Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το προτελευταίο Σαββατοκύριακο πηγε παρα πολυ καλα. Είχε όπλα σήμερα και έπαιξαν πουλια. Οι τσιχλες ολες καρτερωτες. Τα πολυαγαπημενα μου κοτσύφια τα πήρα σε 20λεπτο περπατητο σε ένα κανάλι με βάτα και μυρτιες. Έπρεπε να πάω γιατι σήμερα κλεινουν. Καλό ταξίδι και να κανουν 3 γέννες τους εύχομαι! Μας τίμησαν φετος. Απογευματινό δεν έχει γιατί τα ζώα πήγαν και έβαλαν τον τελικό του κυπέλλου Μπάσκετ στις 5 το απόγευμα.
20220220_102539.jpg

IMG_20220219_170107.jpgαπογευματινο ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΣ εχθές 20 κυνήγους γύρω γύρω όλοι από 8ο ντουφεκιες 6 η ώρα....
Εγώ Ήμουν τυχερός πήρα 6η τσιχλακια τελευταία στιγμή....(απελπισία 2 ώρες αναμονή για να ρίξεις 5 Ντουφεκιες). Και το δασαρχείο να περιμένει να περιμένει να ακούσει ντουφέκια για μπεκατσα

Last edited:
Την κάναμε τη βολτίτσα μας και σήμερα. Νοτιαδούρα με πολύ νερό στο χορτάρι μέχρι τις 11 που φύγαμε. Τα skeetάκια ταίριαξαν πολύ με το δίκανο, θα τα προτιμήσω του χρόνου! Τα πουλιά μισά καρτέρι μισά περπατητό
4BBE0yP.jpg

Καλημέρα από το ελαιοτριβείο ... Τρία απογευματινά πήγα, με την ψυχή στο στόμα μετά τις ελιές. Είπα να κυνηγήσω τώρα στα τελειώματα και το σ/π (SKB) ... Τα ίδια χάλια!!! Τι κι αν πήγαινα στο καρτέρι γύρω στις 5.00, τα πουλιά εμφανίζονταν πάντα μετά τις 6.15 .... Λίγα, και πολύ λιγότερα έδιναν ευκαιρία για βολή. Πέντε η συνολική καρπωση, και με μπόλικο κλαμπάνι ως ήταν φυσικό !!! IMG_20220217_183723.jpg
IMG_20220218_183601.jpgIMG_20220219_184657.jpg
Τσοκάκια τις δύο πρώτες φορές τα μαμά εσωτερικά SK & MOD και χθες BRAIN BL & MR. Φυσίγγια NSI Due Japan Skeet (24 gr No 9,5).

Attachments

• IMG_20220218_183601.jpg
    IMG_20220218_183601.jpg
    568,5 KB · Προβολές: 13
Σημερα ακουσα της περισσοτερες ριπες ever αφου με επιασαν τα γελια .Ειχε πολυ κοσμο ,απο πουλια μετρια πραγματα το μερος ειναι πυκνο και σε δυσκολευει αρκετα View attachment 42724
Ρίχνεις όμως και με το καλύτερο φυσίγγι

Σημερα ακουσα της περισσοτερες ριπες ever αφου με επιασαν τα γελια .Ειχε πολυ κοσμο ,απο πουλια μετρια πραγματα το μερος ειναι πυκνο και σε δυσκολευει αρκετα View attachment 42724
Βαγγέλη Καλημέρα!:)

Εγώ την γεμίζω την S4 για το 16αρι...

Αλλα βλέπω ο Καλκαντζάκος το έχει αυτό ακριβώς σε Cal.16 , 28 γρ., ατυχώς μόνο σε Νο 8 σκάγια...

αρχείο λήψης.jpg

Για πες γενικές εντυπώσεις από την χρήση...

Καλημέρα, καλή Κυριακή σε όλους!

Πολύ ωραίο φίλε, εύγε!
Την τσίχλα στο 1.50 περίπου που έπεσε στο περιφραγμένο τη μάζεψες;
Τα κοτσύφια με τις χαμηλές πτήσεις τους είναι επικίνδυνα τα άτιμα.

Βαγγέλη Καλημέρα!:)

Εγώ την γεμίζω την S4 για το 16αρι...

Αλλα βλέπω ο Καλκαντζάκος το έχει αυτό ακριβώς σε Cal.16 , 28 γρ., ατυχώς μόνο σε Νο 8 σκάγια...

View attachment 42726

Για πες γενικές εντυπώσεις από την χρήση...
γιαννη ειναι πολυ καλο αλλα μολις ανεβει λιγο η θερμοκρασια γινεται λιγο σκληρο.Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,Επισης πολυ καλο ειναι και το gm3 της ιδιας εταιριας.Να ξερεις ειμαι λιγο αιρετικος και χρησιμοποιω αποκλειστικα νο 7

γιαννη ειναι πολυ καλο αλλα μολις ανεβει λιγο η θερμοκρασια γινεται λιγο σκληρο.Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,Επισης πολυ καλο ειναι και το gm3 της ιδιας εταιριας.Να ξερεις ειμαι λιγο αιρετικος και χρησιμοποιω αποκλειστικα νο 7
Το περίμενα να το γράψεις αυτό...:)

Για τον λόγο αυτό την γεμίζω...πιο χαμηλά , σε σκάγια και πυρίτιδα, για να μη μου κλωτσά και στη ζέστη...και να βαστά συγκέντρωση...;)

Αλλα τι να λέμε...όπως και να την κάνεις αυτή σκοτώνει!!!:)

Status
Not open for further replies.
Back