Αρκετά καλά, αλλά τα Imperial (Ισπανίας) που δουλεύω κατά κόρον μου φαίνονται πιο αποτελεσματικά. Ίσως και να μην τα "βρήκα" ακόμη. Συνεχίζουμε αύριο.Ωραίος, πως σου φάνηκαν;;
Εντάξει εν συγκρίσει με τα ιμπέριαλ που είναι θάνατος τι να περίμενες...Αρκετά καλά, αλλά τα Imperial (Ισπανίας) που δουλεύω κατά κόρον μου φαίνονται πιο αποτελεσματικά. Ίσως και να μην τα "βρήκα" ακόμη. Συνεχίζουμε αύριο.
Τι λες τώρα!Μόνο εγώ τις βλέπω ξερολούκουμα! ... μετά χαράς η αποχύμωση !!! ... άκου θειάδες
Δεν τα βρίσκω εδώ (Χαλκίδα) και όταν μου τελείωσαν πήρα τα J&B.Εντάξει εν συγκρίσει με τα ιμπέριαλ που είναι θάνατος τι να περίμενες...![]()
Και εγώ πήρα ένα κουτάκι J&B 28 9.5αρι και ένα κουτάκι KIL 32 9 αρι αυτό παρασυρόμενος για το δεύτερο από τον Παύλο αλλά προέκυψε κοινωνική υποχρέωση και αντί για το πρωί θα τα ρίξω αύριο το απόγευμα αν βρω πουλιά .Εγκατελειψα το eley 32 για αγορά και δοκιμή γιατί νόμιζα ότι είναι το εγγλέζικο αλλά αυτό είναι ισπανικό από ότι κατάλαβα διαβάζοντας συναδέλφου σχόλιο και πιθανόν θα κλάνει μέντες μόλις σφίξουν τα γάλατα .Το light είναι διασποράς πως το είδες Γιάννη σε ντουφεκιες.Στο σημερινό απογευματινό στο τσακ δεν ανοίξαμε τις σαμπάνιες. Πέρασαν πολλά πουλάκια και σε καλά ύψη και σε ευρύχωρο χρόνο (5:40 -6:10). Αν ήμουν 50-60 μέτρα δεξιότερα θα πλησιάζαμε το όριο. Όλα από εκεί πέρασαν.
Χαμηλά στη Ριτσώνα, Impala, J&B light (πρώτη φορά τα χρησιμοποιώ μετά από σύσταση του φίλου PredatoZ).
Tordo κίτρινο 30γρ, Score 32γρ.Δεν τα βρίσκω εδώ (Χαλκίδα) και όταν μου τελείωσαν πήρα τα J&B.
Έχεις άλλη "θανατηφόρα" πρόταση στα 31-32gr που να τα βρίσκω εδώ;
Δεν βάζω προτεραιότητα το κόστος γιατί ρίχνω λίγα.
Ορμώμενος απο το γεγονος οτι το 28 του Κενταυρου και το 28 του super kill μου κανουν εξισου καλα καπνισματα, ελεγα να μπω στην διαδικασία να δω και τα 32 του Κιλλ (μιας και το Silver 32 του Κενταύρου μου φερνει πολλα μακρινα πουλιά).... Εχει κανείς εμπειρια στο silver 32 vs super kill 32?KIL 32 9 αρι αυτό παρασυρόμενος για το δεύτερο από τον Παύλο
Πήρα πουλάκια, αλλά σχεδόν όλα ζωντανά. Έχασα και 2-3 καλές τουφεκιές. Με τα Imperial 100%!! Αλλά δεν τα βρίσκω.Και εγώ πήρα ένα κουτάκι J&B 28 9.5αρι και ένα κουτάκι KIL 32 9 αρι αυτό παρασυρόμενος για το δεύτερο από τον Παύλο αλλά προέκυψε κοινωνική υποχρέωση και αντί για το πρωί θα τα ρίξω αύριο το απόγευμα αν βρω πουλιά .Εγκατελειψα το eley 32 για αγορά και δοκιμή γιατί νόμιζα ότι είναι το εγγλέζικο αλλά αυτό είναι ισπανικό από ότι κατάλαβα διαβάζοντας συναδέλφου σχόλιο και πιθανόν θα κλάνει μέντες μόλις σφίξουν τα γάλατα .Το light είναι διασποράς πως το είδες Γιάννη σε ντουφεκιες.
Ποιός τα φέρνει εδώ;Tordo κίτρινο 30γρ, Score 32γρ.
Για Χαλκίδα κέντρο κέντρο δεν ξέρω.Λάμψακος μεριά ο Λέκκας κατά πάσα πιθανότητα.Ποιός τα φέρνει εδώ;
Θα το κοιτάξω.Για Χαλκίδα κέντρο κέντρο δεν ξέρω.Λάμψακος μεριά ο Λέκκας κατά πάσα πιθανότητα.
Εκεί στον Φάρο Αυλιδος ένα κατάστημα νομίζω Νακαλ λέγεται δεν τα έχει Γιάννη;Ποιός τα φέρνει εδώ;
Μακριά μου πέφτει.Εκεί στον Φάρο Αυλιδος ένα κατάστημα νομίζω Νακαλ λέγεται δεν τα έχει Γιάννη;
Από ότι έχω δει έχει μεγάλη ποικιλία.
Τα lambro A1 speciale (32gr) δεν λένε;Για Χαλκίδα κέντρο κέντρο δεν ξέρω.Λάμψακος μεριά ο Λέκκας κατά πάσα πιθανότητα.
Αμα είναι με την γκρανουλαρ καλύτερο το σούπερ κιλλ.Ορμώμενος απο το γεγονος οτι το 28 του Κενταυρου και το 28 του super kill μου κανουν εξισου καλα καπνισματα, ελεγα να μπω στην διαδικασία να δω και τα 32 του Κιλλ (μιας και το Silver 32 του Κενταύρου μου φερνει πολλα μακρινα πουλιά).... Εχει κανείς εμπειρια στο silver 32 vs super kill 32?
Τάχει ρίξει ο ξάδελφος με την ςς καλό φυσίγγι αλλά αν σφίξουν οι καιροί .Τι γίνεται .Αυτά που ρίξαμε πριν δύο εβδομάδες στον άι Γιώργη Βοιωτίας με -5 βαθμούς .Εγώ έριχνα s4 και αυτός τα 33 hunting ανάμεικτα 8/9 μπορώ να πω ότι ανταπεξηλθαν αξιοπρεπώς στις συνθήκες αλλά ίδια τιμή με όσο είχα πάρει εγώ τα s4 γιατί να κάνω πειράματα λοιπόν .Αν δε ρίχνεις μακριά καλό είναι το 32αρι hunting με μισοταπο 9/10 ανάμεικτο ,αποτελεσματικό πολύ για τις μαύρες ειδικά με ανοιχτό τσοκ.Τα lambro A1 speciale (32gr) δεν λένε;