Είναι παμπονηρα μέχρι να συναντησουν εμενα............Είναι παμπόνηρα τα μαύρα τους βγάζω το καπέλο.Αν τους χάνω και το παίζουν πανέξυπνα τους χαίρομαι τους μπαγάσες!
Αν μου πεις το όριο πριν 10-15 χρόνια θα σου πω πόσα κοτσύφια καρτέρι είχα κάνει σε 2 ώρες ένα απόγευμα :/2 μέρες πέτυχα μαύρα σε απογευματινό με την μία να έχω πάρει 10 και την άλλη 8 νομίζω.Μετά αν είχε δεν ξέρω δεν μπορούσα να πάω.Τις άλλες μέρες περπατητό και καρτέρι εδώ άντε να έπαιρνες 1-2.
Το όριο τότε νομίζω ηταν στα 25 απ'όλα!!! Πιο παλιά ήταν στα 10 κοτσύφια νομιζω. Άμα περνάνε τα άτιμα στα απογευματινά ειναι απολαυστικα!Αν μου πεις το όριο πριν 10-15 χρόνια θα σου πω πόσα κοτσύφια καρτέρι είχα κάνει σε 2 ώρες ένα απόγευμα :/
Ο πατέρας μου βάρεσε καμιά 10αριά.
Στο περπατητό δεν πιάνονται και στα απογευματινά έρχονται σαν τις πατρινιές με τα πόδια ανοιχτά....Το όριο τότε νομίζω ηταν στα 25 απ'όλα!!! Πιο παλιά ήταν στα 10 κοτσύφια νομιζω. Άμα περνάνε τα άτιμα στα απογευματινά ειναι απολαυστικα!
Συμπληρώσαμε το όριο τότεΤο όριο τότε νομίζω ηταν στα 25 απ'όλα!!! Πιο παλιά ήταν στα 10 κοτσύφια νομιζω. Άμα περνάνε τα άτιμα στα απογευματινά ειναι απολαυστικα!
Τις πρώτες μέρες ναι. Μόλις πάρουν χαμπάρι τι παίζει έχουμε αναβάθμιση στην δυσκολια!Στο περπατητό δεν πιάνονται και στα απογευματινά έρχονται σαν τις πατρινιές με τα πόδια ανοιχτά....
Έχω πιάσει το όριο με κοτσύφια 3 μέρες συνεχόμενα σε μια ώρα και με διαλεχτα πουλιά για να πέφτουν κυριολεκτικά στα πόδια μου. Μετά έκανα 7 μέρες να ξαναπαω. Όλα ήταν σάπια από ξύγκι. Τα μαριναρισα με λαδολεμονο και γλυκιά πάπρικα και κάναμε κάτι μασες δίπλα στο τζάκι απιστευτες! Όταν είναι παχιά είναι πιο νόστιμα απο τις τσιχλες.Συμπληρώσαμε το όριο τότε
Τέτοια ημέρα δεν έχω ξαναπετύχει ...
Είσαι παικτουρα!Έχω πιάσει το όριο με κοτσύφια 3 μέρες συνεχόμενα σε μια ώρα και με διαλεχτα πουλιά για να πέφτουν κυριολεκτικά στα πόδια μου. Μετά έκανα 7 μέρες να ξαναπαω. Όλα ήταν σάπια από ξύγκι. Τα μαριναρισα με λαδολεμονο και γλυκιά πάπρικα και κάναμε κάτι μασες δίπλα στο τζάκι απιστευτες! Όταν είναι παχιά είναι πιο νόστιμα απο τις τσιχλες.
Η απλά κωλοφαρδος.....Είσαι παικτουρα!
Είχες καλά φουσέκια........Η απλά κωλοφαρδος.....
2012 ήταν , euromix 9/10.... Τότε που ξυραφιαζαν ακόμη και με πάγο!!!Είχες καλά φουσέκια........![]()
Τα όρια και 3 φορές δεν είναι κωλοφαρδία ...Η απλά κωλοφαρδος.....
οχι ρε !για το φαγητο λεω ,πως τα ξηγηθηκες!Η απλά κωλοφαρδος.....
Βάρα αυτά που είναι μακρυά από το σπίτι σουΕγω τα κοτσιφια δεν τα βαραω .Λαλανε το πρωι και το βραδυ Μου αρεσει να τα ακουω.Με αυτα ξυπναω
Ωραία τα κοτσύφια, αλλά εμάς εδώ δεν δίνουν ευκαιρία να τα τουφεκίσεις. Υπάρχουν μερικά όλο το χρόνο, τα ακούς να κελαηδούν ανάμεσα στους θάμνους και τις ελιές, αλλά σπάνια τα βλέπεις, κυκλοφορούν στο έδαφος και χαμηλά μέσα στους κουμάρους, και πολύ σπάνια ανεμίζουν! Επίσης δεν βλέπω να αυξάνονται ιδιαίτερα το χειμώνα, γι' αυτό υποθέτω ότι μάλλον δεν έρχονται εδώ μεταναστευτικά ... Διαβάζω για το χαμό από κοτσύφια στην Εύβοια, στην Ήπειρο κλπ, και ... ζηλεύω !!!Έχω πιάσει το όριο με κοτσύφια 3 μέρες συνεχόμενα σε μια ώρα και με διαλεχτα πουλιά για να πέφτουν κυριολεκτικά στα πόδια μου. Μετά έκανα 7 μέρες να ξαναπαω. Όλα ήταν σάπια από ξύγκι. Τα μαριναρισα με λαδολεμονο και γλυκιά πάπρικα και κάναμε κάτι μασες δίπλα στο τζάκι απιστευτες! Όταν είναι παχιά είναι πιο νόστιμα απο τις τσιχλες.
Εχουμε ξηρασιες φιλε εμειςΩραία τα κοτσύφια, αλλά εμάς εδώ δεν δίνουν ευκαιρία να τα τουφεκίσεις. Υπάρχουν μερικά όλο το χρόνο, τα ακούς να κελαηδούν ανάμεσα στους θάμνους και τις ελιές, αλλά σπάνια τα βλέπεις, κυκλοφορούν στο έδαφος και χαμηλά μέσα στους κουμάρους, και πολύ σπάνια ανεμίζουν! Επίσης δεν βλέπω να αυξάνονται ιδιαίτερα το χειμώνα, γι' αυτό υποθέτω ότι μάλλον δεν έρχονται εδώ μεταναστευτικά ... Διαβάζω για το χαμό από κοτσύφια στην Εύβοια, στην Ήπειρο κλπ, και ... ζηλεύω !!!Μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτά που τυχαίνει να πάρω κάθε χρονιά, υπήρξαν και χρονιές που δεν πήρα κανένα !
Και φέτος ένα μόνο πήρα, προς το τέλος της σεζόν ... ένα κερομύτη σχεδόν διπλάσιο από τσίχλα, τετράπαχο, τούμπανο στο λίπος. Και πράγματι ήταν πολύ πιο νόστιμος από τις τσίχλες !!! Που οι πιο πολλές ήταν ισχνές και κακορρίζικες, πετσί και κόκκαλα, ακόμη και το Φλεβάρη και παρόλο που υπήρχαν άφθονες ελιές φέτος !!!
![]()
ελα κανα χειμωνα προς τα πανω και θα την φτιαξουμε την δουλεια!στην Ήπειρο κλπ, και ... ζηλεύω !
ελα κανα χειμωνα προς τα πανω και θα την φτιαξουμε την δουλεια!