Γραψε κ 2 λογια ρε κουμπαρε...ξεροσφυρι δεν τρωγωνται οι φωτο.......
Εεεεεπ κοντά μου ήσουν σημερα...Απόλαυση φλομπερ πάλι σήμερα...
View attachment 42702
Συνήθως πάνε από καρδιά...
Αφρός...
View attachment 42705
View attachment 42706
View attachment 42707
Πανόπουλου, αλλά πολλά τουφεκια!!!Μπραβο πατριώτη!
Πανοπουλο ή φολοη το κοβω
Ρίχνεις όμως και με το καλύτερο φυσίγγιΣημερα ακουσα της περισσοτερες ριπες ever αφου με επιασαν τα γελια .Ειχε πολυ κοσμο ,απο πουλια μετρια πραγματα το μερος ειναι πυκνο και σε δυσκολευει αρκετα View attachment 42724
Βαγγέλη Καλημέρα!Σημερα ακουσα της περισσοτερες ριπες ever αφου με επιασαν τα γελια .Ειχε πολυ κοσμο ,απο πουλια μετρια πραγματα το μερος ειναι πυκνο και σε δυσκολευει αρκετα View attachment 42724
Πολύ ωραίο φίλε, εύγε!Καλημέρα, καλή Κυριακή σε όλους!
γιαννη ειναι πολυ καλο αλλα μολις ανεβει λιγο η θερμοκρασια γινεται λιγο σκληρο.Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,Επισης πολυ καλο ειναι και το gm3 της ιδιας εταιριας.Να ξερεις ειμαι λιγο αιρετικος και χρησιμοποιω αποκλειστικα νο 7Βαγγέλη Καλημέρα!
Εγώ την γεμίζω την S4 για το 16αρι...
Αλλα βλέπω ο Καλκαντζάκος το έχει αυτό ακριβώς σε Cal.16 , 28 γρ., ατυχώς μόνο σε Νο 8 σκάγια...
View attachment 42726
Για πες γενικές εντυπώσεις από την χρήση...
Το περίμενα να το γράψεις αυτό...γιαννη ειναι πολυ καλο αλλα μολις ανεβει λιγο η θερμοκρασια γινεται λιγο σκληρο.Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,Επισης πολυ καλο ειναι και το gm3 της ιδιας εταιριας.Να ξερεις ειμαι λιγο αιρετικος και χρησιμοποιω αποκλειστικα νο 7