Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ένα πολύ ομορφο απογευματινό με την καλύτερη παρέα... Τον σκυλακο και το έτερον ήμισυ... Λίγα τα πουλιά αλλά φανταστικές ντουφεκιές, απόρτ και φυσικά παρέα συνολικά... Στη διάθεση, αλλά και στη φύση μύρισε άνοιξη...
1643392698330.png
1643392764290.png
1643392793511.png
1643392849376.png
1643392816676.png

Καλησπέρα, απογευματινό καρτεράκι το στάνταρ, δηλ 1 τσίχλα .yel.
Πιο πολλές είχε με τους νοτιάδες παρά τωρα με το κρύο! Το ότι πάω παρόλη τη φτώχια, φλετάρει με τα όρια του μαζοχισμού, αλλά πάλι σκέφτομαι ότι πάω στο 5λεπτο, άσε που οι μέρες μαζεύουν σιγά-σιγά....

Όχι τέτοια πράγματα ρε Πατρίδα!Ετσι ξεκινάει η σαλατοποιηση!!!
Παλιότερα οταν πηγαίναμε στο χωριο Χριστουγεννα ,ήταν πολλές οι φορές που γύρναγα σπίτι απο κυνήγι κι έβρισκα κοτσύφια στον πάγκο
Η δικια μου έπαιρνε το μονοκανο και βάραγε στον κισσό. :cool:

Last edited:
Παλιότερα οταν πηγαίναμε στο χωριο Χριστουγεννα ,πολλες φορες που γύρναγα σπιτι απο κυνηγι κι έβρισκα κοτσύφια στον πάγκο
Άμα ξέρουν να τα χειρίζονται κιόλας ....Εκεί είναι που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει!

Παλιότερα οταν πηγαίναμε στο χωριο Χριστουγεννα ,πολλες φορες που γύρναγα σπιτι απο κυνηγι κι έβρισκα κοτσύφια στον πάγκο
Λεβέντισσά!.love.

Υ.Γ: όχι θα σ' άφηνε!.sarcastic.

Και σήμερα, φυσικά, στο απογευματινό μου καρτεράκι, εφόσον κι ο καιρός ήτανε αρκετά καλός...
Πιο πολλά τα τσιχλοκότσυφα απ' ό,τι εχθές και, επιτέλους, αρχίσανε να φαίνονται και κοτσυφάδες...
Η ροή τους αραιή αλλά σταθερή, από τις 16:30 περίπου και ύστερα, δίχως ιδιαίτερη κορύφωση προς το τέλος...
Έκοψαν εντελώς, μερικά λεπτά μετά τις 18:00...
Τελικώς, κατέρριψα 21 στο σύνολο, 17 τσιχλούλες και 4 κοτσυφάδες!
Απ' αυτά, καρπώθηκα τα 17, ήτοι 14 τσιχλούλες και 3 κοτσυφάδες!
Πολύ καλά, δόξα τη Θεά Αρτέμιδι (δοτική πτώση)!
Αύριο μάλλον ρεπό, λόγω παλιόκαιρου πάλι, και συνέχεια την Κυριακή κατά πάσα πιθανότητα...

Last edited:
Ένα πολύ ομορφο απογευματινό με την καλύτερη παρέα... Τον σκυλακο και το έτερον ήμισυ... Λίγα τα πουλιά αλλά φανταστικές ντουφεκιές, απόρτ και φυσικά παρέα συνολικά... Στη διάθεση, αλλά και στη φύση μύρισε άνοιξη...
View attachment 41035
View attachment 41036
View attachment 41037
View attachment 41039
View attachment 41038
Ξερεις και τα ματσικοριδα ρε μπαγασα:).love.

Attachments

• B8E722A0-5623-48EB-8A75-3A25469D1249.jpeg
    B8E722A0-5623-48EB-8A75-3A25469D1249.jpeg
    226,6 KB · Προβολές: 29
Εγώ έκανα μια βόλτα κοντά στη Μάνδρα πήρα 3πουλακια στο χέρι είδα καμία 20αρια είχα ωραία θεα
Προς τα κει σκεφτόμουν Γιαννη να παω αυριο το πρωί μια βολτα ,περισσότερο για το σκυλάκι για ψάξιμο. Εχει λιγα χιονακια βλέπω .Μεσα στα πυκνά κρατάει περισσότερο Γιάννη ;

Προς τα κει σκεφτόμουν Γιαννη να παω αυριο το πρωί μια βολτα ,περισσότερο για το σκυλάκι για ψάξιμο. Εχει λιγα χιονακια βλέπω .Μεσα στα πυκνά κρατάει περισσότερο Γιάννη ;
Όχι χαλαρά είναι δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης και αυτό που φαίνεται δεν έχει πάχος αλλά εγώ ήμουν σχετικα έξω δηλ δεν ξέρω αν ξέρεις τα μέρη ήμουν πριν το σκοπευτήριο στου καπολη το χάνι το λεγόμενο αριστερά πίσω .

Όχι χαλαρά είναι δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης και αυτό που φαίνεται δεν έχει πάχος αλλά εγώ ήμουν σχετικα έξω δηλ δεν ξέρω αν ξέρεις τα μέρη ήμουν πριν το σκοπευτήριο στου καπολη το χάνι το λεγόμενο αριστερά πίσω .
Σ ευχαριστώ Γιαννη.Δεν εννοούσα για απαγόρευση αλλα για το αν πατιέται γενικότερα ωστε να βγαλω το σκύλο.Απ οτι μου είπες ,ολα καλά . ;)

Status
Not open for further replies.
Back