Για τις φάσσες που εθεάθησαν και πληροφορήθηκες εννοώ!Για κυργιαρες? Οχι δεν πήγα. Ίσως την Κυριακή.
Για τις φάσσες που εθεάθησαν και πληροφορήθηκες εννοώ!Για κυργιαρες? Οχι δεν πήγα. Ίσως την Κυριακή.
Εχτές η προχτές είχαμε πανσέληνο...ναι είναι καλές συνθήκες αυτές η δύο τρεις μέρεςΕπιστροφια ίσως να έχουμε αυτές τις μέρες που έχει φεγγάρι.
Περαστικες ηταν. Καρτερωσε ο ξάδερφος δύο μέρες. Δεν ξαναφανηκαν.Για τις φάσσες που εθεάθησαν και πληροφορήθηκες εννοώ!
Ένα περπατητο Νικολαε δεν θα κάνεις μια φορα???? Έτσι για να μας πεις τις εντυπώσεις σου ρε παιδί μου!!!Eψές, στο απογιοματινό μου, λίγα τσιχλάκια και πολύ καθυστερημένα στην ώρα...! Με πολλή προσοχή και μπηχτές ντουφεκιές, κράτησα 7 τσιχλίτσες, εκ των οποίων εκαρπώθην τες 4.
Σήμερα πρωί είχε έλατα το πρόγραμμα... Κάθησα ως τις 11:30, οπότε κι έφυγα με 5 κυργιάρες. Λίγες ήτανε και γυρόφερναν πότε-πότε... Και κοτσυφάκια έχει εκεί ψηλά, αλλά δεν ξεμυτάνε στο καθαρό καθόλου εύκολα τα "μπαγάσικα"...! Παραμένουν μες στην ασφάλεια των πυκνών...
Σήμερα πάλι, αλλά το απόγεμα, ξανά η ίδια, μάλλον απογοητευτική εικόνα: Πολύ λίγα τα τσιχλοκότσυφα και πολύ αργά η ώρα διέλευσής τους...! Κατάφερα μες στο μισοσκόταδο 4 επιτυχημένες, μπηχτές ντουφεκιές. Περισυνέλλεξα τα 3 (όλα κελαηδότσιχλες) κι άφησα στις αλεπές το τρίτο...
Συμπέρασμα: τα τσιχλάκια έχουνε ελαττωθεί δραματικά στα καρτέρια τουλάχιστο!
Επιστροφια έχει εδώ και 10 μέρες ,εδω που δεν ειχε καθόλου τσίχλες, τώρα έχει , όπως και μπεκάτσες επιστροφιες είχε προχθές , λογικά επιστροφή από τα νησιά...Επιστροφια ίσως να έχουμε αυτές τις μέρες που έχει φεγγάρι.
Σοφά έκανες.Καλύτερα πού δεν πήγα.
Ασε τα παραλια Σωτηρη....Καλησπέρα κι από μένα.Βγηκα κι εγώ σήμερα για μια απογευματινή βόλτα.Τρια πουλιά τουφεκισα όλα κι όλα και μια τσίχλα ήρθε μαζί μου.Τουφεκιες τριγύρω,λίγες έως ελάχιστες.Αυτα από παράλια Ν. Ηλείας
Τώρα νομίζω πως αυτός είναι καλός καιρός για τυχόν μετακινήσεις λόγω επιστροφιων.Τώρα είδα τον καιρό για αύριο. Ήλιο ζέστη και νοτιά. Για ύπνο είναι. Κρίμα..
Ετσι ακριβώς.......Τώρα νομίζω πως αυτός είναι καλός καιρός για τυχόν μετακινήσεις λόγω επιστροφιων.
Κώστα,σίγουρα είναι καλύτερα.Εχει πιο πολλά πονηρά σημεία το μέρος...αλλά και περισσότερο κόσμο.Χτες το πρωί να φανταστείς,είχα κάτσει καρτέρι σε κάτι δέντρα με κισσους.Αν δε φωναζα,θα με στραβωναν δύο που κυνηγουσαν περπατητο.Ο ένας μάλιστα μου είπε:Ευτου(όπως λέμε στο Παρίσι)που κάθεσαι,αν είχες κι ένα μηχανάκι...κι έμεινα μ@@@@@ςΑσε τα παραλια Σωτηρη....
Ανεβα προς Φραγκαπίδημα μια γυρα...εκει θα'ναι καλυτερα πιστευω....
Η Ασκρη δεν είναι;Πολύ ωραία εύγε φίλε Παλαιοπαναγιά έγινε το κυνήγι