Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πήγα πάλι κατά τις 4 μετά το διάβασμα
Τι διαβάζεις τώρα ? Ηρακλή Πουαρό? .yel.

Έτρεχε το σκυλί προς τα εκεί και εγώ απο πίσω.Φερμάρει, βλέπω την μπεκάτσα με μάτι γαρίδα δίνει ένα σάλτο σπάει φέρμα και ξανά.Και σηκώνεται φρρρ πάλι χωρίς να είχε τίποτα βάζει κάτι ελιές μπροστά, μία προλάβαινα να ρίξω και ευτυχώς την πήρα!!!!!Τρομερή μέρα!!!!
Άξιζε η βρόχα που εφαγες!
Δούβρης φλας νο9 με αρκετά ζωντανά σήμερα.
Και ματωμένα.. Κωλόκαιρος κ υγρασία....

Σήμερα απόγευμα μια βόλτα πέριξ Καλυβίων είδα δυο μακριά τις χαιρέτησα και μαζεύτηκα…
Τουφεκιές προς Κορώπη έπεσαν αρκετές …αυριο αν δεν βρέχει μάλλον θα βγω για κάνα περπάτημα …
Επιτρέπεται? Κάτι είχα διάβασα για απαγόρευση από Δασαρχείο Πεντέλης. Μπορεί να κάνω και λάθος

Έχουμε εικόνα το τι γίνεται προς Θήβα - Λειβαδιά σε σχέση με το χιόνι.
Νομίζω ότι υπάρχει θέμα και εκεί με δεδομένο ότι πέριξ Θήβας έριξε περισσότερο από ότι εδώ και Λειβαδιά νομίζω οτι έριξε και φρέσκο σημερα.

Επιτρέπεται? Κάτι είχα διάβασα για απαγόρευση από Δασαρχείο Πεντέλης. Μπορεί να κάνω και λάθος
Λαθος δε κανεις...το δασαρχείο Πεντέλης έβγαλε απαγόρευση άνευ όρων μεχρι 31-1!...κατσε να δω τις περιοχες που υπάγονται σε αυτο ..
Εχω μια υποψια οτι η διατύπωση στο κειμενο της απαγόρευση ειναι λαθος...Δινει την εντύπωση οτι απαγορεύεται μεχρι 31 και ας εχει και 30βαθμους, αλλα μαλλον εννοουν οταν εχει χιονοκαλυψη.. ειλικρινά με εχουν μπερδεψει και μενα!

Τελικά ρε παιδιά (Ευβοιωτες) επιτρέπεται στα Πολιτικά? Γιατί οι πληροφορίες είναι αμφιλεγομενες... Παντως το δασαρχείο δεν έχει κάποια τοπική απαγόρευση..
Όχι απαγόρευση δεν υπάρχει από το δασαρχείο. Ότι λέει ο δασικός κώδικας. Τι να πω ρε φιλε? Το χιόνι έχει κοπεί σχεδόν παντού και υπάρχουν τα γνωστά μπαλώματα ξεχιονης γης. Αλλά άντε βρες ακρη.

Σ' ευχαριστώ Δημήτρη. Παίρνω τηλ στο δασαρχείο Λιβαδειάς και στο δήμο και δεν το σηκώνει κανένας.
Προς Νεροτριβιά έχεις εικόνα;
Επειδη ειναι να παω για δουλεια στην Αμφισσα μιλησα με φιλους απο θηβα και μου ειπαν οτι εχει πολυ χιονι απο κει και εχει παγωσει-στοιχιωσει...

Πανό και Παναγιώτη σας ευχαριστώ πολύ. Απ' όλη την παρέα "5-6 άτομα δηλαδή" μείναμε μόνο εγώ κι ο πατέρας μου για αύριο. Θα δείξει το που θα μας βγάλει. Καλή βόλτα και καλά να περάσουν όσα παιδιά βγουν αύριο με προσοχή.

Πιστεύω Πολιτικά τώρα και με τη βροχή θα έλιωσε λογικά θα είναι εντάξει τ πρωί. Λιχάδα βόρεια Εύβοια σήμερα είχε πολλά πουλιά αύριο θα ανέβουν φιλαράκια
φιλε στην λιχαδα εισαι σιγουρος οτι επιτρεπεται γιατι ειμαι μονιμοσ κατοικος και νομιζω οτι δεν εχει αρθει η απαγορεση για παρτε καν τηλ σε συλλογουσ η θηροφιλακη

Status
Not open for further replies.
Back