Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πρωινα Σ/Κ βορειοκεντρική Εύβοια παρόλο που καλοκαιριασε κάτι έγινε. Το Σάββατο ήταν καλά έκαψα και τα τελευταία Oskar nitro, την Κυριακή αρκετά λιγότερα τα πουλιά.

Attachments

• 3AC5D172-EB89-4746-ADAD-CF41F9B848D5.jpeg
    3AC5D172-EB89-4746-ADAD-CF41F9B848D5.jpeg
    651,5 KB · Προβολές: 58
  • 07F36DF8-6C30-4F27-A7A2-941F807B3D3F.jpeg
    07F36DF8-6C30-4F27-A7A2-941F807B3D3F.jpeg
    889,2 KB · Προβολές: 58
ενα σημερινω απογευματινο καρτερακι με ενα φιλομου, απελπιστηκοοοο,,απο της 5ωρα εως που βραδιασε καναμε 4 πουλια και περασανε ψιλομεναααα καμια 10αριααα αυτα ολααα,,ΥΓ πιστευω οτι η θερμωκρασια που εκανε σημερα σε εμας 17 βαθμους δεν σηκωσε τα πουλια απο τον καμπο για κουρνα στα ψιλαααα λεω εγω .think.

Και σήμερα πρωί στα έλατα! Οι λατοκυριαρίνες ήτανε φυσικά παρούσες, αλλά όχι σε επάρκεια... Μέτρια πράγματα...
Με πολλήν υπομονή και προσεκτικές ντουφεκιές, κατέβασα χάμω 9 τέτοιες συν 1 κότσυφα, εκ των οποίων έβαλα στο γιλέκο τις 7 και τον 1 κότσυφα!

Το απόγιομα στο σύνηθες απογιοματινό μου, τα τσιχλάκια λιγότερα από κάθε άλλη βολά εφέτο...!!! Είδα ελάχιστες που πέρασαν σαν φαντομάδες μες στο μισοσκόταδο του προκεχωρημένου σούρουπου...! Κατάφερα μόνο μία και μοναδική...

Αύριο έχει αλλαγή απογευματινού πόστου και βλέπουμε...

Και σήμερα πρωί στα έλατα! Οι λατοκυριαρίνες ήτανε φυσικά παρούσες, αλλά όχι σε επάρκεια... Μέτρια πράγματα...
Με πολλήν υπομονή και προσεκτικές ντουφεκιές, κατέβασα χάμω 9 τέτοιες συν 1 κότσυφα, εκ των οποίων έβαλα στο γιλέκο τις 7 και τον 1 κότσυφα!

Το απόγιομα στο σύνηθες απογιοματινό μου, τα τσιχλάκια λιγότερα από κάθε άλλη βολά εφέτο...!!! Είδα ελάχιστες που πέρασαν σαν φαντομάδες μες στο μισοσκόταδο του προκεχωρημένου σούρουπου...! Κατάφερα μόνο μία και μοναδική...

Αύριο έχει αλλαγή απογευματινού πόστου και βλέπουμε...
βαλε και καμια φωτο ρε νικολακιιι να γουσταρουμεεε το θυραμααα,,εαν θεληςς και μπωρηςςςς,,ειπαμε μια φωτο χιλιες λεξηςςςςς ;)
;)

Μπράβο σ' όλα τα παιδιά για τις καρπωσεις!!Εγώ σε δυο πρωινές βόλτες χθες και σήμερα,μ' ακολούθησε από ένας κοτσυφας τη φορά.Σημερα το πρωί δε,στο περπατητο,μου προσγειώθηκε στα τρία μέτρα δίπλα μου,ένα θηλυκό ξεφτερι με μια τσίχλα στα νύχια του.Μπραβο ρε μάγκα,είπα μέσα μου.Αυτος κι αν είναι κυνηγός!!!Ούτε ντοκιμαντέρ να γυριζα!!!.RESPECT..RESPECT..RESPECT.

Έχεις δει καιρό την επόμενη εβδομάδα?... και ειδικά το επόμενο Σαββατοκύριακο και Δευτέρα......τι λες?
Σίγουρα ο Μάρτης έχει ενδιαφέρον..αν και αυτό το ΣΚ εμφανίστηκαν τελικά κάτι πουλιά...
Δείχνει ψυχρά επεισόδια με χιόνι ορεινά ημιορεινά και πολύ νερό στα χαμηλα. Θα έχει κρύο παντως. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο μάλλον θα το κυνηγήσουμε οι περισσότεροι.

παντως τα πουλια εχουν μειωθει παρα πολυ ,ακομα και στο περπατητο πρεπει να περπατησης πολυ πιο παραπανω απο οτι συνηθως ,τετοιο φλεβαρη δεν το περιμενα παντως με τα πουλια που μπηκαν ,αυτον τον μηνα επρεπε να καιγομασταν στα καρτερια τα πρωινα και τα απογευματινα ,παντου , οχι σε λιγα μονο σημεια ,περιεργη χρονια.

Status
Not open for further replies.
Back