Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αρκετά καλά, αλλά τα Imperial (Ισπανίας) που δουλεύω κατά κόρον μου φαίνονται πιο αποτελεσματικά. Ίσως και να μην τα "βρήκα" ακόμη. Συνεχίζουμε αύριο.
Εντάξει εν συγκρίσει με τα ιμπέριαλ που είναι θάνατος τι να περίμενες...:p

Εντάξει εν συγκρίσει με τα ιμπέριαλ που είναι θάνατος τι να περίμενες...:p
Δεν τα βρίσκω εδώ (Χαλκίδα) και όταν μου τελείωσαν πήρα τα J&B.
Έχεις άλλη "θανατηφόρα" πρόταση στα 31-32gr που να τα βρίσκω εδώ;
Δεν βάζω προτεραιότητα το κόστος γιατί ρίχνω λίγα.

Στο σημερινό απογευματινό στο τσακ δεν ανοίξαμε τις σαμπάνιες. Πέρασαν πολλά πουλάκια και σε καλά ύψη και σε ευρύχωρο χρόνο (5:40 -6:10). Αν ήμουν 50-60 μέτρα δεξιότερα θα πλησιάζαμε το όριο. Όλα από εκεί πέρασαν.
Χαμηλά στη Ριτσώνα, Impala, J&B light (πρώτη φορά τα χρησιμοποιώ μετά από σύσταση του φίλου PredatoZ).

Και εγώ πήρα ένα κουτάκι J&B 28 9.5αρι και ένα κουτάκι KIL 32 9 αρι αυτό παρασυρόμενος για το δεύτερο από τον Παύλο αλλά προέκυψε κοινωνική υποχρέωση και αντί για το πρωί θα τα ρίξω αύριο το απόγευμα αν βρω πουλιά .Εγκατελειψα το eley 32 για αγορά και δοκιμή γιατί νόμιζα ότι είναι το εγγλέζικο αλλά αυτό είναι ισπανικό από ότι κατάλαβα διαβάζοντας συναδέλφου σχόλιο και πιθανόν θα κλάνει μέντες μόλις σφίξουν τα γάλατα .Το light είναι διασποράς πως το είδες Γιάννη σε ντουφεκιες.

Δεν τα βρίσκω εδώ (Χαλκίδα) και όταν μου τελείωσαν πήρα τα J&B.
Έχεις άλλη "θανατηφόρα" πρόταση στα 31-32gr που να τα βρίσκω εδώ;
Δεν βάζω προτεραιότητα το κόστος γιατί ρίχνω λίγα.
Tordo κίτρινο 30γρ, Score 32γρ.

KIL 32 9 αρι αυτό παρασυρόμενος για το δεύτερο από τον Παύλο
Ορμώμενος απο το γεγονος οτι το 28 του Κενταυρου και το 28 του super kill μου κανουν εξισου καλα καπνισματα, ελεγα να μπω στην διαδικασία να δω και τα 32 του Κιλλ (μιας και το Silver 32 του Κενταύρου μου φερνει πολλα μακρινα πουλιά).... Εχει κανείς εμπειρια στο silver 32 vs super kill 32?

Και εγώ πήρα ένα κουτάκι J&B 28 9.5αρι και ένα κουτάκι KIL 32 9 αρι αυτό παρασυρόμενος για το δεύτερο από τον Παύλο αλλά προέκυψε κοινωνική υποχρέωση και αντί για το πρωί θα τα ρίξω αύριο το απόγευμα αν βρω πουλιά .Εγκατελειψα το eley 32 για αγορά και δοκιμή γιατί νόμιζα ότι είναι το εγγλέζικο αλλά αυτό είναι ισπανικό από ότι κατάλαβα διαβάζοντας συναδέλφου σχόλιο και πιθανόν θα κλάνει μέντες μόλις σφίξουν τα γάλατα .Το light είναι διασποράς πως το είδες Γιάννη σε ντουφεκιες.
Πήρα πουλάκια, αλλά σχεδόν όλα ζωντανά. Έχασα και 2-3 καλές τουφεκιές. Με τα Imperial 100%!! Αλλά δεν τα βρίσκω.
σ.σ 3άρι τσοκ.

Silver ρίχνω εγώ αλλά τα τελευταία που πήρα κάτι δε μου άρεσε σαν πιο δυνατά και θορυβώδη και κάποιες ντουφεκιες δε μου άρεσαν για το kiil 32 έχει γράψει ο Παύλος εδώ ότι ψάχνει καιρό που να μην πηγαίνει καλά θα δούμε αύριο κοντή γιορτή θα σου πω αν είναι καλύτερο το silver από το Kiil 5 ντουφεκιες σε πουλιά να ρίξω με το kiil φτάνουν γιατί με το silver έχω ρίξει πολλές χιλιάδες και ξερω τις δυνατότητες του και αντιλαμβάνομαι και την παραμικρή διαφορά και η τελευταία παρτίδα έχει διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη που είχε μάλλον το lot της g3000 πιθανολογω.θα ξεσκονισω ακόμη μερικά μέχρι το τέλος της σεζόν 32αρια και 28 άρια για να έχω άποψη για τις αγορές της επόμενης περιόδου

Το μόνο στάνταρ φυσίγγι για δύσκολες συνθήκες και νορμάλ αν μπορείς να το πληρώνεις για μένα s4 nsi 32 όπου σταματούν τα άλλα αρχίζει .Αλλά με νορμάλ καιρό γιατί να ρίχνεις ένα φυσιγγι ακριβουτσικο δεν υπάρχει λόγος.Ειδικα σε μικρά θηράματα

Ορμώμενος απο το γεγονος οτι το 28 του Κενταυρου και το 28 του super kill μου κανουν εξισου καλα καπνισματα, ελεγα να μπω στην διαδικασία να δω και τα 32 του Κιλλ (μιας και το Silver 32 του Κενταύρου μου φερνει πολλα μακρινα πουλιά).... Εχει κανείς εμπειρια στο silver 32 vs super kill 32?
Αμα είναι με την γκρανουλαρ καλύτερο το σούπερ κιλλ.

Τα lambro A1 speciale (32gr) δεν λένε;
Τάχει ρίξει ο ξάδελφος με την ςς καλό φυσίγγι αλλά αν σφίξουν οι καιροί .Τι γίνεται .Αυτά που ρίξαμε πριν δύο εβδομάδες στον άι Γιώργη Βοιωτίας με -5 βαθμούς .Εγώ έριχνα s4 και αυτός τα 33 hunting ανάμεικτα 8/9 μπορώ να πω ότι ανταπεξηλθαν αξιοπρεπώς στις συνθήκες αλλά ίδια τιμή με όσο είχα πάρει εγώ τα s4 γιατί να κάνω πειράματα λοιπόν .Αν δε ρίχνεις μακριά καλό είναι το 32αρι hunting με μισοταπο 9/10 ανάμεικτο ,αποτελεσματικό πολύ για τις μαύρες ειδικά με ανοιχτό τσοκ.

Status
Not open for further replies.
Back