Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έτοιμος κι εγώ.. Το καθιερωμένο κυνηγετικό κυριακάτικο βιντεάκι

Μπράβο και σε σένα και για το θαυμάσιο βίντεο και για το αποτέλεσμα και για τη Baikalάρα σου.
Να είσαι καλά και του χρόνου να μας ανεβάζεις!!!

Έχουμε μαζοχιστικες τάσεις σα λαός
Δεν φταιει ο λαος κυριοι σε αυτη την χωρα αλλα αυτη η διαβολεμένη πολιτικη που θελει παντα να εχει και τις 2 μασχαλες φορτωμενες στο προκειμενο στην 1η εμας τους κυνηγους και στη 2η τους οικολογους.Βλεπεις η ψηφος ειναι εκεινη που αναγκαζει τους πολιτικούς να μοιραζουνε τα ενδιαφερονται καπως ισοσκελισμενα θα έλεγα για να είμαστε ολοι καπως ευχαριστημενοι και αυτοι ως πολιτικοι να κανουν την δουλεια τους.Διοιτι εαν κρινουμε το μετρο που αξιολογουν τις αποφάσεις τους καθε φορα που υποβάλλονται εκατερωθεν μελετες απο οσα γνωριζω προσωπικα δεν υπαρχει λογικη για αυτα τα οποια αποφασισαν πριν απο μερικα χρονια και σημερα λειτουργουμε με την σημερινη ρυθμιστική .Δυστηχως πιστευω πως δεν εκμεταλλευτηκαμε επαρκως την εκλογικη δυναμη που εκφράστηκε καποτε ως κομμα κυνηγων ωστε να θεσπιστεί ενας νομος για να μην τρεχουμε καθε χρονο να γλυψουμε και να πεισουμε τον καθε υπουργο για το εαν ειμαστε ελεφαντες η οχι.

Έτοιμος κι εγώ.. Το καθιερωμένο κυνηγετικό κυριακάτικο βιντεάκι

Μπράβο για την προσπάθεια και μακάρι όλοι όσοι γράφουν εδώ να κάνουν subscribe στο καναλι σου στο YouTube , εγώ το εκανα. Ελπίζω να δούμε και τρυγονοβιντεο όταν με το καλό έρθει ο καιρος!

Μπράβο για την προσπάθεια και μακάρι όλοι όσοι γράφουν εδώ να κάνουν subscribe στο καναλι σου στο YouTube , εγώ το εκανα. Ελπίζω να δούμε και τρυγονοβιντεο όταν με το καλό έρθει ο καιρος!
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Δημήτρη και για την εγγραφή, που πραγματικά δεν κοστίζει τίποτα και βοηθάει πολύ.
Το τρυγονοβίντεο είναι στο πρόγραμμα, ελπίζω να το καταφέρω όταν θα έρθει η ώρα!

Σήμερα σε μερικά σημεία οι τσίχλες ήταν 30-30 μαζί... όταν πλησίασα εκεί όλα εξηγήθηκαν... Όπου υπάρχει αμάζευτη ελιά που δεν τις χάλασε ο καιρός τα πουλιά πέφτουν σαν να μην υπάρχει αύριο....

1646676356335.png
IMG_20220214_170725.jpg

Επίσης σήμερα εθεάθησαν χελιδόνια, τσαλαπετεινοί και πάρα πολλά ωδικά πτηνά!
1646677414968.png

Σήμερα σε μερικά σημεία οι τσίχλες ήταν 30-30 μαζί... όταν πλησίασα εκεί όλα εξηγήθηκαν... Όπου υπάρχει αμάζευτη ελιά που δεν τις χάλασε ο καιρός τα πουλιά πέφτουν σαν να μην υπάρχει αύριο....

View attachment 43920
View attachment 43924

View attachment 43923
Οι τσιχλες τώρα τρώνε για να παχυνουν και να την κάνουν. Αυτά τα καψοπουλια τα καλοκαιρινα που έφτασαν εδώ τα λυπάμαι. Θα έχουν σοβαρό θέμα μέχρι τις 15 του μήνα. Εγώ κάνω χάζι τους πολυαγαπημένους μου κοκκινολαιμηδες στον κηπο. Όλη μέρα πέρα δώθε πανε με το γνωστό τους τσικ τσικ και πατάνε και κάτι μελωδίες απίστευτες. Αφήνουν και τους πλησιάζεις αρκετα. Προχτές που εσκαβα απομακρύνοντας ζιζάνια στο ένα μέτρο ερχόντουσαν στο σκαμενο χώμα για κάνα σκουλικακι! Υπέροχα πουλάκια!!!

Πήγα να περπατήσω γιατί έτσι με αφήνει λιγο η μέση και πήγα μια βόλτα προς τους πρόποδες στα σημεία που κυνηγούσα λίγες μερες πριν. Είχε πολύ αέρα. Από οποίο σημείο περασα και ξέρω ότι κρατάει πουλιά η φώναξα η πέταξα μια πετρούλα μεσα. Πουλιά παρα πολλά και μάλιστα μπόλικα κοτσύφια. Περισσότερο μαύρα είχε σήμερα παρα δέκα μέρες πριν! Δεν ξεκολλαγαν με τιποτα απο τα σκινα. Σε ένα ωραίο σημείο σηκώθηκαν κατά κύματα 30-40 πουλια!!! Αν δεν ειχα το θεμα με την μεση θα επιανα και καποιο απογευματινο να τις απολαυσω περαστες αλλα φοηθηκα το κρυο. Το ευχαριστήθηκα και θα ξαναπάω μετά το χιόνι να κάνω παλι....καταμετρηση.

View attachment 43920
View attachment 43924

View attachment 43923
Εδώ σήμερα τα ίδια, πολλές τσίχλες παντού και χελιδόνια αρκετά που μάλλον θα κακοπεράσουν από αύριο ...

Πήγα να περπατήσω γιατί έτσι με αφήνει λιγο η μέση και πήγα μια βόλτα προς τους πρόποδες στα σημεία που κυνηγούσα λίγες μερες πριν. Είχε πολύ αέρα. Από οποίο σημείο περασα και ξέρω ότι κρατάει πουλιά η φώναξα η πέταξα μια πετρούλα μεσα. Πουλιά παρα πολλά και μάλιστα μπόλικα κοτσύφια. Περισσότερο μαύρα είχε σήμερα παρα δέκα μέρες πριν! Δεν ξεκολλαγαν με τιποτα απο τα σκινα. Σε ένα ωραίο σημείο σηκώθηκαν κατά κύματα 30-40 πουλια!!! Αν δεν ειχα το θεμα με την μεση θα επιανα και καποιο απογευματινο να τις απολαυσω περαστες αλλα φοηθηκα το κρυο. Το ευχαριστήθηκα και θα ξαναπάω μετά το χιόνι να κάνω παλι....καταμετρηση.
και εγω φιλε δημητρη πρως το μεσημερακι που πηγα να ταισω τα σκυλια στο κτημαα,πεταγωντουσαν τα τσιχλοκοτσιφα δεξια και αριστερα απο της βατσινιες σαν τρελαααα,μαλλων καταλαβανε την αλαγη του καιρου και ψαχνωντε για φαι,,,παντως εδω σε εμας ατα 100μετρα καιι εχη χιονιση

Τσιχλες!!! Τσίχλες , τσιχλεεεεεεες!!!! Τσίχλες παντου!!!! Μεσα στο χωριο, λιγο εξω απο το χωριο , στα πευκα , στις ελιες , παντουουουουου !!!!Σαν τον παλαβό τις χάζευα μέσα στο δρολαποχιονο!!!

Δεν την ειχα βαλει καθολου φετος την καμερα σε τσιχλοκυνηγια και τις δυο τελευταιες μερες μου κακοφανηκε που περασε ο καιρος και δεν ειχα γραψει καμια... Και του χρονου...

Αψογος!!! Subscribe και στον aris aris παλικαρια!!!!

Status
Not open for further replies.
Back