Ακριβώς αντίθετη άποψη έχω για την τσίχλα των περασμάτων......Παιδια ημουν απο αυτους που κοροιδευα, αλλα στα μπασιματα εχω δει διαφορα στην συμπεριφορα σχετικα με την διατηρηση της πορείας της τσιχλας, οταν φοραω καπελο και οταν δεν φοραω...σε βλεπει 1000% ακομα και χωρις έντονη κινηση και στρίβει... βλέπει πρόσωπο-ματια και γενικα τον σχηματισμό ενος προσωπου που δε κολλαει στο υπολοιπο τερεν και κοβει την πορεια...
Καπέλο φοράω γιατί έχω τον ήλιο σχεδον κόντρα αλλά αρκετες φορες το ξεχνάω......
Πάντα την ίδια συμπεριφορά βλέπω, πολυ σπάνια να στριψει τσίχλα, και είμαι σίγουρος ότι με βλέπουν...
Όταν έχει περασμα κ ψάχνω τις χτυπημενες εξακολουθούν να περνανε απο πανω μου κ σε κάθε υψος....
Με λίγα λόγια,εκει ουτε ακινησία δεν χρειάζεται...
Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω δει.....
Αυτό πιστευω κ εγώ... Ποτέ δεν έχω φτιάξει φυλαχτρα για τσίχλες, ουτε κ στα απογευματινα παλαιοτερα...Ακινησία στο καρτέρι παιδιά! Ακινησία! Και η τσιχλίτσα εισερχόμενη, δεν αλλάζει πορεία καθόλου, από δική μας υπαιτιότητα δηλαδή...
Ακινησία......
Τώρα βέβαια εξαρτάται κ απο ποσα τουφέκια βρίσκονται στην περιοχη, κ αν είναι εκεί σε καθημερινή βάση, καθώς κ απο τον τόπο, αν είναι ανοιχτά καρτέρια κλπ...
Last edited: