Κοιτα να δεις τι γινεται...Μετά την πλατεία φεύγοντας από Ερέτρια αριστερά επάνω στη πλαγιά μένει ένας φίλος βλέπω τσίχλες μου λέει πάνω από το σπίτι αλλά αν πάω μάλλον για κοψιδια και τσίπουρο με βλέπω μαζί του παρά για τσίχλες από την αυλή.
Μάλλον θα είναι μέρος με θέα "Πανοραμική".Αναμεσα Βασιλικο και Ερετρια.
Πάντως την Κυριακή στο απογευματινό στην ΜΓΑΠ έγινε Συρία από τα μπαμ μπουμ.Αναφορά από πρόποδες Ριτσώνας.
Στη περιοχή είμαστε 7-8 κυνηγοί. Μέχρι τις 6 παρά 10 δεν ακούστηκε τσικ. Μετά πέσανε 7-8 σκόρπιες ντουφεκιές. Από εμένα ούτε τσόνι. Τη παρτίδα έσωσαν 4 τσιχλάκια σε ένα πεντάλεπτο μετά τις 6, οι δύο καλές οι άλλες της απελπισίας. Ευτυχώς τις πήρα και τις βρήκα όλες.
Μη κρίνετε από το σκορ. Το παιχνίδι ήταν για 0-0. Φόλααααα!
Και είχα επενδύσει στο σημερινό απογευματινό.....
Α, να μην το ξεχάσω. Ανεβαίνοντας σηκώθηκαν δίπλα από το χωματόδρομο 2 φασσάρες, κάθισαν 5 ελιές πιο εκεί, αλλά με το που κοντοστάθηκα την κάνανε.
Τελικά όπως φαίνεται έφταιγα μόνο εγώ. Ή έμενα πίσω, ή έβαζα υπερβολική προσκόπευση και παίρνανε το πουλί ακριανά περιφερειακά σκάγια. Γιατί μετά και ιδιαίτερα σήμερα όλα πέσανε ξερά και αμάτωτα. Χωρίς να αλλάξω τσοκ και νούμερο.Ανάλογα και ο καιρός πάντα.Αν είχες ζωντανά η σφίξε τσοκ ή κατέβα νούμερο!
Εγώ ήμουν βορειοδυτικότερα.Πάντως την Κυριακή στο απογευματινό στην ΜΓΑΠ έγινε Συρία από τα μπαμ μπουμ.
Καρτέρι δεν κάθησε γιατί είχε να κλείσει τις 《κωλο》κοτες...![]()
Καλά είναι όταν κλάνω...Nαι Χρηστάκο, αλλά τα αυγουλάκια όταν τα τρως σαν καλά να είναι ε...?![]()
Που πήγε ο KillDim; Μήπως βάλτωσε σε κανένα οργωμένο;![]()
Και εμείς το ίδιο.Ανταπόκριση απο τα πολιτικα, ελαχιστα εως μηδαμινά τα τσιχλακια σημερα. Χθες συμφωνα με ενα συναδελφο που ανταλλαξαμε μια καλημερα, ειχε ενδιαφερον.
Τι γίνανε τα πουλιά;;;; Ωέο.Και εμείς το ίδιο.
Σηκωθήκαμε νύχτα να πάμε σε τόπο που "καίγεται" τα πρωινά, σύμφωνα με πληροφορίες.
Έριξα μια ντουφέκια.
Αλλάξαμε άλλες τρεις τοποθεσίες...
Παρέμεινα στην μία ντουφεκιά.
Τι να κάνουν οι καημένοι;Σας γυρνά και σε σας το μυαλό;
View attachment 42023
Δεν μπορεί να κανει κάποιος κάτι; Καθε μερα τα ίδια.