Τις αφήνει να μαυρίσουν.Κατσε να δεις τις επόμενες μέρες που θα ποσταρει μόνο κοτσύφια.Αρίστο.. αντικριστές τις κάνεις....
Τις αφήνει να μαυρίσουν.Κατσε να δεις τις επόμενες μέρες που θα ποσταρει μόνο κοτσύφια.Αρίστο.. αντικριστές τις κάνεις....
Θα έρθει η ώρα τους......Αρίστο.. αντικριστές τις κάνεις....
Έχεις να προτεινεις κανένα λαδάκι για μαυρισμα;;;Τις αφήνει να μαυρίσουν.Κατσε να δεις τις επόμενες μέρες που θα ποσταρει μόνο κοτσύφια.
Και απέναντι δεν ήταν καλύτερα. Δύο ντουφεκιές, ένα πουλάκι στις 6:25!!Ακριβώς Δημήτρη.
Κάνε ένα τηλ στην Εύβοια,αυτοί ξέρουν!Έχεις να προτεινεις κανένα λαδάκι για μαυρισμα;;;![]()
Μέχρι στιγμής εδω δεν υπάρχει ούτε καν υποψία επιστροφιων. Και όχι μόνο αυτο. Ο μήνας κοντεύει 20 και έναν αρσενικό μαύρο δεν έχω ακούσει να κελαηδαει. Αλλά χρόνια με το που ζεσταίνει ο καιρός μετά τα μέσα Φλεβάρη αρχίζουν δειλά δειλά να ακούγονται, φετος οχι. Ίσως έχουν καταλάβει κατι......Βλέπω φύγανε τα κρύα και τα χιόνια και έχει πέσει απελπισία.....πιάστε κάνα ύψωμα ΣΚ που να βλέπει θάλασσα ....
αλλά μόνο αυτό το ΣΚ .....
Έχετε απόλυτο δίκιο.Και απέναντι δεν ήταν καλύτερα. Δύο ντουφεκιές, ένα πουλάκι στις 6:25!!
Πέντε κυνηγοί σε 1km λιγότερες από 10 ντουφεκιές
Δεν το γρουσουζεύω, αλλά φοβάμαι ότι τέλος για φέτος.
φετος τα καρτερια καηκανε ,εχει 2 εβδομαδες που εκοψαν τα πουλια ,τα απογευματινα δεν δουλεψαν τοσο οσο επρεπε και ηταν με της μερες τους.καλο και το περπατητο αμα δεν παιζουν πουλια αλλα και το καρτερακι ειναι αλλη φαση.ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια, μην απογοητευστε πουλια υπαρχουν και αρκετα μαλιστα σε ορισμενες μεριες, αλλα αν βαριεστε να περπατησετε θα λετε και εσεις οπως και οι αλλοι, οτι φετος δεν εχει πουλια... αν περιμενετε μονο απο το καρτερι καηκατε!!!!!
![]()
Αυτό βλέπω και εγω. Σε σημεία έχει πολλά έως παρα πολλά πουλια. Σήμερα θα παω παλι για περπάτημα με το κολλητο όμως μαζί. Λίγο πιο οργανωμένο θα είναι σημερα. Να πάρουμε και ένα μπούσουλα για το Σ/Κ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια, μην απογοητευστε πουλια υπαρχουν και αρκετα μαλιστα σε ορισμενες μεριες, αλλα αν βαριεστε να περπατησετε θα λετε και εσεις οπως και οι αλλοι, οτι φετος δεν εχει πουλια... αν περιμενετε μονο απο το καρτερι καηκατε!!!!!
![]()
...Δημήτρη προνομιούχος!....πήγαινες για 5-8 πουλιά που για 10-15 λεπτά από το σπίτι και χαρά είναι πιστεύω...
Δυο διαφορετικες παρεες που πηγαν την προηγουμενη βδομαδα μου ειπαν οτι τοσο λιγα πουλια δεν εχουν ξαναδει εκει στη ζωη τους οποτε μαζεψε κ καμια ακομα πληροφορια πριν κανετε το ταξιδι αδικα...Καλημέρα, κάποιος από Λακωνία παιδιά?
Παίζει κάτι Μολάους, σκάλα και γενικά στην πέριξ περιοχή?
Σκεπτόμαστε να έρθουμε το ΣΚ..
Καλημερα, γνωστος μου που ηταν την προηγουμενη Κυριακη στους Μολαους μιλησε για ελαχιστα πουλια ακομα και στο περπατητοΚαλημέρα, κάποιος από Λακωνία παιδιά?
Παίζει κάτι Μολάους, σκάλα και γενικά στην πέριξ περιοχή?
Σκεπτόμαστε να έρθουμε το ΣΚ..
Είναι η αλήθεια αυτό δυστυχώς....Δημήτρη προνομιούχος!
Εγώ εκείνο που καταλαβαίνω είναι οτι στις ήμερες μας, για τους περισσότερους φίλους που δεν ζουν στην επαρχία , η ενασχόληση με το κυνήγι έχει καταντήσει ... δυσβάσταχτή!
Πλην της γενικής θηραματικής "φτώχειας", το οικονομικό βάρος έχει διογκωθεί απίστευτα! ..και είναι κρίμα...
Έχω ακούσει ιστορίες από παλιούς κυνηγούς, οτι με 50-100 δραχμές τότε, στην κωλότσεπη,... ξεκινούσαν την εξόρμηση τους! Τώρα ούτε για ζήτω...
Εγώ δεν έχω κυνηγήσει έξω απ' το νησί βέβαια( κάνω το σταυρό μου!), και δεν ξέρω σίγουρα να πω...
Κατάλαβα, θα έρθουμε και θα κάνουμε μπανιστήρι τα κοτσύφια.Τις πιτσιλωτές άντε πιάστες μες την ζέστη να φεύγουν 50 μέτρα πριν πας.Μέχρι στιγμής εδω δεν υπάρχει ούτε καν υποψία επιστροφιων. Και όχι μόνο αυτο. Ο μήνας κοντεύει 20 και έναν αρσενικό μαύρο δεν έχω ακούσει να κελαηδαει. Αλλά χρόνια με το που ζεσταίνει ο καιρός μετά τα μέσα Φλεβάρη αρχίζουν δειλά δειλά να ακούγονται, φετος οχι. Ίσως έχουν καταλάβει κατι......
Πιθανότατα, αλλά το περπατητό για να αποδώσει θέλει 2-3 άτομα.φετος τα καρτερια καηκανε ,εχει 2 εβδομαδες που εκοψαν τα πουλια ,τα απογευματινα δεν δουλεψαν τοσο οσο επρεπε και ηταν με της μερες τους.καλο και το περπατητο αμα δεν παιζουν πουλια αλλα και το καρτερακι ειναι αλλη φαση.