Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα πήγα με τον πατέρα έξω απ το καπαρελλι προς αιο Βασίλη. Μας φυγανε πολλά πουλιά από 3-4 σημεία, αλλά δεν μπορούσαμε να τα κλείσουμε οι 2 μας και δεν ξέραμε και το μέρος. Δεν ανεμιζε τίποτα! Η αληθεια ειναι οτι περιμενα να κανουμε έστω 15 Σ αυτο το μέρος.Τελικά πήραμε μόλις 7 και χάσαμε και 3-4. Την παρτίδα εσωσε η σούβλα που φάγαμε στην καζα!

Σήμερα είχε εξόρμιση στην Δυτική Αττική με φίλο που ξέρει τα μερη, για περπατητό (από πυκνό σε πυκνό, αλλιώς....) .
Είχε αρκετά πουλιά που φεύγανε μπροστά και τα περισσότερα που έβγαιναν σε λογικές αποστασεις, δύσκολα τουφεκιώνταν. Μας έδωσαν όμως και αρκετα, ευκαιρίες για καλή κάρπωση. Από 17 ο καθενας! και 7-8 συνολικά χαμένα σε 3,5 ώρες περπάτημα και 17.600 βήματα. Ρεκόρ 3ετίας σε όλα, οσο για τα βηματα δεν το περίμενα (μετα-κουραμπιεδική περίοδος και πρωτο περπατητο από τον Νοέμβρη)
Βρήκα την ευκαιρία μετά από 3 χρόνια και έβγαλα βόλτα το 20αρακι μου το Browning και το ευχαριστήθηκα. Τα περισσότερα πουλιά ήταν ζωντανά κάτι που εκτιμώ ότι τα έπαιρνα με εξωτερικά και λιγα σκάγια (καταλάβαινα ότι έμενα πίσω, αλλά και στην επόμενη τουφεκιά πάλι το ίδιο!), καθώς η μέρα ήταν καλή και είχα 3 ειδών φυσσίγγια ολα σε πολύ καλή κατάσταση SAGA ORO και NOBEL SPEED από 25 και καμμιά 15αριά 3A. Ολα σε Νο 9. Μετά από χρόνια μη χρήσης θέλει και αυτό τον χρόνο του να το συνηθίσω. 1644068136505.png

Last edited:
Τώρα μόλις με πήρε και ο φίλος ο Γιώργος να πηγαινάμε για κοτσύφια...Άντε διάβασε μετά σου λέει...
Βρες ένα στρουμπουλό κόκκορα και φόρτωσε όλα τα βιβλία πανω του....
Κάθεσε κ τρως τα νιάτα σου......

Θυμάμαι σε ένα διαγώνισμα στο γυμνάσιο έκατσα κ έγραψα winchester sx2 κ το παρεδωσα....

Και μου λέει η καθηγήτρια την άλλη μέρα...
Τι είναι αυτά τα λατινικά που μου έγραψες?? .sarcastic. .sarcastic.

Στου γιαλού τα βοτσαλάκιααααα, παίζουν τρία κοριτσάκιααααα!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Υ.Γ : ...κάτω στο γιαλόοοοο στην άμοοοο, τρια μο@ν@κιααααα κάνουν γαμοοοοοοοο!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Καπετάν Γιάννη, η παραπάνω φωτο, αφιερωμένη σε σένα και οσους λόγω δουλειάς έχασαν την κυνηγητική σεζόν. Καλη Πατρίδα.

Καπετάν Γιάννη, η παραπάνω φωτο, αφιερωμένη σε σένα και οσους λόγω δουλειάς έχασαν την κυνηγητική σεζόν. Καλη Πατρίδα.
Να είσαι καλά!:)

Πριν τη λήξη κάψτε και κανένα φυσίγγιο για μας ...και πιείτε και ένα ποτήρι!!!

Καλή Αντάμωση στην Πατρίδα!fgr2

Κάτι έχει πάρει το μάτι μου...
Αυτές εδώ είναι.Αυτες που έβαλες είναι από το "εργοστάσιο" του Hugh Hefner.
"Λαγουδακια"View attachment 41646
Αλέξανδρε περιμένω να πεις ....δεν λέω αν δεν πεις ...επιμένω!!!;)

Υ.Γ: ...πιπεράτο ε;...μη χάσω πάσα ιδέα!!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Αυτές εδώ είναι.Αυτες που έβαλες είναι από το "εργοστάσιο" του Hugh Hefner.
"Λαγουδακια"View attachment 41646
Θα σε περάσουν από τον αποχυμωτη πρώτα οι θειαδες και μετά θα πάρεις το δίκανο.Δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου όχι να καταλάβεις αν σου έρχεται το κοντάκι.

Θα σε περάσουν από τον αποχυμωτη πρώτα οι θειαδες και μετά θα πάρεις το δίκανο.Δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου όχι να καταλάβεις αν σου έρχεται το κοντάκι.
Θα σου τυλίξουμε τα δύο άκρα στην λαδόκολλα και θα σου τις στείλουμε
Ή δεν θα πάρεις σήμερα; .yel.

Άντε το δεξί άκρο και να κρατάει στο ένα χέρι το δίκανο τυλιγμένο σε λαδόκολλα και στο άλλο ένα τελάρο Άλφα άσπρες από τον πάγο επειδή έχω τις καλές μου σήμερα.

Άντε το δεξί άκρο και να κρατάει στο ένα χέρι το δίκανο τυλιγμένο σε λαδόκολλα και στο άλλο ένα τελάρο Άλφα άσπρες από τον πάγο επειδή έχω τις καλές μου σήμερα.
Τι να πω? ...με κάλυψες!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Υ.Γ
: ρε συ ειλικρινά το "
...θα σε περάσουν από τον αποχυμωτή" θα το γράψω....shake hands..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Τι δεν πειράζει; Εξαιρετικά! Εγώ όταν κάνω τέτοιο σκορ ανοίγω σαμπάνιες!
Στο σημερινό απογευματινό στο τσακ δεν ανοίξαμε τις σαμπάνιες. Πέρασαν πολλά πουλάκια και σε καλά ύψη και σε ευρύχωρο χρόνο (5:40 -6:10). Αν ήμουν 50-60 μέτρα δεξιότερα θα πλησιάζαμε το όριο. Όλα από εκεί πέρασαν.
Χαμηλά στη Ριτσώνα, Impala, J&B light (πρώτη φορά τα χρησιμοποιώ μετά από σύσταση του φίλου PredatoZ).

Μόνο εγώ τις βλέπω ξερολούκουμα! ... μετά χαράς η αποχύμωση !!! ... άκου θειάδες

Αν δεν τους κάνει το ...στυλιάρι σου δεν θα έχεις ευκαιρία να ελέγξεις το κοντάκι τους....

Στο σημερινό απογευματινό στο τσακ δεν ανοίξαμε τις σαμπάνιες. Πέρασαν πολλά πουλάκια και σε καλά ύψη και σε ευρύχωρο χρόνο (5:40 -6:10). Αν ήμουν 50-60 μέτρα δεξιότερα θα πλησιάζαμε το όριο. Όλα από εκεί πέρασαν.
Χαμηλά στη Ριτσώνα, Impala, J&B light (πρώτη φορά τα χρησιμοποιώ μετά από σύσταση του φίλου PredatoZ).

Ωραίος, πως σου φάνηκαν;;

Status
Not open for further replies.
Back