Ναι οι ατιμοι! Από τις 10/1 μέχρι τις 28/2 τα σκυλιά τους κυνηγάνε τα παντα. Ντροπή τους και ντροπή και αυτών που κάνουν τα στραβά ματια.Έχουν πολυεργαλεια λαγομπεκατσορτυκοτσιχλοσκυλα μόνο οι λαγαδες κανείς άλλος.
μπραβο παιδια ...καλα ειναι εγω ενα και μοναδικο σημερα και τρωγομαι για κανα απογευματινο να ριξω καμια τουφεκια τουλαχιστον!Επιστροφη απο κεντρικη Ευβοια με φιλο και πατριώτη (@mixaliskav ), λιγα τα πουλια μονο καρτερι για καμια 10αρια ο καθενας αλλα δεν πειραζει η βολτα εγινε
πηγαινε μωρε !! παρε και τα βιβλια μαζιΤώρα μόλις με πήρε και ο φίλος ο Γιώργος να πηγαινάμε για κοτσύφια...Άντε διάβασε μετά σου λέει...
Αυτό είναι η απόλαυση στο κυνήγι .Πήγε ο πατέρας μου σήμερα μιας και ήταν ελεύθερος για περπατητό με το σκυλάκι.Είχε πολύ καιρό να πάει μόνος του με το σκυλί.Τελοσπάντων, πέρασε κάποια κανάλια τίποτα ούτε σπίνια...Σε ένα βαθύ είδε 3-4 κοτσύφια που δεν έμπαιναν χέρι.Γύρισε από ένα μέρος πως τον έβγαλε ο δρόμος που είχα φάει παλιά μια μπεκάτσα πιο πέρα αλλά του έλεγα ότι θα κρατάει και αυτό το μέρος σίγουρα.Τότε δεν ήθελε να το περνάει, ναι καλά μου έλεγε θα έχει μπεκάτσα εδώ.Τελοσπάντων το σκυλί ήταν μπροστά, ξαφνικά βλέπει ψηλά τον βάραγε ο ήλιος ένα μεγάλο πουλί, κατευθείαν σε κλάσματα καταλαβαίνει ότι είναι μπεκάτσα, χαμηλώνει του βάζει κάτι γκορτσιές και είχε ένα άνοιγμα.Και την τουμπάνιασε το θηρίο με μία τουφεκιά και την αριστερή καθώς είχε τον γάλλο που έφερε γούρι φέτος και τρώει την 2η μπεκάτσα του...Πάντα την αριστερή πατάει πρώτα ο πατέρας μου...Σκορ 1-1 λοιπόν!!!Φυσίγγι j&b fast 30gr no9! Έκανε αρκετά χιλιόμετρα και έριξε 1 μόνο φυσίγγι και πήρε την Βασίλισσα!!!
Τι δεν πειράζει; Εξαιρετικά! Εγώ όταν κάνω τέτοιο σκορ ανοίγω σαμπάνιες!Επιστροφη απο κεντρικη Ευβοια με φιλο και πατριώτη (@mixaliskav ), λιγα τα πουλια μονο καρτερι για καμια 10αρια ο καθενας αλλα δεν πειραζει η βολτα εγινε
Το κάνω και εγώ....και στην Πέρδικα και στο Κουνέλι...κατά λάθος!!!...και να δεις που κάνει δουλειά!...Πάντα την αριστερή πατάει πρώτα ο πατέρας μου...
Πήγε ο πατέρας μου σήμερα μιας και ήταν ελεύθερος για περπατητό με το σκυλάκι.Είχε πολύ καιρό να πάει μόνος του με το σκυλί.Τελοσπάντων, πέρασε κάποια κανάλια τίποτα ούτε σπίνια...Σε ένα βαθύ είδε 3-4 κοτσύφια που δεν έμπαιναν χέρι.Γύρισε από ένα μέρος πως τον έβγαλε ο δρόμος που είχα φάει παλιά μια μπεκάτσα πιο πέρα αλλά του έλεγα ότι θα κρατάει και αυτό το μέρος σίγουρα.Τότε δεν ήθελε να το περνάει, ναι καλά μου έλεγε θα έχει μπεκάτσα εδώ.Τελοσπάντων το σκυλί ήταν μπροστά, ξαφνικά βλέπει ψηλά τον βάραγε ο ήλιος ένα μεγάλο πουλί, κατευθείαν σε κλάσματα καταλαβαίνει ότι είναι μπεκάτσα, χαμηλώνει του βάζει κάτι γκορτσιές και είχε ένα άνοιγμα.Και την τουμπάνιασε το θηρίο με μία τουφεκιά και την αριστερή καθώς είχε τον γάλλο που έφερε γούρι φέτος και τρώει την 2η μπεκάτσα του...Πάντα την αριστερή πατάει πρώτα ο πατέρας μου...Σκορ 1-1 λοιπόν!!!Φυσίγγι j&b fast 30gr no9! Έκανε αρκετά χιλιόμετρα και έριξε 1 μόνο φυσίγγι και πήρε την Βασίλισσα!!!
Φάνηκαν αρκετά Κυριαρια σήμερα.
View attachment 41619
Ριτσώνα στα αμπέλια και τα δάση πήγαμε Νικόλαε .Είναι το FAUSTI STEFANO LEADER ST. το 2004 το πηραΜπράβο Γιώργαρε!
Κι εγώ αποζητάω σαν τρελός μια-δυο ακόμη έστω, τελευταίες εξορμήσεις στο αγαπημένο μου ελατοδάσος για καμιάν τσαρτσάρα, αλλά δυστυχώς, τα αρκετά χιόνια που καλά βαστούν εκεί ψηλά, δεν μού το επιτρέπουν...
Ελπίζω, έστω, ως τις 20 του μηνός που βγαίνει η κυριαρίνα από τα νομίμως θηρεύσιμα, να κάμει αρκετή ζέστη ώστε να λειώσουν τα πολλά χιονάκια μπας και ανέβω εκεί πάνω για τις τελευταίες, αποχαιρετιστήριες τσαρτσαρο-ντουφεκιές...! Ίδωμεν...
Αλλά και να μην... δεν πειράζει, ικανοποιημένος είμαι εφέτος με το είδος αυτό, έχω ήδη πάρει μπόλικα κομμάτια μέχρι την έλευση των χιονιάδων... Ας είμαστε καλά για του χρόνου...!
Και μιαν ερώτηση: το ομορφούτσικο δικαννάκι της φωτό (όμορφο ξύλο στο κοντάκι) τι μάρκα/μοντέλο είναι...;
Ώρα να έχει
Ριτσώνα στα αμπέλια και τα δάση πήγαμε Νικόλαε .Είναι το FAUSTI STEFANO LEADER ST. το 2004 το πηρα