Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Α γεια σου Κώστα!!! Γι' αυτό λοιπόν, ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση... Δεν χάλασε κι ο κόσμος εάν δεν πάμε δυο μέρες για κυνήγι! Υπομονή!
Έτσι μπράβο! Ας γλυτώσει καμιά Τσίχλα!

Υ.Γ: ... προς το παρόν, γιατί άμα ανοίξει τι θα γινεί! ... 'κανα δυο να γλυτώσουνε ... και αυτές κουφές, που λέει και ο Αλέξανδρος!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Αν είναι όλα κατάλευκα βρε Μήτσο και δεν φαίνεται η γης!!! Με τις λέξεις θα παίζουμε...?
Δεν παίζουμε καθόλου με τις λεξεις. Αυτοί παιζουν. Κατάλευκα και δεν φαίνεται η γη , συμφωνω. Εμένα όμως γιατί πιο παλια μου τα έκαναν τσουρέκια για 80% ξεχιονη γη???? Λένε ότι απαγορεύεται όταν υπάρχει πλήρης χιονοκαλυψη, άρα από την στιγμή που αρχίζει έχει μεγάλα κομμάτια γης ξεχιονα, το κυνήγι επιτρέπεται. Έτσι το ερμηνεύω εγω.

Παίδες, μόλις μίλησα με γνωστόν και επιφανή θηροφύλακα της Δ' ΚΟΣΕ.
Μού είπε ότι η οδηγία είναι: όπου επικρατεί χιονοκάλυψη & παγετός, το κυνήγι απαγορεύεται!!!
Ισχύει μέχρι νεωτέρας, τουτέστιν μέχρι να μαλακώσει ο καιρός και να λειώσουν τα χιόνια...
Αυτά! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...
Ο καθείς ας πράξει ό,τι καταλαβαίνει, αλλά πάντοτε υπ' ευθύνη του...!
Την διαφορά στην απόφαση την κάνει η λέξη παγετός.....

Σας το έγραψα χθες νομίζω τι μου είχαν πει το 17. κυνήγι στοπ με χιονι, παγετό και δυνατό αερα......
Παγετό μέχρι αύριο θα εχει, μετά ανεβαίνει η θερμοκρασία και έρχονται και βροχες.

Δεν παίζουμε καθόλου με τις λεξεις. Αυτοί παιζουν. Κατάλευκα και δεν φαίνεται η γη , συμφωνω. Εμένα όμως γιατί πιο παλια μου τα έκαναν τσουρέκια για 80% ξεχιονη γη???? Λένε ότι απαγορεύεται όταν υπάρχει πλήρης χιονοκαλυψη, άρα από την στιγμή που αρχίζει έχει μεγάλα κομμάτια γης ξεχιονα, το κυνήγι επιτρέπεται. Έτσι το ερμηνεύω εγω.
Και έτσι είναι.

• Ημέρα παγετού: χαρακτηρίζεται η μέρα εκείνη που η ελάχιστη θερμοκρασία κατήλθε του μηδενός.
  • Ημέρα ολικού παγετού: χαρακτηρίζεται η μέρα εκείνη που η θερμοκρασία δεν ανήλθε του μηδενός σε όλη τη διάρκειά της.
Τι θα γίνει?, άστα να πάνε!:(
Άμα τα ψειρίσουνε οι καλοθελητές (!) προβλέπω το καλοκαίρι να ξανατουφεκάμε!

Όλο το μπέρδεμα έγινε γιατί έβγαλε ανακοίνωση η μαϊμού πολιτικός .Αν δεν έβγαζε στα περισσότερα μέρη θα κυνηγουσαμε κανονικά όπως αλλά χρόνια με αυτό που έκανε είναι σαν να είπε στους δασαρχες να απαγορευτεί το κυνήγι για να μην το πει ο ίδιος και χρεωθεί πολιτικο κόστος η κυβέρνηση ότι κόβει το κυνήγι .Άμα ξέρατε τι καριολια είναι όλοι και καταλάβαινε ο κόσμος ούτε οι συγγενείς τους δε θα τους ψήφιζαν.Δεν κάνανε το πρωτεύον στη κακοκαιρία να προφυλάξουν τον κόσμο και τους ένοιαξε για τις τσίχλες νομιζεται .

Τους αφήνεις να πάνε παραπέρα και συνεχίζεις..

Γι'αυτό έγραψα μαϊμού πολιτικός γιατί πηδάει από κλαδί σε κλαδί σαν μαϊμού.
Να πηδαγε μόνο από κλαρί σε κλαρί καλά θα ηταν.....
Βρέθηκε εκεί γιατί ο Ανεμελος Ποδηλάτης έχει βαλθεί να μαζέψει όσους πιο πολλούς ΛΟΑΤΚΙ μπορεί για να την βγει στον Αλ6 και να πάρει ψηφαλακια απο μια δεξαμενή που τα προηγούμενα χρόνια ήταν απαγορευτική για το κόμμα του.

Status
Not open for further replies.
Back