Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μαγκες εγω τα βλεπω δύσκολα αυριο τα πράγματα περιξ Αττικης...εδω στα βορεια προάστια της Αθήνας ακομα κρατανε παγο τα πεζοδρομια...
Θεωρώ καλο θα ηταν αυριο να βγουμε βολτα με μικρες ελπιδες και αν βρουμε ξεχιονο εχει καλώς...αλλιως καφεδάκι και βολτα με το αμαξι και επιστροφη για τσιμεντουπολη....

Δεν εβγαλε οπλο απο το αμαξι, απλα εκατσε, ηπιε καφεδακι και ειδε!!!!
Καταλαβα. Εγώ θα πεταχτώ αύριο μια βόλτα και θα δω. Πάντως είναι χαζό να μην σε αφήνουν το πρωι και το απόγευμα να καίγονται τα απογευματινά 5 χιλιόμετρα πιο πάνω με πιο πολύ χιόνι.

Καταλαβα. Εγώ θα πεταχτώ αύριο μια βόλτα και θα δω. Πάντως είναι χαζό να μην σε αφήνουν το πρωι και το απόγευμα να καίγονται τα απογευματινά 5 χιλιόμετρα πιο πάνω με πιο πολύ χιόνι.
Πάντως αυτή η βροχή που έριξε και ρίχνει και τώρα ίσα ίσα τίποτα δεν του κάνει του χιονιού...

Το απογευμα θα βαρανε οι δικοι τους... Ετσι ειναι ρε dim το χουμε μαθει τωρα...Για αυτο φιλε ειμαι και προκατειλημμένος απέναντι τους, γιατι το 80% απο αυτους ολο μαμουνιες ειναι και εξυπνάδες...

Το απογευμα θα βαρανε οι δικοι τους... Ετσι ειναι ρε dim το χουμε μαθει τωρα...Για αυτο φιλε ειμαι και προκατειλημμένος απέναντι τους, γιατι το 80% απο αυτους ολο μαμουνιες ειναι και εξυπνάδες...
Όλοι ρουφιάνοι είναι...Και πως σε θα ρίξουν στην παγίδα...

Δεν έχεις και άδικο. Δηλαδή είχαν πάει το πρωι δίπλα στο κύμα και το απόγευμα στα καρτερια που είναι στάνταρ σημεία και τα ξέρουν δεν πήγαν. Τι να πω???

Σήμερα απόγευμα μια βόλτα πέριξ Καλυβίων είδα δυο μακριά τις χαιρέτησα και μαζεύτηκα…
Τουφεκιές προς Κορώπη έπεσαν αρκετές …αυριο αν δεν βρέχει μάλλον θα βγω για κάνα περπάτημα …
Κορωπι επεσαν ντουφεκιες αλλα ηταν αρκετος ο κοσμος

Το τι χιόνι έχει στα 500μ....Τουλάχιστον μισό μέτρο και έχουν περάσει πόσες μέρες...Μιλάμε για πολύ πράμα...
Καλά σε τέτοια υψόμετρα έχει βάλει πολύ πραμα. Να φανταστείς σε ανεμοσουρι στο δρόμο προς τον στάβλο είχε 80 πόντους για 30-35 μετρα. Σήμερα το απόγευμα καταφερα να ανέβω με το αυτοκίνητο μέχρι πανω. Εδώ γύρω στο χωριο πάντως πλέον τα ξεχιονα κομμάτια είναι μεγαλύτερα απο τα χιονισμενα. Και προς Καθενους που πήγα ορισμένα κομμάτια έχουν καθαρίσει και γύρω από τις ελιές είναι παντού λιωμένο. Τώρα τι θεωρούν αυτοί ολική χιονοκαλυψη είναι άλλο θεμα.

Status
Not open for further replies.
Back