Συνεννόησου με τα πουλια να με περιμενουν για ΣΚ ε...Πήγα στα ζώα και είχε πολύ περισσότερα πουλιά από χθες. Και εκεί που έβγαλε λιακάδα έκλεισε παλι και ρίχνει ανελέητα και στρώνει παλι εκεί που πριν μισή ώρα είχα ξεχιονισει. Αϊ σιχτίρ....
Συνεννόησου με τα πουλια να με περιμενουν για ΣΚ ε...Πήγα στα ζώα και είχε πολύ περισσότερα πουλιά από χθες. Και εκεί που έβγαλε λιακάδα έκλεισε παλι και ρίχνει ανελέητα και στρώνει παλι εκεί που πριν μισή ώρα είχα ξεχιονισει. Αϊ σιχτίρ....
Εεεεεπ και εγώ benelli εχω. Και δεν σκοτώνει ρε γαμωτο....Έλα δεν πειράζει εμείς έχουμε Benelli γι'αυτό έχουμε δικαιολογία.χαχα Η παρέα μετράει κανονίστε οποίος είναι μέσα σε πμ ας οργανωθούμε.
Παραδόξως οι δικοί μας Ταλιμπάν δεν βγήκαν σημερα.....Και εδώ το ίδιο...
Και εγώ ο βλακας λυπάμαι και τις καρακαξες σήμερα που κάνουν πεινασμένες ωραία πλάνα για βιντεοσκοπηση....
Όπως το βλέπει κανείς....
Πηγες με τις σαγιοναρες καρτερι και σε ειδαν με τα χιονια;Παραδόξως οι δικοί μας Ταλιμπάν δεν βγήκαν σημερα.....
Μακάρι να το σήκωσει γρήγορα και πουλιά θα εχει.Συνεννόησου με τα πουλια να με περιμενουν για ΣΚ ε...
Ναι αλλά εσύ έχεις δίκαννάρα!!!!Εεεεεπ και εγώ benelli εχω. Και δεν σκοτώνει ρε γαμωτο....
Και αυτογεμες έχω και είχα και άλλο πιο παλιά , μόνο benelli. Ούτε αυτά σκοτωναν......Ναι αλλά εσύ έχεις δίκαννάρα!!!!![]()
Και εγώ έχω την κρύο αλλά με κέρδισαν τα δίκαννα! Σε κανένα καρτέρι την παίρνω που και που...Και αυτογεμες έχω και είχα και άλλο πιο παλιά , μόνο benelli. Ούτε αυτά σκοτωναν......
Και ο ξάδερφος μου και ο φίλος μου ο Μήτσος και ο κολλητός ο Χρήστος και αυτόι μόνο μπενελι , και αυτοί το ίδιο πρόβλημα εχουν.
Μόνο ο κουμπάρος γλίτωσε από αυτό το κακό με μια Φρανκι που εχει.....
Την αφήνεις μονάχους μονάχουςτην παίρνω που και που...
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμαΔεν το είχα σήμερα με τα γάντια
Ούτε με γάντια ούτε με σκούφο...Κανένα καπέλο στον λαγό για τον ήλιο αλλά και πάλι μου φταίει...Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
Και εγώ δεν τα μπορώ τα γάντια με τίποτα αλλά σήμερα το πρωί για να ξεκολλήσω τα χέρια από το όπλο έπρεπε να τα ζεστάνω με καμινέτο πρώτα
Μέσα σε τέτοια αυτά μετράνε και ειδικά στην παρέα τον KillDim θα ήθελα.Αλλά φέτος δύσκολα να ξαναβγω λόγω εξεταστικής.Από του χρόνου εδώ θα είμαστε όμως.Έλα δεν πειράζει εμείς έχουμε Benelli γι'αυτό έχουμε δικαιολογία.χαχα Η παρέα μετράει κανονίστε οποίος είναι μέσα σε πμ ας οργανωθούμε.
Καπέλο πάντα σκούφο σπάνια αν και τα τελευταία χρόνια αν χρειαστεί συνδυάζω καπέλο με λαιμουδιέρα και είμαι κομπλέΟύτε με γάντια ούτε με σκούφο...Κανένα καπέλο στον λαγό για τον ήλιο αλλά και πάλι μου φταίει...
Δημήτρη είδες τι σας βρήκε?Και αυτογεμες έχω και είχα και άλλο πιο παλιά , μόνο benelli. Ούτε αυτά σκοτωναν......
Και ο ξάδερφος μου και ο φίλος μου ο Μήτσος και ο κολλητός ο Χρήστος και αυτόι μόνο μπενελι , και αυτοί το ίδιο πρόβλημα εχουν.
Μόνο ο κουμπάρος γλίτωσε από αυτό το κακό με μια Φρανκι που εχει.....
Τι σπουδάζεις Χρηστο? Πτυχίο εισαι? Πόσα χρωστας??? Εγώ μπήκα 4ο έτος με 42 χρωστουμενα! Σε 1μισή χρόνο τα ξεπεταξα!Μέσα σε τέτοια αυτά μετράνε και ειδικά στην παρέα τον KillDim θα ήθελα.Αλλά φέτος δύσκολα να ξαναβγω λόγω εξεταστικής.Από του χρόνου εδώ θα είμαστε όμως.
Οικονομικής Επιστήμης ΑΣΟΕΕ, πάμε προς πτυχίο αλλά έχουμε ακόμα λίγο δρόμο...Τι σπουδάζεις Χρηστο? Πτυχίο εισαι? Πόσα χρωστας??? Εγώ μπήκα 4ο έτος με 42 χρωστουμενα! Σε 1μισή χρόνο τα ξεπεταξα!
Μου θύμισες τώρα εφιαλτική περιοδο!!! Εξεταστική Ιανουαρίου στην καλύτερη περίοδο της τσιχλας. Και μόλις τελείωνε και έλεγα να κατέβω για δεκαήμερο κάψιμο , πλάκωνε την γκρίνια το κοριτσι! Με έφερνε τούμπα πάντα εκτός από το 2004. Είχε τόσα πολλά πουλιά που της είπα , πάμε μαζί κάτω ,θα περπαταμε μαζί , θα πάμε καρτερι μαζί και το βράδυ θα κάνουμε ότι θέλεις εσυ! Στην αρχή είπε ναι αλλά μετά αφού το επεξεργάστηκε στο μυαλουδακι της , με άφησε και 15 μέρες καηκα κυριολεκτικα!!!