Πάρε μια καρτέλα αυγά και κάτσε.Τώρα που μεγαλώνει η μέρα προλαβαίνω για καρτεράκι χαλαρά,
Κι εγώ ρε συ Κώστα! δεν τα μπορώ τα χειμωνιάτικα ...τίποτα δε σου λέγανε!Εμενα παλι με λεγανε ανομαλο....μεχρι του Αγ.Νικολαου ημουν με βερμουδα....
ένα φρέντο εσπρέσο μέτριο θα έχω να κρατάει λίγο το μάτι σε εγρήγορσηΠάρε μια καρτέλα αυγά και κάτσε.
Φραπέ σκέτο για να ακούς και τα μυρμήγκια.ένα φρέντο εσπρέσο μέτριο θα έχω να κρατάει λίγο το μάτι σε εγρήγορση![]()
μετά οι ντουφεκιές που θα ακούγονται απ' το καρτέρι μου δε θα είναι από Lambro......Φραπέ σκέτο για να ακούς και τα μυρμήγκια.
Μπράβο ρε Μπιλ άντε νά δούμε πότε θα βρεθούμε να κάνουμε καμία εξόρμηση.Πατριώτες έχουν δώσει για τις επόμενες μέρες απαγορευτικό για Εύβοια;
Τώρα που μεγαλώνει η μέρα προλαβαίνω για καρτεράκι χαλαρά, άρα από αύριο μεθαύριο που θα έχουν λιώσει θα έχω χρόνο, το θέμα είναι να μην έχουμε ντράβαλα...
τους άλλους δεν τους θέλουμε Σταύρο τα πετυχαίνουν όλαΜπράβο ρε Μπιλ άντε νά δούμε πότε θα βρεθούμε να κάνουμε καμία εξόρμηση.
Εννοείται και με τους υπόλοιπους συμπατριώτες.
Έλα δεν πειράζει εμείς έχουμε Benelli γι'αυτό έχουμε δικαιολογία.χαχα Η παρέα μετράει κανονίστε οποίος είναι μέσα σε πμ ας οργανωθούμε.τους άλλους δεν τους θέλουμε Σταύρο τα πετυχαίνουν όλα![]()
Το τι ομορφιές βλέπουμε στο κυνήγι δεν περιγράφεται.Εγώ το έπιασα το πόστο κι ο Θεός βοηθός![]()
Μια χαρά, αρχηγός είσαι.Εγώ το έπιασα το πόστο κι ο Θεός βοηθός![]()
Τι απαγορευτικό ρε μπιλλ, έξω ρίχνουν....Πατριώτες έχουν δώσει για τις επόμενες μέρες απαγορευτικό για Εύβοια;
Τώρα που μεγαλώνει η μέρα προλαβαίνω για καρτεράκι χαλαρά, άρα από αύριο μεθαύριο που θα έχουν λιώσει θα έχω χρόνο, το θέμα είναι να μην έχουμε ντράβαλα...
Ναι τις ακούω, αλλά δε θα βγω με αυτό το χιόνι εγώ.Τι απαγορευτικό ρε μπιλλ, έξω ρίχνουν....![]()
Αύριο θα ξεκινήσει να κάνει μπαλώματα.Ναι τις ακούω, αλλά δε θα βγω με αυτό το χιόνι εγώ.
Να λιώσει εδώ κάτω και μετά. Πιστεύω εδώ σε δύο μερούλες θα είμαστε πένα.
Σε σας ίιισως θέλει 3-4 ακόμα
Και εδώ το ίδιο...Τι απαγορευτικό ρε μπιλλ, έξω ρίχνουν....![]()