Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όπου υπάρχει χιόνι έστω και λίγο καλύτερα να αποφύγετε να πάτε γιατί η μαλακια σε αυτό τον τοπο ξεχειλίζει! Εγώ έχω σφαχτει με τον θηροφυλακα κομάντο που ήθελε να με διώξει από περιοχή που κατά 80% ήταν ΞΕΧΙΟΝΗ!!!! Τον προκαλεσα να μου πάρει το οπλο αλλά εγώ θα τραβάω βίντεο με την κατάσταση της περιοχής γύρω μας. Μου έκανε τον καλό μετα και τάχα μου με άφησε να φύγω με λεκτική επίπληξη. Το ωραίο είναι ότι την επόμενη μέρα πήγα στο ακριβώς ίδιο σημείο και πέρασαν άλλοι θηροφυλακες για ελεγχο. Το χιόνι ήταν στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη (είχε μείνει μόνο σε ανηλια σημεια, τα μπαλώματα που λεμε) και τους λέω να με γραψετε ηρθατε , επειδή έχει χιονι? Είσαι τρελός ρε αφου έχει λιωσει μου ειπαν, τυπικό έλεγχο κανουμε!!!! Άντε βρες ακρη....

Last edited:
Πατριώτες έχουν δώσει για τις επόμενες μέρες απαγορευτικό για Εύβοια;
Τώρα που μεγαλώνει η μέρα προλαβαίνω για καρτεράκι χαλαρά, άρα από αύριο μεθαύριο που θα έχουν λιώσει θα έχω χρόνο, το θέμα είναι να μην έχουμε ντράβαλα...

Τώρα που μεγαλώνει η μέρα προλαβαίνω για καρτεράκι χαλαρά, άρα από αύριο μεθαύριο που θα έχουν λιώσει θα έχω χρόνο, το θέμα είναι να μην έχουμε ντράβαλα...
Μπράβο ρε Μπιλ άντε νά δούμε πότε θα βρεθούμε να κάνουμε καμία εξόρμηση.
Εννοείται και με τους υπόλοιπους συμπατριώτες.

Εγώ το έπιασα το πόστο κι ο Θεός βοηθός
k1Gcf5G.jpg

Τι απαγορευτικό ρε μπιλλ, έξω ρίχνουν....:confused::mad:

Ναι τις ακούω, αλλά δε θα βγω με αυτό το χιόνι εγώ.
Να λιώσει εδώ κάτω και μετά. Πιστεύω εδώ σε δύο μερούλες θα είμαστε πένα.
Σε σας ίιισως θέλει 3-4 ακόμα

Ναι τις ακούω, αλλά δε θα βγω με αυτό το χιόνι εγώ.
Να λιώσει εδώ κάτω και μετά. Πιστεύω εδώ σε δύο μερούλες θα είμαστε πένα.
Σε σας ίιισως θέλει 3-4 ακόμα
Αύριο θα ξεκινήσει να κάνει μπαλώματα.

Και εδώ το ίδιο...
Και εγώ ο βλακας λυπάμαι και τις καρακαξες σήμερα που κάνουν πεινασμένες ωραία πλάνα για βιντεοσκοπηση....
Όπως το βλέπει κανείς....

Status
Not open for further replies.
Back