Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σας ψαχνει ο @DimDre
Καλά τα πήγαν τα παλικαρακια μου!!!! Εγώ ξαναπηγα στο ίδιο μέρος με το πρωι και περπάτησα 2 ωριτσες. Πήρα 9 και μετά ψευτοκαρτερο μέσα στις ελιες και έκανα άλλες 3. Σύνολο σημερινό 22 στο χερι και μια χαμενη. Πολύ καλά θα ελεγα!!!!
Αριστερά μου απόψε στο Καθενιωτικο έπεσε τουφεκιδι το σουρουπο απο 2-3 όπλα. Παρασκευή και Σάββατο πήγαμε καλα. Για να δούμε αυριο.....

Καλά τα πήγαν τα παλικαρακια μου!!!! Εγώ ξαναπηγα στο ίδιο μέρος με το πρωι και περπάτησα 2 ωριτσες. Πήρα 9 και μετά ψευτοκαρτερο μέσα στις ελιες και έκανα άλλες 3. Σύνολο σημερινό 22 στο χερι και μια χαμενη. Πολύ καλά θα ελεγα!!!!
Αριστερά μου απόψε στο Καθενιωτικο έπεσε τουφεκιδι το σουρουπο απο 2-3 όπλα. Παρασκευή και Σάββατο πήγαμε καλα. Για να δούμε αυριο.....
Φετος επειδη κλεινει σιγα σιγα η σεζον, μπορω να πω πως πηγε πολυ καλα η χρονια εν τελει..και στα μπασιματα και μετα στα περπατητα...
Δυστυχως ομως δεν ηταν παντού ετσι...αν και νομιζω ποτε δεν ειναι παντου ετσι, και πάντα δυστυχως υπαρχουν και "παραπονεμενες" περιοχες....

Φετος επειδη κλεινει σιγα σιγα η σεζον, μπορω να πω πως πηγε πολυ καλα η χρονια εν τελει..και στα μπασιματα και μετα στα περπατητα...
Δυστυχως ομως δεν ηταν παντού ετσι...αν και νομιζω ποτε δεν ειναι παντου ετσι, και πάντα δυστυχως υπαρχουν και "παραπονεμενες" περιοχες....
Εγώ το ευχαριστήθηκα. Ειμασταν απο τους τυχερούς. Με σκαμπανεβάσματα βέβαια αλλά ολα καλά φετος.

Καρτέρι 6 πουλάκια με την μερκέλα αλλά δυστυχώς βρέθηκαν τα 3!Δεν ήταν καρτέρι αυτό...Άκουσα κότσυφα να λαλεί για μάρκαλο!View attachment 42670
Ρε συ Χρήστο...με το συμπάθιό ε; εγώ όταν τα βλέπω αυτά με παραπέμπουν αλλού, DUE, γράμματα γιαπωνέζικα, χρωματάκι γαλάζιο....με πιάνεις ε?;).sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα, απογευματινό καρτεράκι χωρίς κίνηση πουλιών. Μια τουφεκιά κι αυτή στο βρόντο. Η άνοιξη ante portas! Μακάρι να πάνε καλά οι γέννες τους, να μας επισκεφθούν και του χρόνου!
Ανοιξη??? Θα αργήσει λιγάκι μαλλον. Όσο για τις τσιχλες καντε μερικές βόλτες τον Μάρτη όσοι μπορείτε και θα τρίβετε τα μάτια σας!!!

Λοιπόν, σήμερα πρωί πάλι στα ελατάκια για καμιά τσαρτσάρα...
Ήτανε αρκετές, αλλά όχι πολλές... Οι περσσότερες ιδιαιτέρως ψηλωμένες... Κυρίως τις πρώτες 2 ωρίτσες έπαιξαν... Κατόπιν στη χάση και στη φέξη φαίνονταν...
Με τα πολλά, κατάφερα 9 από δαύτες κι έβαλα στο γιλέκο τις 7 (τις άλλες 2 ακόμη τις κυνηγάω κοψόφτερες μέσα στα πυκνά)...!

Το απογεματάκι, "κλασικά και εικογραφημένα", δηλ. πού αλλού; Μα, στο λατρεμένο μου απογιοματινό καρτεράκι!
Τα τσιχλάκια ιδιαιτέρως λιγοστά, αλλά και πάρα πολύ αργοπορημένα... Επέρασαν όλα κατά το τελευταίο τέταρτο, ίσα με τη νύχτα...! Για να μην γράψω δεκάλεπτο...!
Με μερικές μπηχτές ντουφεκιές, κράτησα 5 τσιχλούλες, εκ των οποίων χούφτωσα μόνο τις 3...

Καλά ήτανε και σήμερα μωρέ! Όλα καλά!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back