Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους, περπατητο τσίχλας σήμερα στην Στιμάγκα Κορινθίας, πολλά πουλιά πιασμένα, αλλά λίγοι οι κυνηγοί εκεί και δεν έπαιξαν το πρωί. Στο περπατητο όμως 15 στο χέρι και 7 χαμένα σε πυκνά και χόρτα. Δύσκολο μέρος με κλίματα που έχουν σύρματα και όταν πετύχεις πουλί πρέπει να κάνεις κύκλο για να πας στον σωστό διάδρομο και να ψαξεις. Με τον πυροβολισμό σε πυκνό για μια τσίχλα, έφευγαν άλλες 10 με 15 τσίχλες, συν και αυτές που έφευγαν ατουφεκιστες μπροστά καθώς πλησίαζα. Πίσω από την Στιμάγκα προς Κούτσι και Δάφνη έγινε πόλεμος το πρωί από τις ντουφεκιες. Το ευχαριστήθηκα όμως γιατί λόγω μόνιμης διαμονής στην Αθήνα δεν βγαίνω πια συχνά για κυνήγι.

Βαγγέλη Καλημέρα!:)

Εγώ την γεμίζω την S4 για το 16αρι...

Αλλα βλέπω ο Καλκαντζάκος το έχει αυτό ακριβώς σε Cal.16 , 28 γρ., ατυχώς μόνο σε Νο 8 σκάγια...

View attachment 42726

Για πες γενικές εντυπώσεις από την χρήση...
Έγραψα στο θέμα τα όπλα μας αλλά θα σου πω έπιασα χτες στα χέρια μου ένα 20 αρακι s/pose η εντύπωση που μου άφησε αν γινόταν θα έπαιρνα ένα κουτί φυσίγγια και θα πήγαινα για κυνήγι μαζί του

Καλημέρα, καλή Κυριακή σε όλους!

Εξαιρετικά και το βίντεο και οι επιδόσεις!!!
Αλλά έχω μια απορία. Εμένα γιατί όταν περπατάω (μόνος μου) όλες ΜΑ ΟΛΕΣ βγαίνουν από την ανάποδη μεριά και δεν μου δίνουν ευκαιρία βολής; Τι κάνω λάθος;;;;
σ.σ. Το περιβάλλον (τοπίο) ολόϊδιο.

Εκανα κι εγω μια γυρα το πρωι 10.30 - 13.30...αρκετα τα πουλια στο μερος εκεινο, σε σχεση με την προηγουμενη Κυριακή...δυσκολες τουφεκιες στα λιοστασια κ μόνος...;)
Νοτιαδουρα πολυ σημερα κ συννεφια...οτι πεις για περπατητό...
Τα ηνία της υπόθεσης σημερα ανελαβαν η GP 30gr No9.5 μισοταπο στα 5* & στα 3* με συγκετρωτηρα η μελαχρινή Sipe στα 30gr No8.5 που δεν καταλάβενε τον πατο της ανω των 30+m στα καθαρα κομματια....sex hard.;);).sex hard...
Πουλια σκωτομενα με ρευμα....big smile..hunter.+1τσιχλα κ 1 κοτσυφι χαμένα...

20220220_133726.jpg

Σε λιγο περπατητο κ παλι με ενα "παλιο" φιλαρακι...:)

Αλλά έχω μια απορία. Εμένα γιατί όταν περπατάω (μόνος μου) όλες ΜΑ ΟΛΕΣ βγαίνουν από την ανάποδη μεριά και δεν μου δίνουν ευκαιρία βολής; Τι κάνω λάθος;;;;
Την ίδια απορία έχω και εγώ.

τα ίδια και σε μένα Γιάννη, όλα διαγώνια και πίσω απ' το πουρνάρι!

τα πουλια στο βιντεο ειναι εντελως ακυνηγητα

Επιστρέψαμε κι εμείς απο Πελασγία. Απογευματινό χθες κοντά στο Βαθύκοιλο, σχεδόν τιποτα. Ενα πουλι εγω ενα ο φιλος. Πρωινο στους Μυλους λιγα πραγματα. 8 εγώ και 4 ο φίλος στο χερι με 4 και 2 χαμενες αντιστοιχα με καρτερι και λιγο περπατητο... Αντε και του χρόνου τώρα. Υ.γ ωραίες μακρινές έκανα με το xlr...

Καθομαι - σχετικα ακαλυπτος-στην ακρη ενος παρατημενου ελαιωνα και το κοκκερ εχει μπει μεσα και σηκωνει τα πουλια.
Ενας κοτσυφας ερχεται και καθεται σε μια ελια μπροστα μου .
Λογω οτι δεν ριχνω σε καθιστα, περιμενω να σηκωθει και να γινει αυτο που γινεται 8 στις 10 φορες, δηλαδη να φυγει ατουφεκιστος...
Σκεφτομαι : ¨Τυχερε, θα την κοπανισεις απο την αλλη¨...

α11.jpg

Αφου καθισε κανα λεπτο, αποφασισε επιπολαια να κανει ενα ημικυκλιο αριστερα μου για να φυγει.

α22.jpg

Με βαρια καρδια τον ακολουθησα, αλλα δεν αντεξα στον πειρασμο...

α33.jpg

α44.jpg

Αλλαγή καρτερού άντε να δούμε τι θα γίνει.uncommon boy names 2019
Δυστυχώς ατουφέκιστος τα ελάχιστα πουλιά των προηγούμενων ημερών αποχώρησαν για άλλες πολιτείες..Ίσως το επόμενο Σαββατοκύριακο να προλάβω να κάνω ένα κυνήγι στα ανατολικά του ν.Λαρισας.

Μάνδρα περπατητό 2 ώρες πριν νυχτώσει. 2 ο πατέρας κ 1 εγώ. Έριξα 7 φυσίγγια για να πάρω μια, αλλά δεν ήταν για σακούλα στις αποστάσεις που έριχνα. Μηδέν νέα πουλιά. Από αύριο παρακαλητα και διαμάχες για να πάρω καμιά μέρα άδεια μπας κ πάμε πουθενά.

Ευχαριστώ πολύ φίλε, τα πουλιά συνήθως φεύγουνε από τη μεριά που έχουν κοντινοτερη διαφυγή δλδ κάποια συστάδα να τρυπώσουν. Το ιδανικό είναι το ζευγάρι. Κι έμενα φεύγουν αρκετά από την άλλη πλευρά που δεν φαίνεται στην κάμερα..

Status
Not open for further replies.
Back