Μην μου θυμίζεις το call of duty διαβολε!!! Έχω 3-4 χρόνια που έχω αποτοξινωθει από αυτό και το kill zone και το medal of honour και δεν έχω ακουμπήσει χειριστήριο!Θα παίξουμε κανένα call of duty ή pubg?![]()
Μην μου θυμίζεις το call of duty διαβολε!!! Έχω 3-4 χρόνια που έχω αποτοξινωθει από αυτό και το kill zone και το medal of honour και δεν έχω ακουμπήσει χειριστήριο!Θα παίξουμε κανένα call of duty ή pubg?![]()
Παμε για το διχιλιαρο!!! Κανα τάβλι και τραπουλα να πάρουμε να περνάει η ωρα!!!!Ετοιμαζω καλαμαρι -φασολια κονσερβα
svan και γαλετα και δυο λιτρα τσιπουρο
για εβδομαδιαια διανυκτερευση στην αττικη οδο![]()
Μην μου βάζεις ιδέες γιατί είναι κάτι παλιόγεροι στριμμενοι εδώ γύρω που το θέλουν το χουνερι τους.Εάν βάλεις το δεύτερο και σε πάρει μάτι καμία γριά η κανένας γέροντας σε βλέπω ρεπορτάζ στον Ευαγγελάτο
Αποκλειστικό:
Μαρτυρίες για φάντασμα στην Εύβοια.....
Σε τέτοια ηλικία; Μωρέ μπράβο!!!Μην μου θυμίζεις το call of duty διαβολε!!! Έχω 3-4 χρόνια που έχω αποτοξινωθει από αυτό και το kill zone και το medal of honour και δεν έχω ακουμπήσει χειριστήριο!
ελα να κανουμε τεαμ στο παμπ τζιΣε τέτοια ηλικία; Μωρέ μπράβο!!!
Εγώ pubg έπαιζα με φιλαράκια φανατικά και ήμουν πολύ καλός.Το τι γνωριμίες είχα κάνει δεν λέγεται...Μέχρι και με τον Μπάρκα και άλλους παίκτες της ΑΕΚ είχα βρεθεί να παίζω...
Που περίπου είναι αυτό το μέρος?Να το λιώσει με το καλό και ας βγουν. Εκεί που θέλω να πάω εγώ δεν έρχονται γιατί δεν τους γεμίζει το μάτι για πρωι. Αργότερα για περπατητο θα έρθουν σιγουρα.
Κανένα προβλημα. Καλοθοδωρας λέγεται χωρίς πλακα!!!!Που περίπου είναι αυτό το μέρος?
Για γράψτο εδώ.Μονο εγώ θα το ξέρω και δυο-τρεις Σύλλογοι.
Μπες να παίξουμε Call Of DutyΈνα μικρό μέρος της συλλογης. Ο αδερφός μου δεν έχει ξεκολλήσει ακόμη.
View attachment 40876
Τρέχουν σάλια ηδη......Βγήκαμε εκτός θέματος.
Αύριο το μενού έχει τσιχλοκότσυφα μέχρι τελικής πτώσεως!!!View attachment 40878
Πίσω μου σε έχω σατανα......Μπες να παίξουμε Call Of Duty![]()
Παιδια ημουν απο αυτους που κοροιδευα, αλλα στα μπασιματα εχω δει διαφορα στην συμπεριφορα σχετικα με την διατηρηση της πορείας της τσιχλας, οταν φοραω καπελο και οταν δεν φοραω...σε βλεπει 1000% ακομα και χωρις έντονη κινηση και στρίβει... βλέπει πρόσωπο-ματια και γενικα τον σχηματισμό ενος προσωπου που δε κολλαει στο υπολοιπο τερεν και κοβει την πορεια...Κόβουν φάτσες και οι τσιχλες????
Πέρα από την πλακα ισχυει. Αν είμαστε ακίνητοι το ασπρουλιαρικο πρόσωπο μας είναι το μόνο που κάνει το πουλί να ψιλιαστεί ότι υπάρχει κάτι περίεργο στην πορεία του.
Warzone και τα μυαλα στο μπλεντερ!Μην μου θυμίζεις το call of duty διαβολε!!! Έχω 3-4 χρόνια που έχω αποτοξινωθει από αυτό και το kill zone και το medal of honour και δεν έχω ακουμπήσει χειριστήριο!
Α εντάξει.Και εγώ νόμιζα θα είναι δύσκολο.Στην χειρότερη να βγούμε στον Γεροθόδωρο που έπαιζε μπάλα στον ΠΑΟ.Κανένα προβλημα. Καλοθοδωρας λέγεται χωρίς πλακα!!!!
Για αυτό είπα πλάκα - πλάκα τη μπαλακλάβα. Λίγο πριν τη χιονοεπέλαση (την περασμένη εβδομάδα) πήγα 3-4 φορές στο ίδιο ακριβώς καρτέρι. Τις δύο φορούσα σκουφάκι και κάτι ψιλοέγινε. Τις άλλες δύο, επειδή πάγωσε η μούρη μου έβαλα μπαλακλάβα. Έ , δεν φαντάζεστε τη διαφορά. Μόνο που δεν με κουτσούλησαν. Φυσικά ακίνητος, μάρμαρο.Παιδια ημουν απο αυτους που κοροιδευα, αλλα στα μπασιματα εχω δει διαφορα στην συμπεριφορα σχετικα με την διατηρηση της πορείας της τσιχλας, οταν φοραω καπελο και οταν δεν φοραω...σε βλεπει 1000% ακομα και χωρις έντονη κινηση και στρίβει... βλέπει πρόσωπο-ματια και γενικα τον σχηματισμό ενος προσωπου που δε κολλαει στο υπολοιπο τερεν και κοβει την πορεια...
ΕτσιιιιιιιWarzone και τα μυαλα στο μπλεντερ!