Να δούμε τώρα τι θα κάνουμε το πρωι. Λέω να πάω εκεί που ήμουν αποψε ελπίζοντας να κατέβουν όπως και όσα ανέβηκαν.Αψογος! Και πολυ μαυριλα μπραβο!!!!!
Να δούμε τώρα τι θα κάνουμε το πρωι. Λέω να πάω εκεί που ήμουν αποψε ελπίζοντας να κατέβουν όπως και όσα ανέβηκαν.Αψογος! Και πολυ μαυριλα μπραβο!!!!!
Ναι ρε.Αλλά αν βγούμε την δεδομένη στιγμή δεν με βλέπω να ξυπνάω για εξεταστική.Ήρθες Αθήνα?
Μπράβο Τασάρα, θα το θυμάμαι να σε καρφώσω όπως σου απάντησε και άλλος σήμερα.Πονηρα-πονηρα... Λαου-λαου......
Ξέρεις τι διαουλος είναι αυτός ο γιος??? Χαχαχα
Ειδοποία ρεεεεεεεε
Καιγόμαστε να δούμε την μωρη σου νομίζεις...Να σου τσονταρω κανένα 5€ έλεγα να πάρεις φυσίγγια,όχι......Ναι ρε.Αλλά αν βγούμε την δεδομένη στιγμή δεν με βλέπω να ξυπνάω για εξεταστική.![]()
Μπάσκετ βλέπεις; Ελα να δούμε την θρυλάρα!Καιγόμαστε να δούμε την μωρη σου νομίζεις...Να σου τσονταρω κανένα 5€ έλεγα να πάρεις φυσίγγια,όχι......
Δεν βλέπω τσόντες ρε!Μπάσκετ βλέπεις; Ελα να δούμε την θρυλάρα!
Είναι ωραίο που τα πας περίφημα με το νέο σου όπλο!Μετά από 15 ημέρες αναγκαστική αργία στο κλεινόν άστυ επανήλθα το απόγευμα στην ενεργή δράση. Στη περιοχή μου τα πουλιά άφαντα. Κατά τις 6 πέρασαν καμιά 10αριά τα 4-5 καλούτσικα. Από βιασύνη αστόχησα στο ένα. Τα άλλα ας πρόσεχαν. Όλα αυτά στις παρυφές της Ριτσώνας. Το Impala για 6η συνεχόμενη φορά παραμένει αλάθητο. Ντουφεκιά και φέρετρο.
Πες μου ότι λούζεσαι και με Pantene να μου γκρεμίσεις τον μύθο που έχω φτιάξει για εσέναΔεν βλέπω τσόντες ρε!
Ευχαριστώ. Όπως βλέπεις δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία για όπλο στις τσίχλες!...Είναι ωραίο που τα πας περίφημα με το νέο σου όπλο!
Πάντα τέτοια!
Και εγώ έτσι έκανα αλλά τα τελευταία χρόνια κατάλαβα ότι ήμουν από τους λίγους. Τι πιο ωραίο υπάρχει να πας σε ένα μέρος που έχει τσίχλες έχει και κυνηγούς και να κάτσεις καρτερακι να πιάσεις το όριο και να επιστρέψεις στο σπίτι σου γεμάτος. Αν είναι να περπατάω 4 ώρες να βαρεσω 25 τσίχλες δεν το θέλω. Να περπατήσω τόσο για τις πέρδικες η για μπεκάτσες οκ αλλά για τσίχλες; ΜΑΡΤΎΡΙΟΕγω εχω σταματησει να το σχολιαζω το "νομος Βοιωτιας, νομος Κορινθιας, νομος Αργολιδας" γιατι γινομαι κακος πλεον φιλε!
Αν εχεις σταματησει να γράφεις για αυτο, πολυ κακως κάνεις...Εγω για την ωρα γραφω απλα περιοχες απο τα μερη που επισκέπτομαι, αμα αρχισει να μου την βιδωνει θα βαζω και συντεταγμενες απο καρτερια που βρισκω σε αυτες!![]()
Δεν θα διαβάσεις ;Μπάσκετ βλέπεις; Ελα να δούμε την θρυλάρα!
Ναι το έχω διαπιστώσει.Ευχαριστώ. Όπως βλέπεις δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία για όπλο στις τσίχλες!...
Εγω κανω αμαν να περπατησω 5 ωρες κανα σαββατο, και αν βαρεσω καμια 10αρια, χεζω τα βρακια μου!!!!Και εγώ έτσι έκανα αλλά τα τελευταία χρόνια κατάλαβα ότι ήμουν από τους λίγους. Τι πιο ωραίο υπάρχει να πας σε ένα μέρος που έχει τσίχλες έχει και κυνηγούς και να κάτσεις καρτερακι να πιάσεις το όριο και να επιστρέψεις στο σπίτι σου γεμάτος. Αν είναι να περπατάω 4 ώρες να βαρεσω 25 τσίχλες δεν το θέλω. Να περπατήσω τόσο για τις πέρδικες η για μπεκάτσες οκ αλλά για τσίχλες; ΜΑΡΤΎΡΙΟ
Ακριβώς αυτό! Ναι σε όλα.Ναι το έχω διαπιστώσει.
Προς θεού βέβαια δεν υποτιμούμε τα καλά και ακριβά όπλα.
Μας αρέσουν και θα θέλαμε σίγουρα να τα έχουμε κι εμείς.
Όμως είναι παρήγορο να μπορεί κάποιος να κάνει αξιοπρεπώς το κυνήγι του με οικονομικο οπλο που δεν θυμίζει φθηνια.
Και κυρίως να σου ταιριάξει στο σώμα σου. Κυρίως!Ακριβώς αυτό! Ναι σε όλα.
Εδω εχεις αδικο.. τουλάχιστον η αποψη μου είναι αυτη...να περπατάω 4 ώρες να βαρεσω 25 τσίχλες δεν το θέλω.
Αναγκάζονται να το κάνουν για να προλάβουν πριν παγώσει η γηΦάνηκαν πουλάκια παίδες! Από νωρίς ψηλά και όσο προχωρούσε η ώρα έστρωναν. Πρέπει να ήμασταν 15 τουφέκια σε ακτίνα 800 μέτρων και έπεσαν πάνω από 500 τουφεκιές. Με τον κολλητό μαζί, σε σημείο που στο παρελθόν είχε φανεί πολύ μέτριο, κάναμε δουλίτσα. Πέριξ Ελληνοχωρίου
![]()
Υ/Γ: πού να γλιτώσουν οι μαύρες οι μπεκάτσες όταν περνούν από τα τσιχλοκάρτερα 10 λεπτά πριν την επιτρεπόμενη ώρα...