Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, ναι πήδηξα μέσα και την πήρα..Πολύ ωραίο φίλε, εύγε!
Την τσίχλα στο 1.50 περίπου που έπεσε στο περιφραγμένο τη μάζεψες;
Τα κοτσύφια με τις χαμηλές πτήσεις τους είναι επικίνδυνα τα άτιμα.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, ναι πήδηξα μέσα και την πήρα..Πολύ ωραίο φίλε, εύγε!
Την τσίχλα στο 1.50 περίπου που έπεσε στο περιφραγμένο τη μάζεψες;
Τα κοτσύφια με τις χαμηλές πτήσεις τους είναι επικίνδυνα τα άτιμα.
Τίποτα Φώτη;Δυστυχώς ατουφέκιστος τα ελάχιστα πουλιά των προηγούμενων ημερών αποχώρησαν για άλλες πολιτείες..Ίσως το επόμενο Σαββατοκύριακο να προλάβω να κάνω ένα κυνήγι στα ανατολικά του ν.Λαρισας.
Φίλοι γύρισαν από καθενόυς φόλα το ίδιο και Μόδι πουλάκιαΈχω το sx4 του 08. Του έχω πιει το αιμα και έχει κάψει μόνο εναν αισθητήρα Λ τόσα χρονια!!!Ναι του 09'
Κι εγώ άκουσα μια φορά πολλές τουφεκιές και μετά ανακάλυψα πως είχε πιο πάνω σκοπευτήριο!Σημερα ακουσα της περισσοτερες ριπες ever αφου με επιασαν τα γελια .Ειχε πολυ κοσμο ,απο πουλια μετρια πραγματα το μερος ειναι πυκνο και σε δυσκολευει αρκετα View attachment 42724
Στα μπασιματα ένα πρωί ξεκίνησαν και βαρουσαν στο σκοπευτήριο των Ψαχνών και 2-3 συνάδελφοι έφυγαν βολίδα για εκεί όπου....περνούσαν οι τσιχλες!Κι εγώ άκουσα μια φορά πολλές τουφεκιές και μετά ανακάλυψα πως είχε πιο πάνω σκοπευτήριο!
Χαχαχα
Έχεις δει καιρό την επόμενη εβδομάδα?... και ειδικά το επόμενο Σαββατοκύριακο και Δευτέρα......τι λες?Ανοιξη??? Θα αργήσει λιγάκι μαλλον. Όσο για τις τσιχλες καντε μερικές βόλτες τον Μάρτη όσοι μπορείτε και θα τρίβετε τα μάτια σας!!!
Κοίτα το και αύριο μήπως έχει καρφωθεί κάτι και δεν έχει φύγει... την έχω πατήσει και εγώ έτσι από βάτα, ένα κολλύριο πάντως σήμερα καλό τις κάνει...Γύρισα σπίτι έφαγα και πήγα σε αυτό το κλειστό καρτέρι που έλεγα τις προάλλες και ήθελα να πάω μιας και είχα χρόνια.Βάρησα 4 κοτσύφια και 2 τσίχλες.Έχασα και έναν κερομύτη που αναστήθηκε...Πάντως καρτέρι δεν έχει...Το σκυλάκι έδωσε ρεσιτάλ πάλι που βρήκε ένα στο πυκνό και καπάκι και τον 2ο μόνη της παραδίπλα.Στο τέλος που την έβαλα στο σπιτάκι της είδα μόνο το δεξί μάτι δακρυσμένο και να είναι μισάνοιχτο.Κάτι της μπήκε όπως έψαχνε και με έπιασε η καρδιά μου...View attachment 42759
Εννοείται, θα την πάω και αύριο στον κτηνίατρο.Κοίτα το και αύριο μήπως έχει καρφωθεί κάτι και δεν έχει φύγει... την έχω πατήσει και εγώ έτσι από βάτα, ένα κολλύριο πάντως σήμερα καλό τις κάνει...
Τέλος για εμένα το κυνήγι για φέτος καθώς οικογενειακές υποχρεώσεις με καλούν στο κλεινόν άστυ τουλάχιστον για 15 ημέρες.
Γενικά ήταν μιά καλή χρονιά ιδιαίτερα για τις (χαμηλές) απαιτήσεις μου.
Δυστυχώς έληξε άδοξα. Το απόγευμα με περπατητό και καρτεράκι γύρισα αντουφέκιστος. Δεν πειράζει.
Και του χρόνου να είμαστε καλά.
Εύχομαι σε όσους θα συνεχίσουν και τις άλλες 8 ημέρες να τις ευχαριστηθούν περισσότερο από όλες τις προηγούμενες.
Αμήν και εύχομαι να βρεθούμε στο πεδίο.Άντε να είμαστε καλά και την καινούργια έναρξη να είμαστε όλοι καλά κ.Γιαννη.
Σε ποιο κτηνηατρο το πας Χρηστο?Εννοείται, θα την πάω και αύριο στον κτηνίατρο.
Γιάννη σου απαντώ σε πμ.Σε ποιο κτηνηατρο το πας Χρηστο?