Ναι αποψε κάτι εγινε. Ακούστηκαν σε αρκετά σημεία. Οχι πολεμος αλλά όλοι τουφεκισαν εκτός από τον ξάδερφοΓύρω γύρω δεν μας είπες τι γινόταν έπεφταν τουφεκιές ή τίποτα;

Ναι αποψε κάτι εγινε. Ακούστηκαν σε αρκετά σημεία. Οχι πολεμος αλλά όλοι τουφεκισαν εκτός από τον ξάδερφοΓύρω γύρω δεν μας είπες τι γινόταν έπεφταν τουφεκιές ή τίποτα;
Που πας ρε χωρίς κωλόχαρτο ρεεεεε???? Το Α και το Ω στον εξοπλισμό!!!!Όχι!
Έχω ξεχάσει το κωλοχαρτο![]()
Τα θέλει και ο ξάδερφος όμως που συνεχίζει να έρχεται μαζί σου.Δεν πάει ο άνθρωπος μόνος του μπας και δει άσπρη μέρα.Ναι αποψε κάτι εγινε. Ακούστηκαν σε αρκετά σημεία. Οχι πολεμος αλλά όλοι τουφεκισαν εκτός από τον ξάδερφο![]()
Ααααα δεν του φταίω εγω. Μου το παίζει δύο χρόνια τωρα λαγας στην αρχή και μετά γουρουνας. Ντεφορμαριζεται και μετά του φταίνε ολα. Την Κυριακη την πατησε γιατι ειχαν ανεβει στην Έδεσσα να παρουν γουρουνοσκυλο και εχασε ισως το μοναδικο καλο πρωινο της χρονιας και εχει σκασει!!! Θα μπορούσε να έχει 6-7 αλλα έφυγε με 2 αποψε. Σπασμένα πληρώνει γιατί όταν ξεκιναγα εγώ πάντα είχε διπλάσια από εμενα και με δουλευε!Τα θέλει και ο ξάδερφος όμως που συνεχίζει να έρχεται μαζί σου.Δεν πάει ο άνθρωπος μόνος του μπας και δει άσπρη μέρα.![]()
Λογικά με τον αέρα και το ψιλόβροχο, το κ@βλι του θα δάγκωσε...@Dr V λέγε πατρίδα!!! Πόσες δάγκωσε η μπενελα αποψε????
Μπααααα αυτό το δαγκωνεις άμα έχει κρυο. Απόψε ήταν πολύ μαλακός ο καιρος.Λογικά με τον αέρα και το ψιλόβροχο, το κ@βλι του θα δάγκωσε...![]()
Τίποτα Δημήτρη, τρεις μου βγήκαν ας πούμε καλά και πήρα τη μία με το ζόρι.@Dr V λέγε πατρίδα!!! Πόσες δάγκωσε η μπενελα αποψε????
Στην αρχή και εδώ ψηλά περασαν. Πάλι στο τελευταίο εικοσάλεπτο πέρασαν πουλιά για τουφεκιά καλή.Τίποτα Δημήτρη, τρεις μου βγήκαν ας πούμε καλά και πήρα τη μία με το ζόρι.
Λίγα πουλιά που πέρασαν σε ύψη μπασιμάτων και βάλε.
Πιο ψηλά στους πρόποδες έπεσαν κάπως περισσότερες τουφεκιές, μάλλον αυτές οι θεόψηλες εκεί κάρφωναν.
Που πας ρε χωρίς κωλόχαρτο ρεεεεε???? Το Α και το Ω στον εξοπλισμό!!!!
Στην αρχή και εδώ ψηλά περασαν. Πάλι στο τελευταίο εικοσάλεπτο πέρασαν πουλιά για τουφεκιά καλή.
Αφόδευε υψηλά και αγνάντευε Νικόλαε έχει άλλη χάρηΒρε παιδιά, αυτό πια με τα πεταμένα "κωλοσφουγγιστά" χαρτιά στον κυνηγότοπο, πέριξ των καρτεριών... με ξεπερνάει!!!
Και διερωτώμαι: καλά, στο σπιτάκι σας, πριν το κυνήγι, δεν μπορείτε να "ξαλαφρώσετε"...? Είναι ανάγκη να έλθετε διά να τα κάμετε εις τον κυνηγότοπον, ωσάν τους κύνους σας...? Εκτός κι αν στο δρόμο προς τον κυνηγότοπο, φάγατε τυρόπιτες συνοδεία milko, με επακόλουθο μιαν ακατανίκητην φυσικήν ανάγκην προς αφόδευσιν...!!! Τι να πω πια... Έλεος βρε παιδάκια...!!!![]()
Και άμα σε πιασει ρε Νικόλα τι να κανεις??? Να χεστεις πάνω σου???Βρε παιδιά, αυτό πια με τα πεταμένα "κωλοσφουγγιστά" χαρτιά στον κυνηγότοπο, πέριξ των καρτεριών... με ξεπερνάει!!!
Και διερωτώμαι: καλά, στο σπιτάκι σας, πριν το κυνήγι, δεν μπορείτε να "ξαλαφρώσετε"...? Είναι ανάγκη να έλθετε διά να τα κάμετε εις τον κυνηγότοπον, ωσάν τους κύνους σας...? Εκτός κι αν στο δρόμο προς τον κυνηγότοπο, φάγατε τυρόπιτες συνοδεία milko, με επακόλουθο μιαν ακατανίκητην φυσικήν ανάγκην προς αφόδευσιν...!!! Τι να πω πια... Έλεος βρε παιδάκια...!!!![]()
Όχι πάντα. Ας πούμε χθες ξεκίνησαν όλα και πέρασαν μέχρι 30 μέτρα υψος το πολύ αλλά επειδή ήταν ανοιχτό σημείο έβγαιναν μακριά.Άλλωστε, έτσι συμβαίνει πάντα... Και μάλιστα, στο σούρουπο περνάνε και κάμποσα "σβαρνιστά"...!
Ο ευγένης τα έβγαζε Βασίλη;View attachment 41380View attachment 41381
Cobra Ευγένης Τσάλας αυτά στη φωτό είναι περίπου 15ετίας, έχουν χρόνια που χάθηκαν.
Μπράβο ΕυγενήΟ ευγένης τα έβγαζε Βασίλη;
Με τον Ευγένη έχουμε συναντηθεί στο βουνό.Μπράβο Ευγενή
Ίδιο καρεκλακι έχουμε μόνο που το χω βάψει πράσινο σκούρο λαδομπογια.Και είναι καφέ οι επενδύσεις.View attachment 41351
Καρφί απ' τη δουλειά, την ώρα της φωτό πέρασε ωραία η πρώτη, για να δούμε
Ωραίο σκαμπό μωρη Τιτίκα!Από την πρακτική σου στο κωλομπαρο είναι?View attachment 41351
Καρφί απ' τη δουλειά, την ώρα της φωτό πέρασε ωραία η πρώτη, για να δούμε