Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με έφερε ο δρόμος σήμερα στον Καλκαντζάκο και είπα να πάρω μερικά κουτάκια για δοκιμή.Φυσικά, δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς να πάρω ΤΟ απόλυτο λαγοφύσσιγο!View attachment 41574
αν δεν εχει πρόβλημα να ρίξει 8ρι πάφυλα η καραμπίνα σου θα το λατρέψεις το τέρμα αριστερά !

Φάνηκαν πουλάκια παίδες! Από νωρίς ψηλά και όσο προχωρούσε η ώρα έστρωναν. Πρέπει να ήμασταν 15 τουφέκια σε ακτίνα 800 μέτρων και έπεσαν πάνω από 500 τουφεκιές. Με τον κολλητό μαζί, σε σημείο που στο παρελθόν είχε φανεί πολύ μέτριο, κάναμε δουλίτσα. Πέριξ Ελληνοχωρίου
NkEXyjz.jpg

Υ/Γ: πού να γλιτώσουν οι μαύρες οι μπεκάτσες όταν περνούν από τα τσιχλοκάρτερα 10 λεπτά πριν την επιτρεπόμενη ώρα...

Φάνηκαν πουλάκια παίδες! Από νωρίς ψηλά και όσο προχωρούσε η ώρα έστρωναν. Πρέπει να ήμασταν 15 τουφέκια σε ακτίνα 800 μέτρων και έπεσαν πάνω από 500 τουφεκιές. Με τον κολλητό μαζί, σε σημείο που στο παρελθόν είχε φανεί πολύ μέτριο, κάναμε δουλίτσα. Πέριξ Ελληνοχωρίου
NkEXyjz.jpg

Υ/Γ: πού να γλιτώσουν οι μαύρες οι μπεκάτσες όταν περνούν από τα τσιχλοκάρτερα 10 λεπτά πριν την επιτρεπόμενη ώρα...
Τελικά μια χαρά ήταν το μέρος, λόγω τουφεκιών!

Last edited:
Ελα ντε!!!
Καλησπερα, αγαπητέ συνάδελφε liako επειδή δεν πρόκειται να απαντήσει κανένας στο ερώτημα μας σε ενημερώνω ότι έχει κάτι λίγα πουλιά στον Άγιο Θωμά. Αυτός είναι ο λόγος που έχω σταματήσει να γράφω και να παρακολουθώ τα site μας γιατί έχουμε γίνει κρυξινοι στο αν έχει η όχι πουλιά μια περιοχή. Το ίδιο έγινε τις προηγούμενες εβδομά

πούπουλο και φονικότατο!
Ισχύει, 36γρ αλλά άνετα τα ρίχνεις με το δικαννο σου χωρίς καμία ενόχληση.....
Το lambro series 2 skeet πολυυ μαλακό κ ωραιότατο φυσιγγι(κ στο μονοκαννο ήταν αέρας) κ το βρήκα κ ενα κλικ καλυτερο απο το κίτρινο skeet.....

Καλοριχτα!!

Τι λεει ο καλκαντζακος, είχε φυσίγγια???? .yel.

Καλησπερα, αγαπητέ συνάδελφε liako επειδή δεν πρόκειται να απαντήσει κανένας στο ερώτημα μας σε ενημερώνω ότι έχει κάτι λίγα πουλιά στον Άγιο Θωμά. Αυτός είναι ο λόγος που έχω σταματήσει να γράφω και να παρακολουθώ τα site μας γιατί έχουμε γίνει κρυξινοι στο αν έχει η όχι πουλιά μια περιοχή. Το ίδιο έγινε τις προηγούμενες εβδομά
εβδομάδες με τα πολιτικά, Κονίστρες , Καθενός, Στενή κανείς δεν είπε κουβέντα. Ο λόγος που μας έχει φάει το περπάτημα είναι ότι αν δεν υπάρχουν σε έναν τόπο ντουφέκια η τσίχλες δεν πετάνε.

Το καλύτερο απογευματινό της σεζόν! Περπατητο δεν πήγα γιατί μαμιουνται στο εργοστάσιο και έφυγα στις 4. Αστοχησα σε μόλις 5 πουλιά και δεν εχασα κανένα και μου ήρθε και ένας και εκατσε μπροστά αλλά τους έκανε αερα!!! Ρουμελιώτης csb32 no9 με mr+tm στην αρχή και mr+bell στο τελείωμα. Πήγα με 9 βαθμους και έφυγα με 4. Τα φυσίγγια αψογα. Πέρασε πράμα αποψε. Κοντά στους Καθενους....
20220204_192334.jpg

εβδομάδες με τα πολιτικά, Κονίστρες , Καθενός, Στενή κανείς δεν είπε κουβέντα. Ο λόγος που μας έχει φάει το περπάτημα είναι ότι αν δεν υπάρχουν σε έναν τόπο ντουφέκια η τσίχλες δεν πετάνε.
Κανείς κάποιο λαθος. Πολιτικά δύο μέρες είχε μετά το χιόνι και τα εκαψαν. Το εγραψα Κυριακη και Δευτερα εγινε προσκυνημα. Στενη σιγα τα πουλια που ειχε. Κλαμπανιστες που βαρανε στα 3000 ποδια μπολικους. Καθενους συνέχεια γράφουμε ότι έχει πουλια πριν τα χιόνια.

ευχαριστω πολυ για την ενημερωση vdimop .... να σου πω την αληθεια δεν ειχα παρατηρησει τετοια φενομενα αλλα δεν ειχα δωσει και ιδιαιτερη σημασια... οποιος γουσταρει τα μοιραζεται κακια δεν κραταμε σε κανεναν...μακαρι να υπαρχουν ακομα μερη κρυφα που τα ξερουν λιγοι και να μπορουν να πανε να βαρανε να χορταινουν τουφεκιδι .... αγαπη μονο!!! παου παου παου .terror..terror.

Το καλύτερο απογευματινό της σεζόν! Περπατητο δεν πήγα γιατί μαμιουνται στο εργοστάσιο και έφυγα στις 4. Αστοχησα σε μόλις 5 πουλιά και δεν εχασα κανένα και μου ήρθε και ένας και εκατσε μπροστά αλλά τους έκανε αερα!!! Ρουμελιώτης csb32 no9 με mr+tm στην αρχή και mr+bell στο τελείωμα. Πήγα με 9 βαθμους και έφυγα με 4. Τα φυσίγγια αψογα. Πέρασε πράμα αποψε. Κοντά στους Καθενους....
View attachment 41577
Φτου φτου φτου σκορδα σκορδα....
Τα πουλάω όλα κ ψαχνω για σπίτι στην Ευβοια χαχαχα,....

Ισχύει, 36γρ αλλά άνετα τα ρίχνεις με το δικαννο σου χωρίς καμία ενόχληση.....
Το lambro series 2 skeet πολυυ μαλακό κ ωραιότατο φυσιγγι(κ στο μονοκαννο ήταν αέρας) κ το βρήκα κ ενα κλικ καλυτερο απο το κίτρινο skeet.....

Καλοριχτα!!

Τι λεει ο καλκαντζακος, είχε φυσίγγια???? .yel.
Τάσο όπως τα είπες ακριβώς συμφωνώ σε όλα, η σειρά2 για εμένα είναι το κάτι άλλο.Το 28άρι της σειράς2 απλά φοβερό.Καλύτερο από σεντίτ 28κλπ...
Πολλές ελλείψεις και σχεδόν άδεια ράφια που πρώτα ήταν φίσκα μέχρι έξω...Και που 'σαι ακόμα...

Last edited:
View attachment 41577
Το KillDim πιστεύω τα λέει όλα!!!!

Status
Not open for further replies.
Back