Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γρήγορο πρωινό για μαύρες πριν την αναχώρηση για Αθήνα. 8 πουλάκια. Εχει βάλει νεα πουλιά... Sx3, lambro skeet, brain bell και Pluto ο συνδυασμός της επιτυχίας.
View attachment 41135View attachment 41136
Veni, vidi, vici δεν παίζεσαι Γρηγόρη!

φιλε στην λιχαδα εισαι σιγουρος οτι επιτρεπεται γιατι ειμαι μονιμοσ κατοικος και νομιζω οτι δεν εχει αρθει η απαγορεση για παρτε καν τηλ σε συλλογουσ η θηροφιλακη
Η πληροφορία τους ήρθε από θηροφύλακα ότι το κυνήγι εκεί επιτραπεί από εχθές

Ααααααααχχχχχ το ευχαριστηθηκα!!!! Αν δεν είχε τον κωλοαερα το πρωι σε μισή ώρα θα ειχα όριο με μαύρες.....
Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90'. Ψάχνοντας 4 πουλιά που τα είχε πετάξει ο αέρας σε κάτι αγριλιες με σκινους απο κατω , σηκώθηκε η κυρία και πήγε και έπεσε σε ένα τεράστιο βατο ζωντανη. Ματωσα για να την βγαλω....20220130_115430.jpg20220130_115629.jpg

Ααααααααχχχχχ το ευχαριστηθηκα!!!! Αν δεν είχε τον κωλοαερα το πρωι σε μισή ώρα θα ειχα όριο με μαύρες.....
Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90'. Ψάχνοντας 4 πουλιά που τα είχε πετάξει ο αέρας σε κάτι αγριλιες με σκινους απο κατω , σηκώθηκε η κυρία και πήγε και έπεσε σε ένα τεράστιο βατο ζωντανη. Ματωσα για να την βγαλω....View attachment 41165View attachment 41167
Χαλάλι τα αίματα. Σπουδαίο αποτέλεσμα. Πάντα άξιος!!!

Nα είσαι καλά και εύχομαι ανάλογες καρπωσεις και για εσενα Leon!!! Ειλικρινά το χάρηκα πολύ σήμερα , ακόμα και το αρκετό κλαμπανι!!!
Δυστυχώς για λόγους ανωτέρας βίας βρίσκομαι στην Αθήνα εδώ και 10 ημέρες. Πρώτα ο Θεός ελπίζω να είμαι στα μέρη μας την Τετάρτη και να μπορέσω να πάω και εγώ.
σ.σ. Δυτικά της Χαλκίδας (Δροσιά, Λουκίσια, Ριτσώνα) ακούγεται τίποτα. Απομονώθηκα.

Δυστυχώς για λόγους ανωτέρας βίας βρίσκομαι στην Αθήνα εδώ και 10 ημέρες. Πρώτα ο Θεός ελπίζω να είμαι στα μέρη μας την Τετάρτη και να μπορέσω να πάω και εγώ.
σ.σ. Δυτικά της Χαλκίδας (Δροσιά, Λουκίσια, Ριτσώνα) ακούγεται τίποτα. Απομονώθηκα.
Λογικα εχει βαλει πουλια παντου. Παρα πολλα κοτσύφια ειδα σημερα που δεν είναι και κλασσικό μέρος για αυτά εκεί που πηγα. Επίσης να πω ότι ερχοντουσαν ψηλωμενα πουλιά από την θάλασσα μετά τις 9 ειδικά και ανέβαιναν κόντρα στον αερα.

Επιστροφή από Μόδι, μιλάμε για μεγάλη φόλα!!!
Το χιόνι το είχε πάρει εντελώς, τουφέκια λίγα, αλλά ούτε στο περπατητό δεν σηκωνόταν τίποτα!!! Από Μαλακάσα μέχρι λίγο πριν την Τιθορέα το χιόνι είναι ακόμα σε απίστευτες ποσότητες.
Εννιά φύγαμε και περάσαμε από Αταλάντη μπας και... αλλά κι εκεί το χιόνι ήταν μέχρι τη θάλασσα!!!

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90'. Ψάχνοντας 4 πουλιά που τα είχε πετάξει ο αέρας σε κάτι αγριλιες με σκινους απο κατω , σηκώθηκε η κυρία και πήγε και έπεσε σε ένα τεράστιο βατο ζωντανη. Ματωσα για να την βγαλω....View attachment 41165View attachment 41167
Μπράβο Δημήτρη! Και την προηγούμενη φορά back to back τις είχαμε πάρει τις μπεκάτσες!

Αλλαγή πλάνου για σήμερα και το Χιλιομόδι ήταν μονόδρομος
Περίμενα να συναντήσω αρκετούς Συναδέλφους λόγω απαγορεύσεων
αλλά τελικά τρεις και ο κούκος
Πουλιά αρκετά αλλά δεν τα ζυγωνεις εύκολα
Απολογισμός
IMG_20220130_104411.jpg

Και η απαραίτητη στάση στο χωριό για προμήθεια καρβελιου

IMG_20220130_130856.jpg

Παντειχι για πρώτη φορά σήμερα. Πουλιά ψηλωμενα περνούσαν από παντού αλλά δεν τα έπιανες ούτε με καλαζνικοφ. Τα ρεματα τα περπατούσαν ήδη αλλοι και ετσι κατσαμε ψευτοκαρτερι και περπατησαμε λιγο για αναγνώριση του τόπου. 6 τσίχλες ο πατέρας κ 1 εγώ. Χάρηκα γιατί βρήκα ενα ωραίο μέρος που ειναι κοντά.

Γνήσιο hot dog... :p
Αηδια αυτοι οι ανθρωποι ρε φιλε ομως

Σε κανουν να πιατευεις οτι μπορει να γανε και την μανα τους αν αρχιζει να μιμειτε καποιο ζωο.hair.

Φαντασου να στηθει σε αυτον η γκομενα σε ντοκι σταιλ και να την περασει στην σουβλα( την αληθινη).sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Τρατζικ οπως και να το δεις

Status
Not open for further replies.
Back