Χρυση τομή λεμεεεε....Σκορ 1-1 λοιπόν!!!Φυσίγγι j&b fast 30gr no9! Έκανε αρκετά χιλιόμετρα και έριξε 1 μόνο φυσίγγι και πήρε την Βασίλισσα!!!
Βρες ένα στρουμπουλό κόκκορα και φόρτωσε όλα τα βιβλία πανω του....Τώρα μόλις με πήρε και ο φίλος ο Γιώργος να πηγαινάμε για κοτσύφια...Άντε διάβασε μετά σου λέει...
Στου γιαλού τα βοτσαλάκιααααα, παίζουν τρία κοριτσάκιααααα!!!
Καπετάν Γιάννη, η παραπάνω φωτο, αφιερωμένη σε σένα και οσους λόγω δουλειάς έχασαν την κυνηγητική σεζόν. Καλη Πατρίδα.Στου γιαλού τα βοτσαλάκιααααα, παίζουν τρία κοριτσάκιααααα!!!
Υ.Γ : ...κάτω στο γιαλόοοοο στην άμοοοο, τρια μο@ν@κιααααα κάνουν γαμοοοοοοοο!!!![]()
Να είσαι καλά!Καπετάν Γιάννη, η παραπάνω φωτο, αφιερωμένη σε σένα και οσους λόγω δουλειάς έχασαν την κυνηγητική σεζόν. Καλη Πατρίδα.
Κάτι έχει πάρει το μάτι μου...
Αλέξανδρε περιμένω να πεις ....δεν λέω αν δεν πεις ...επιμένω!!!Αυτές εδώ είναι.Αυτες που έβαλες είναι από το "εργοστάσιο" του Hugh Hefner.
"Λαγουδακια"View attachment 41646
Θα σε περάσουν από τον αποχυμωτη πρώτα οι θειαδες και μετά θα πάρεις το δίκανο.Δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου όχι να καταλάβεις αν σου έρχεται το κοντάκι.Αυτές εδώ είναι.Αυτες που έβαλες είναι από το "εργοστάσιο" του Hugh Hefner.
"Λαγουδακια"View attachment 41646
Θα σου τυλίξουμε τα δύο άκρα στην λαδόκολλα και θα σου τις στείλουμεΘα σε περάσουν από τον αποχυμωτη πρώτα οι θειαδες και μετά θα πάρεις το δίκανο.Δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου όχι να καταλάβεις αν σου έρχεται το κοντάκι.
Άντε το δεξί άκρο και να κρατάει στο ένα χέρι το δίκανο τυλιγμένο σε λαδόκολλα και στο άλλο ένα τελάρο Άλφα άσπρες από τον πάγο επειδή έχω τις καλές μου σήμερα.Θα σου τυλίξουμε τα δύο άκρα στην λαδόκολλα και θα σου τις στείλουμε
Ή δεν θα πάρεις σήμερα;![]()
Θα σε περάσουν από τον αποχυμωτη πρώτα οι θειαδες και μετά θα πάρεις το δίκανο.Δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου όχι να καταλάβεις αν σου έρχεται το κοντάκι.
Θα σου τυλίξουμε τα δύο άκρα στην λαδόκολλα και θα σου τις στείλουμε
Ή δεν θα πάρεις σήμερα;![]()
Τι να πω? ...με κάλυψες!!!Άντε το δεξί άκρο και να κρατάει στο ένα χέρι το δίκανο τυλιγμένο σε λαδόκολλα και στο άλλο ένα τελάρο Άλφα άσπρες από τον πάγο επειδή έχω τις καλές μου σήμερα.
Στο σημερινό απογευματινό στο τσακ δεν ανοίξαμε τις σαμπάνιες. Πέρασαν πολλά πουλάκια και σε καλά ύψη και σε ευρύχωρο χρόνο (5:40 -6:10). Αν ήμουν 50-60 μέτρα δεξιότερα θα πλησιάζαμε το όριο. Όλα από εκεί πέρασαν.Τι δεν πειράζει; Εξαιρετικά! Εγώ όταν κάνω τέτοιο σκορ ανοίγω σαμπάνιες!
Μόνο εγώ τις βλέπω ξερολούκουμα! ... μετά χαράς η αποχύμωση !!! ... άκου θειάδεςΘα σε περάσουν από τον αποχυμωτη πρώτα οι θειαδες και μετά θα πάρεις το δίκανο.Δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου όχι να καταλάβεις αν σου έρχεται το κοντάκι.
Αν δεν τους κάνει το ...στυλιάρι σου δεν θα έχεις ευκαιρία να ελέγξεις το κοντάκι τους....Θα σε περάσουν από τον αποχυμωτη πρώτα οι θειαδες και μετά θα πάρεις το δίκανο.Δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου όχι να καταλάβεις αν σου έρχεται το κοντάκι.
Ωραίος, πως σου φάνηκαν;;Στο σημερινό απογευματινό στο τσακ δεν ανοίξαμε τις σαμπάνιες. Πέρασαν πολλά πουλάκια και σε καλά ύψη και σε ευρύχωρο χρόνο (5:40 -6:10). Αν ήμουν 50-60 μέτρα δεξιότερα θα πλησιάζαμε το όριο. Όλα από εκεί πέρασαν.
Χαμηλά στη Ριτσώνα, Impala, J&B light (πρώτη φορά τα χρησιμοποιώ μετά από σύσταση του φίλου PredatoZ).