Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όντως το αλληλεπίθετο 828 της Benelli είναι αρκετά πιο αντισυμβατικό σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα της αγοράς... Βέβαια, είναι καινοτόμο, αφού φέρει αρκετές κατασκευαστικές καινοτομίες, αλλά και ποιοτικότατο, όπως όλα τα Βenelli...
Εμένανε πάντως, εξαιτίας αυτής του, της "καραμπινοειδούς" όψης του, ποτέ δεν μου έκανε το "κλικ" (που λένε και οι γκόμενες για τους άνδρες, όταν τους απορρίπτουν ερωτικώς) για να το αποκτήσω...
Αλήθεια, βρε φίλε Μήτσο, πάρε σε παρακαλώ ένα παχύμετρο (εάν διαθέτεις τέτοιο) και μέτρα να μου πεις το ύψος της μπάσκουλάς του...
Έχω φετίχ με τα λεπτοπρόφιλα αλληλεπίθετα...!
Θα μετρήσεις εντελώς κάθετα από την κορυφή της μπάσκουλας (εκεί που ενώνεται με το μονομπλόκ των καννών) μέχρι το κατώτατο, κάθετο σημείο της βάσης... Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δεν έχω παχυμετρο εδω. Θα δανειστώ ένα από την δουλειά και θα το κανω!!!

Οικονομικής Επιστήμης ΑΣΟΕΕ, πάμε προς πτυχίο αλλά έχουμε ακόμα λίγο δρόμο....yel.
Μην χαθείς στο δρόμο και πας για τα τσιχλοκάρτερα,ευθεία και από την άσφαλτο μην μπεις σε χωματόδρομο
Με το καλό το πτυχίο Χρηστάρα

Μην χαθείς στο δρόμο και πας για τα τσιχλοκάρτερα,ευθεία και από την άσφαλτο μην μπεις σε χωματόδρομο
Με το καλό το πτυχίο Χρηστάρα
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, άστα να πάνε και χωματοδρόμος να μην υπάρχει θα βρεθεί..yel. Είμαστε αλλιώς μαθημένοι δυστυχώς ή ευτυχώς...

ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και ΑΜ ΕΦΚΑ Χρήστο θέλω εγώ επίσης.yelling..sarcastic.

Αγαθά copies κτωνται.very funny.
Όχι ρε τι copies και κουραφέξαλα? Διάβασα πάρα πολύ!!! Μια μέρα εδινα 3 μαθήματα του ίδιου καθηγητή αλλά διαφορετικά εξαμηνα. Με βλέπει στο πρώτο που ήταν προφορική εξέταση και τα πήγα καλα. Με βλέπει στο δεύτερο που ήταν γραπτή , το περασα και αυτο. 7 το βράδυ ήταν το τρίτο παλι προφορικα. Μπαίνω στο γραφείο και μου λέει ρε συ όλη μερα για εμένα είσαι εδω??? Μάλιστα του λεω. Στα δύο πρώτα πως πηγες? Τα έχω περασει λεω!!! Αν σου βάλω 5 σε αυτό είσαι κομπλε? Ουουουου σουπερ!!! Φυγε......

Πάντως σε μια γρήγορη έρευνα που έκανα δεν βρήκα κάτι για απαγορευση σε εμας εδω. Αν την βγάλουν αύριο μεθαύριο που θα αρχίσει να λιώνει , τι να πω???
Αυριο μεθαυριο που θα αρχισει να λιωνει δε θα ισχυει.. κλασσικοί κλοουνς οπως καθε χρονο!

Όχι ρε τι copies και κουραφέξαλα? Διάβασα πάρα πολύ!!! Μια μέρα εδινα 3 μαθήματα του ίδιου καθηγητή αλλά διαφορετικά εξαμηνα. Με βλέπει στο πρώτο που ήταν προφορική εξέταση και τα πήγα καλα. Με βλέπει στο δεύτερο που ήταν γραπτή , το περασα και αυτο. 7 το βράδυ ήταν το τρίτο παλι προφορικα. Μπαίνω στο γραφείο και μου λέει ρε συ όλη μερα για εμένα είσαι εδω??? Μάλιστα του λεω. Στα δύο πρώτα πως πηγες? Τα έχω περασει λεω!!! Αν σου βάλω 5 σε αυτό είσαι κομπλε? Ουουουου σουπερ!!! Φυγε......
Σε θηροφυλακα έπεσες.

Όχι ρε τι copies και κουραφέξαλα? Διάβασα πάρα πολύ!!!
Όπως έχει πει και ένας φίλος, watch out political UNcorrect content, η αντιγραφή στο σχολείο/πανεπιστήμιο είναι σαν το καρτέρι της μπεκατσας. Όλοι κάναμε κανένας δεν το παραδέχεται. .sarcastic.
Προσωπικά διαψεύδω κατηγορηματικά και δεν υιοθετώ.my man.

Όπως έχει πει και ένας φίλος, watch out political UNcorrect content, η αντιγραφή στο σχολείο/πανεπιστήμιο είναι σαν το καρτέρι της μπεκατσας. Όλοι κάναμε κανένας δεν το παραδέχεται. .sarcastic.
Προσωπικά διαψεύδω κατηγορηματικά και δεν υιοθετώ.my man.
Σκονάκι ναι. Καρτέρι ποτε. Πες το φόβο , πες το κράξιμο από τον πατέρα μου , πες το ότι θέλεις

Status
Not open for further replies.
Back