Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φτου φτου φτου σκορδα σκορδα....
Τα πουλάω όλα κ ψαχνω για σπίτι στην Ευβοια χαχαχα,....
Τάσο, ο πάνω όροφος είναι άδειος.Έλα να πάμε τα κυνηγάκια μας και ως αντάλλαγμα καμιά κούτα Ρίο, δεν επιμένω και δεν υιοθετώ..big smile.:p

Μιχάλη νέες μετακινήσεις;
Έχουν φανεί τα πουλιά από την περασμένη εβδομάδα. Πιθανόν έχουν χαμηλώσει από πιο ορεινές ζώνες λόγω χιονιού. Απλά σήμερα έπαιξαν καλύτερα γιατί είχε πολύ καλή μέρα με καθαρό ουρανό και άπνοια. Θα δείξει και τις επόμενες ημέρες.

Έχει κ θάλασσα μια χαρά.......
Ιστιαία, Ροβιες, Λιχαδα,Πευκι, Αγ.Αννα, όλα θα τα γυρίσω.........
.fishing.
Έχουμε θάλασσα για όλα τα γούστα, Ευβοϊκο και Αιγαίο , εχουμε καμπους και ελαιώνες, εχουμε ελατιαδες και αλπικα!!! Ότι θελεις!Άντε μαζεψου κατά εδω!!!!

Τάσο, ο πάνω όροφος είναι άδειος.Έλα να πάμε τα κυνηγάκια μας και ως αντάλλαγμα καμιά κούτα Ρίο, δεν επιμένω και δεν υιοθετώ..big smile.:p
Μην σε νοιάζει από φουσέκια ρε,δεν μασάμε εκεί.......
Θα έρχομαι εγώ μπροστά καθοδόν κ από πισω μου η μεταφορική χαχαχα.....

Έχουν φανεί τα πουλιά από την περασμένη εβδομάδα. Πιθανόν έχουν χαμηλώσει από πιο ορεινές ζώνες λόγω χιονιού. Απλά σήμερα έπαιξαν καλύτερα γιατί είχε πολύ καλή μέρα με καθαρό ουρανό και άπνοια. Θα δείξει και τις επόμενες ημέρες.
Θα έχει και άλλη μετακίνηση από εβδομάδα με την εξπρές κακοκαιρία.Θα σπρώξει πουλιά από βόρεια σε κενντρονότια Ελλάδα.

Μετά από πολλές μέρες βγήκα για καμία τσίχλα.

5 κάτω και βρήκα τις 4.

Μια από αυτές έπεσε τραβερσα στα 55 μεγάλα βήματα η οποία ήταν και η καλύτερη τουφεκιά της ημέρας.

Είδα και κάποιες φάσσες από μακρυά και το χάρηκα ας μην τουφεκισα.

Δεν υπάρχει χειρότερο απ το να βγαίνει κάνεις για κυνήγι και να μην υπάρχει τίποτα.

Το καλύτερο απογευματινό της σεζόν! Περπατητο δεν πήγα γιατί μαμιουνται στο εργοστάσιο και έφυγα στις 4. Αστοχησα σε μόλις 5 πουλιά και δεν εχασα κανένα και μου ήρθε και ένας και εκατσε μπροστά αλλά τους έκανε αερα!!! Ρουμελιώτης csb32 no9 με mr+tm στην αρχή και mr+bell στο τελείωμα. Πήγα με 9 βαθμους και έφυγα με 4. Τα φυσίγγια αψογα. Πέρασε πράμα αποψε. Κοντά στους Καθενους....
View attachment 41577
Μπράβο Δημήτρη, ωραία δουλειά :)
Τα μαύρα πέφτανε νεκρά ή μισοζώντανα ;

Έχουμε θάλασσα για όλα τα γούστα, Ευβοϊκο και Αιγαίο , εχουμε καμπους και ελαιώνες, εχουμε ελατιαδες και αλπικα!!! Ότι θελεις!Άντε μαζεψου κατά εδω!!!!
Κάστανα, κεράσια, καρύδια, συκα ξερά , μανιτάρια , η εκδρομή στο Βίταλο ήταν πάντα η καλύτερη και βέβαια κυνήγι !!!

Καλησπερα, αγαπητέ συνάδελφε liako επειδή δεν πρόκειται να απαντήσει κανένας στο ερώτημα μας σε ενημερώνω ότι έχει κάτι λίγα πουλιά στον Άγιο Θωμά. Αυτός είναι ο λόγος που έχω σταματήσει να γράφω και να παρακολουθώ τα site μας γιατί έχουμε γίνει κρυξινοι στο αν έχει η όχι πουλιά μια περιοχή. Το ίδιο έγινε τις προηγούμενες εβδομά
Εγω εχω σταματησει να το σχολιαζω το "νομος Βοιωτιας, νομος Κορινθιας, νομος Αργολιδας" γιατι γινομαι κακος πλεον φιλε!
Αν εχεις σταματησει να γράφεις για αυτο, πολυ κακως κάνεις...Εγω για την ωρα γραφω απλα περιοχες απο τα μερη που επισκέπτομαι, αμα αρχισει να μου την βιδωνει θα βαζω και συντεταγμενες απο καρτερια που βρισκω σε αυτες!.yelling.

Κάστανα, κεράσια, καρύδια, συκα ξερά , μανιτάρια , η εκδρομή στο Βίταλο ήταν πάντα η καλύτερη και βέβαια κυνήγι !!!
Έτσι ακριβως. Τα πάντα έχει ο τόπος μας. Και μέλια φανταστικά και κρασιά και τα παντα. Αλλά έχουν βαλθεί οι σκατοψυχοι να τον καταστρέψουν και δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό το έχουν πετύχει.

Το καλύτερο απογευματινό της σεζόν! Περπατητο δεν πήγα γιατί μαμιουνται στο εργοστάσιο και έφυγα στις 4. Αστοχησα σε μόλις 5 πουλιά και δεν εχασα κανένα και μου ήρθε και ένας και εκατσε μπροστά αλλά τους έκανε αερα!!! Ρουμελιώτης csb32 no9 με mr+tm στην αρχή και mr+bell στο τελείωμα. Πήγα με 9 βαθμους και έφυγα με 4. Τα φυσίγγια αψογα. Πέρασε πράμα αποψε. Κοντά στους Καθενους....
View attachment 41577
Αψογος! Και πολυ μαυριλα μπραβο!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back