Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βρε Μητσάκο (DimDre), ακόμη "ξεροσταλιάζω" να σε περιμένω από προχτές:
πήρες επιτέλους το παχύμετρο να την............ μετρήσεις και........ καθ' ύψος και........ κατά πλάτος...???
Αφού σου έχω εξηγήσει... ότι τρέφω ένα... άσβεστο πάθος και ένα "φετίχ" για τις............. ανωτέρω διαστάσεις...!!!
"Ψοφάω" να μάθω πόσο................ την έχεις και σε ύψος και σε πλάτος την............. μπάσκουλα της δικαννάρας σου, Benelli 828U...!!!
Aμάν πια, "τρελό" αγόρι!!!
.sarcastic.
Οχι βρε Νικολα το ξεχασα!!! Έχω τα μάτια μου αλλού καρφωμένα στην δουλειά.....

Στα Πολιτικά πηγές κανεις πατριώτης???
Πολιτικά όχι, αλλά από ότι έμαθα από φιλους στο Χωριό, τα απογευματινά πέριξ από τον πεθαμένο κάηκαν σήμερα... Και εγώ περιμένω να δω τον καιρό μήπως ανηφορισω αύριο προς Πολιτικά

Πολιτικά όχι, αλλά από ότι έμαθα από φιλους στο Χωριό, τα απογευματινά πέριξ από τον πεθαμένο κάηκαν σήμερα... Και εγώ περιμένω να δω τον καιρό μήπως ανηφορισω αύριο προς Πολιτικά
Στον Πεθαμένο πρέπει να έχει μισο μετρο χιονι. Εγώ μάλλον θα το αποτολμησω να πάω το πρωι στα Πολιτικά αν δεν βρέχει. Και χιόνι να είχε η βροχή θα το φάει απόψε.

Στον Πεθαμένο πρέπει να έχει μισο μετρο χιονι. Εγώ μάλλον θα το αποτολμησω να πάω το πρωι στα Πολιτικά αν δεν βρέχει. Και χιόνι να είχε η βροχή θα το φάει απόψε.

Μήτσο, το πολύ το χιόνι δεν τρώγεται έτσι εύκολα φίλε...! Δεν είναι τόσο απλό... Δεν μιλάμε, βέβαια, για μια πασπάλα, αλλά για αρκετές/μεγάλες ποσότητες...! Θέλει χρόνο για να το φάει... Και κυρίως μαλακές θερμοκρασίες και νύχτα και μέρα, με ηλιοφάνειες διαρκείας...

Μήτσο, το πολύ το χιόνι δεν τρώγεται έτσι εύκολα φίλε...! Δεν είναι τόσο απλό... Δεν μιλάμε, βέβαια, για μια πασπάλα, αλλά για αρκετές/μεγάλες ποσότητες...! Θέλει χρόνο για να το φάει... Και κυρίως μαλακές θερμοκρασίες και νύχτα και μέρα, με ηλιοφάνειες διαρκείας...
Νικόλα έχει μπαλώματα παντου και ρίχνει πολύ νερό 3 ώρες τωρα. Εκεί που λέμε αύριο είναι 500 μέτρα από την θάλασσα. Ξέρω από χιόνι πολύ καλα. Η Εύβοια χιονιζεται περισσότερο και από περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Πήγα πάλι κατά τις 4 μετά το διάβασμα και ενώ ψιλόριχνε λίγο.Που πας λέει ο πατέρας; Δεν με σταματάει τίποτα του λέω.Πάω στο ίδιο μέρος με χθες, στα ξέχιονα τελείως ειδικά σήμερα, και μόλις παρκάρω αρχίζει να ρίχνει πιο δυνατά...Πω ρε γαμώ λέω...Τελοσπάντων, ξεκινάω μίνι περπατητό προτού κάτσω για καρτέρι.Βαράω 2 τσίχλες τις παίρνω χέρι και μία τραυματισμένη μέσα σε ελιές.Πάει το σκυλί και αντί για αριστερά που την είδα την τσίχλα μπαίνει δεξιά.Ακούω φρ και σηκώνεται μια μπεκάτσα και την βλέπω στα 50 μέτρα σίγουρα της φυσάω ένα της απελπισίας και κάπου την βρήκε σε καίριο κάνει έναν κύκλο και πέφτει κάτω.Έτρεχε το σκυλί προς τα εκεί και εγώ απο πίσω.Φερμάρει, βλέπω την μπεκάτσα με μάτι γαρίδα δίνει ένα σάλτο σπάει φέρμα και ξανά.Και σηκώνεται φρρρ πάλι χωρίς να είχε τίποτα βάζει κάτι ελιές μπροστά, μία προλάβαινα να ρίξω και ευτυχώς την πήρα!!!!!Τρομερή μέρα!!!!Δούβρης φλας νο9 με αρκετά ζωντανά σήμερα.Έφυγα και πιο νωρίς μην βρω τον μπελά μου...IMG_20220129_175240.jpgIMG_20220129_175302.jpgIMG_20220129_175305.jpgIMG_20220129_181856.jpgIMG_20220129_181900.jpg
Πήρα τον γάλλο σήμερα για να μην βραχεί το μέρκελ και έφερε γούρι!!!!

Νικόλα έχει μπαλώματα παντου και ρίχνει πολύ νερό 3 ώρες τωρα. Εκεί που λέμε αύριο είναι 500 μέτρα από την θάλασσα. Ξέρω από χιόνι πολύ καλα. Η Εύβοια χιονιζεται περισσότερο και από περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

OK, πάσο τότες...

Πήγα πάλι κατά τις 4 μετά το διάβασμα και ενώ ψιλόριχνε λίγο.Που πας λέει ο πατέρας; Δεν με σταματάει τίποτα του λέω.Πάω στο ίδιο μέρος με χθες, στα ξέχιονα τελείως ειδικά σήμερα, και μόλις παρκάρω αρχίζει να ρίχνει πιο δυνατά...Πω ρε γαμώ λέω...Τελοσπάντων, ξεκινάω μίνι περπατητό προτού κάτσω για καρτέρι.Βαράω 2 τσίχλες τις παίρνω χέρι και μία τραυματισμένη μέσα σε ελιές.Πάει το σκυλί και αντί για αριστερά που την είδα την τσίχλα μπαίνει δεξιά.Ακούω φρ και σηκώνεται μια μπεκάτσα και την βλέπω στα 50 μέτρα σίγουρα της φυσάω ένα της απελπισίας και κάπου την βρήκε σε καίριο κάνει έναν κύκλο και πέφτει κάτω.Έτρεχε το σκυλί προς τα εκεί και εγώ απο πίσω.Φερμάρει, βλέπω την μπεκάτσα με μάτι γαρίδα δίνει ένα σάλτο σπάει φέρμα και ξανά.Και σηκώνεται φρρρ πάλι χωρίς να είχε τίποτα βάζει κάτι ελιές μπροστά, μία προλάβαινα να ρίξω και ευτυχώς την πήρα!!!!!Τρομερή μέρα!!!!Δούβρης φλας νο9 με αρκετά ζωντανά σήμερα.Έφυγα και πιο νωρίς μην βρω τον μπελά μου...View attachment 41109View attachment 41110View attachment 41112View attachment 41114View attachment 41115
Πήρα τον γάλλο σήμερα για να μην βραχεί το μέρκελ και έφερε γούρι!!!!
Καταρχήν συγχαρητήρια για την μπεκατσαρα!!! Σήμερα έπρεπε να ρίξεις 28άρια τα γνωστά. Έχω αρχίσει και έχω έντονο στερητικό σύνδρομο και οι φωτογραφίες σου το κάνουν πιο εντονο.....

Καταρχήν συγχαρητήρια για την μπεκατσαρα!!! Σήμερα έπρεπε να ρίξεις 28άρια τα γνωστά. Έχω αρχίσει και έχω έντονο στερητικό σύνδρομο και οι φωτογραφίες σου το κάνουν πιο εντονο.....
Τα 28άρια έχουν τελειώσει αλλιώς δεν θα έβγαιναν από την θαλάμη!!!! Έννοια σου θα έρθει η ώρα σου και με το παραπάνω και θα ζηλεύω, εγώ μετά με την καλή έννοια, βρισκόμενος στην χαβούζα...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back