν έχει γιατί πήγαν καρφί στους παππούδες.
Στο απογευματινό αποψε πολύ λίγα πουλια. Εριξε και μια 20λεπτή καταιγιδουλα απο το πουθενα και σήκωσε και δυνατό νοτια. 7-8 πουλιά πέρασαν και πήρα 3 απο τις 4 που εριξα. Εκεί έχει και μία κολώνα της ΔΕΗ. Παρκάρω δίπλα της και προσέχω στο δρόμο κάτι σαν γυαλί σπασμενο. Κάποιος καραγκιόζης είχε τουφεκισει αυτά τα στογγυλα που είναι πάνω στην κορυφή της κολώνας εκεί που εφάπτονται τα καλωδια. Έλεος ρε πουστη!!!!
Ζήλεψα γαμω το φελεκι μουΑπό τα πιο ωραία κυνήγια τσίχλας.
Το παπί πως προέκυψε ρε παιδιά?Επειδή έχω μπλέξει λίγο φέτος και δεν μπαίνω στο φόρουμ αν και παρακολουθώ διακριτικά ότι συμβαίνει θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά που κάνουν ανταπόκριση από τους κυνηγότοπους γιατί πραγματικά θεωρώ με βάση και αυτά που βλέπω και εγώ φέτος ότι είναι απόλυτα ειλικρινείς.Το περπατητο από εδώ και πέρα πρέπει να μας απασχολεί κυρίως το θεωρώ πιο αθλητικό και έχει εκπλήξεις η παγανα πάντα. Σε ένα τελευταίο κυνήγι στην Εύβοια λείπει ο λαγός ο οποίος μου έδειξε τα προσόντα του για τα καλα.View attachment 36809
Τρια σερσελια ήταν προφανώς είχαν πιάσει σε στάσιμα νερά σε ρέμα σηκώθηκαν από ντουφεκιες αλλά είχα σκοπευτικά 8,5 μέσα και γύρω στα 40 μέτρα γαργαλησε το ένα και το τρίτο πήρε σκάγια στο κεφάλι και έπεσε ,αν είχα το δίκανο δεν θα το είχα καρπωθεί.Αυτες είναι οι εκπλήξεις της παγανας .Περπατήστε παιδιά ειδικά οι νεότεροι που έχετε και αντοχές.Το παπί πως προέκυψε ρε παιδιά?
Πόδια έχουμε, που να πάμε δεν ξέρουμεΤρια σερσελια ήταν προφανώς είχαν πιάσει σε στάσιμα νερά σε ρέμα σηκώθηκαν από ντουφεκιες αλλά είχα σκοπευτικά 8,5 μέσα και γύρω στα 40 μέτρα γαργαλησε το ένα και το τρίτο πήρε σκάγια στο κεφάλι και έπεσε ,αν είχα το δίκανο δεν θα το είχα καρπωθεί.Αυτες είναι οι εκπλήξεις της παγανας .Περπατήστε παιδιά ειδικά οι νεότεροι που έχετε και αντοχές.