Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπάρχουν και χειρότερα εγώ έχω να ΠΑΟ από τον νοεβριο....,περάστηκα Γιάννη του χρόνου θα τα καψουμε
Το χα πάθει φίλε το 2018 από μέση μέχρι που τη χειρουργησα και αυτή και υσυχασα γιατί κόντεψα να κουτσαθω.Υπομονη Ηλία και προ λίγο περνάω από ένα φίλο και βλέπω και έναν δεύτερο να ρχεται μου λένε περαστικά πάμε απογευματινο .

Υπάρχουν και χειρότερα εγώ έχω να ΠΑΟ από τον νοεβριο....,περάστηκα Γιάννη του χρόνου θα τα καψουμε
Περαστικά Ηλία και σε εσενα Γιαννη. Πάντως Ηλία μου είχες τάξει καλή τσιχλοχρονια και για τον τοπο μου έπεσες σχετικά μεσα. Άρα σε βάζω αυτόματα στην λίστα των γουρληδων!!!! Εύχομαι του χρόνου να είσαι γερός και να μην χάσεις ούτε μερα.
Εγώ πάω ένα περπατητουλι τωρα σε λίγο γιατί με αυτό τον μαύρο ουρανό έξω δεν μπορώ να αντισταθω. Ενημέρωση later....

Περαστικά Ηλία και σε εσενα Γιαννη. Πάντως Ηλία μου είχες τάξει καλή τσιχλοχρονια και για τον τοπο μου έπεσες σχετικά μεσα. Άρα σε βάζω αυτόματα στην λίστα των γουρληδων!!!! Εύχομαι του χρόνου να είσαι γερός και να μην χάσεις ούτε μερα.
Εγώ πάω ένα περπατητουλι τωρα σε λίγο γιατί με αυτό τον μαύρο ουρανό έξω δεν μπορώ να αντισταθω. Ενημέρωση later....
Μπα δεν ξανακανο πρόβλεψη ...εδώ χειρότερα δεν υπαρχει

Εχτές στο απογεματινό μου, ακόμη λιγότερα τα τσιχλοκότσυφα και ακόμη πιο αργά στην ώρα...!!!
Με γρήγορες, μπηχτές ντουφεκιές μες στο λυκόφως, κατέρριψα 6 τσιχλούλες, εκ των οποίων καρπώθηκα τις 4.
Μάλιστα, τη μία μού την άρπαξε μπροστά στα μάτια μου μία όμορφη, κατακόκκινη αλεπουδίτσα και, φεύγοντας με την τσιχλίτσα μπουκωμένη στη μουσουδίτσα της, μού 'ριξε και μια λοξή ματιά σαν να μού 'λεγε: "στην έφερα και πάλι, κορόιδο!! Άντε γειά!!" .yel..yel.

Υ.γ.: τώρα ετοιμάζομαι και βουρ για το απογεματινό μου πάλι... ;)

Εχτές στο απογεματινό μου, ακόμη λιγότερα τα τσιχλοκότσυφα και ακόμη πιο αργά στην ώρα...!!!
Με γρήγορες, μπηχτές ντουφεκιές μες στο λυκόφως, κατέρριψα 6 τσιχλούλες, εκ των οποίων καρπώθηκα τις 4.
Μάλιστα, τη μία μού την άρπαξε μπροστά στα μάτια μου μία όμορφη, κατακόκκινη αλεπουδίτσα και, φεύγοντας με την τσιχλίτσα μπουκωμένη στη μουσουδίτσα της, μού 'ριξε και μια λοξή ματιά σαν να μού 'λεγε: "στην έφερα και πάλι, κορόιδο!! Άντε γειά!!" .yel..yel.

Παντως σε ζηλευω οχι τοσο για τις καρπωσεις οσο για το οτι μπορεις να πηγαινεις καθημερινες και τοσο συχνα απογευματινα κτλ

Εμ αφού δεν της έριξες τότε καλά να πάθεις!!! .yel.

Μιας και το αναφέρετε παιδια, βλεπω δευτερο γυρο αυξήσεων στα φυσιγγια... Χαρακτηριστικά ο Κένταυρος τα 28αρια του μαλλον θα τα παει 5.80€ (την νεα παρτιδα)..ο Καραμανιδης (super kill) τα 28αρια του ηδη τα έχει στα 5.80€..
Γενικα βλεπω οτι καινουργια παρτιδα βγει να ειναι +30λεπτα....
Δυστυχως μολις πληροφορηθηκα οτι τα 28αρια του κανουν πλεον 6 ευρω και τα 24αρια Trap& Skeet 5.50
Kαι το 2019 που πηγαινα τελευταια φορα σκοπευτηριο ειχαν 4,90 και 4,50 ευρω αντιστοιχα.
Κριμα.Ευχομαι να κανω λαθος

Περπατητό κυνηγι τσιχλας - κοτσίφια με μερικές μπηχτές βολές και λιγο καρτερι καθος πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν :(Λιγα πουλάκια και καλα. Στιγμιότυπα απο την action camera και μερικές λήψης απο το drone απο ενα όμορφο κυνηγι. Τουφεκιές με καραμπινα Benelli Comfort.

Περπατητό κυνηγι τσιχλας - κοτσίφια με μερικές μπηχτές βολές και λιγο καρτερι καθος πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν :(Λιγα πουλάκια και καλα. Στιγμιότυπα απο την action camera και μερικές λήψης απο το drone απο ενα όμορφο κυνηγι. Τουφεκιές με καραμπινα Benelli Comfort.

Μπράβο Γιώργη! πάρα πολύ όμορφο το βιντεάκι! εγώ ταξίδεψα:)... μουσική υπόκρουση, ολα προσεγμένα...για κυνηγετικό περιοδικό πάει και οχι μόνο!.love.

Υ.Γ: αν μπορούσαν όλοι αυτοί που καταφέρονται εναντίον μας να τα ζήσουν και να τα νιώσουν αυτά....

Η μαυρίλα στον ουρανό μέσα σε μισή ώρα έδωσε την θέση της στον κιτρινιαρη και έσκασα στο περπατητο. Πουλιά άλλου ανύπαρκτα αλλού πολλά μαζεμενα. Από μια μεγάλη μυρτια χαρακτηριστικά έφυγαν 25-30 τσιχλες. Γενικά ήμουν εύστοχος παλι και κράτησα 9 πουλια. Κάθισα και σε μια πονηρή μεριά και στο λυκόφως πέρασαν 10-12 βολιδες και κράτησα τα 4 απο τα 7 που τουφεκισα. Παλι δεν εχασα κανενα σημερα και είμαι πολυ ευχαριστημένος! Φυσίγγια Ρουμελιωτης 28αρι νο10. Απλά κεντανε...
20220217_190527.jpg

Μπα δεν ξανακανο πρόβλεψη ...εδώ χειρότερα δεν υπαρχει
Γιατί δεν κρατάει ο τόπος σου πουλιά βρε Ηλια? Στα μπασιματα ξεσκιστηκαν να περνάνε από εκεί και δεν έμεινε τίποτα? Οτν χιονίζει στην Αλβανία δεν κατεβάζει πουλιά? Πολυ περίεργα πράγματα ρε φιλε. Και ο Τάσος νομίζω λέει πως δεν έχουν πουλιά. Τόσο χάλια το Ιόνιο????

Μπράβο Γιώργη! πάρα πολύ όμορφο το βιντεάκι! εγώ ταξίδεψα:)... μουσική υπόκρουση, ολα προσεγμένα...για κυνηγετικό περιοδικό πάει και οχι μόνο!.love.

Υ.Γ: αν μπορούσαν όλοι αυτοί που καταφέρονται εναντίον μας να τα ζήσουν και να τα νιώσουν αυτά....

Να εισαι καλα και σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!! Μου δίνεις κουράγιο να συνεχίσω να ανεβάζω βιντεο.

Γιατί δεν κρατάει ο τόπος σου πουλιά βρε Ηλια? Στα μπασιματα ξεσκιστηκαν να περνάνε από εκεί και δεν έμεινε τίποτα? Οτν χιονίζει στην Αλβανία δεν κατεβάζει πουλιά? Πολυ περίεργα πράγματα ρε φιλε. Και ο Τάσος νομίζω λέει πως δεν έχουν πουλιά. Τόσο χάλια το Ιόνιο????
Ακρηβως χάλια μαύρα ...δεν είχε και καρπό φέτος μάλλον για αυτό δεν κράτησε πουλιά αλλά και τα αλλά χρόνια που είχε καρπό τα ίδια ήταν δεν ξερό τον λόγο

Απογευματινό σήμερα Πολιτικά το μέρος παιδιά "κάηκε" πουλιά ανηπαρκτα ότι πέρασε δλδ πέντε έξι νύχτα και ούτε που τα έβλεπες χάλια τέρμα για εμένα εκεί.
Σταύρο σχεδόν παντού έτσι είναι πλεον. Τα πουλιά λίγα και περνάνε με...αναμμένα τα φωτα. Στα Πολιτικά πάντως είχε χρόνια να καεί τόσο φυσιγγι. Από το ανελέητο τουφεκιδι σε ότι πέταγε , όπου και αν πέταγε , το να εξαφανιστούν από εκει είναι νομίζω φυσικό επακόλουθο.

ενα απογευματινο και σημερα εκλεισε με καμια 10αρια κοκκινουλεςςςς,,η κοινες τσιχλες κωψανε εδω και μερεςςς, μετριμενα στα δακτυλα πεταριζουνε νωρις και μωλις βραδιαση αναιβενουνε και λιγοι μαυρη,,παντως τον μεζε και της τουφεκιεζμας της κανουμε ;)

Σταύρο σχεδόν παντού έτσι είναι πλεον. Τα πουλιά λίγα και περνάνε με...αναμμένα τα φωτα. Στα Πολιτικά πάντως είχε χρόνια να καεί τόσο φυσιγγι. Από το ανελέητο τουφεκιδι σε ότι πέταγε , όπου και αν πέταγε , το να εξαφανιστούν από εκει είναι νομίζω φυσικό επακόλουθο.
Ακριβώς Δημήτρη.

Status
Not open for further replies.
Back