Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
φίλε μου καλέ , αφού εσείς δεν τις κυνηγάτε , να έλθω επάνω 2-3 μερούλες να μου δείξεις κανένα καρτεράκι μπας και ρίξω καμμιά τουφεκιά ??
και άμα θες , όλα τα πουλιά στα δίνω.

(και το εννοώ δεν κάνω πλακίτσα )
Αν είναι να μου αφήσεις τα πουλιά να έρθεις (κανω πλακιτσα). Ευπρόσδεκτος, απλά αν έρθεις εδω τέτοια εποχή δεν νομίζω να κυνηγήσεις ούτε εσύ τσίχλα.. Χωρίς να θέλω να σνομπαρω αυτό το πανέμορφο κυνήγι.

Στο σημερινό απογεματινό (μετά από 2 ημέρες αποχής λόγω βροχής) και πάλι η ίδια νέκρα...!!! Ειδικά σήμερα το απόγεμα δεν πέρασε ούτε μία...!!!
Πρώτη μου χρονιά εφέτος, που τέτοιες μέρες να μην έχει έστω και λίγα πουλάκια στα απογεματινά μου...! Τι να πω...; Ελπίζω να βελτιωθεί το σκηνικό σύντομα...!

Last edited:
Η δυτική Ελλάδα φαίνεται να έχει και φέτος την τιμητική της.
Το θετικό είναι ότι δεν βλέπω καθόλου κοτσύφια.Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας για τα μπασίματα .
Σήμερα έγινε μια μικρή αρχή για τα κοτσύφια λογικά μέχρι Κυριακή η κορύφωση!

Ξεκινάτε να περπατάτε να δείτε αν έχει όντως πουλιά.. Αν μπαίνουν βράδυ και δεν τα ευνοεί ο καιρός δεν πρόκειται να έχουμε πάλι καλά μπασίματα.
Σιγα σιγα πρεπει να ξεκιναμε αεροβια! Το σκαμνακι ηρθε η ωρα να παει αποθηκη!

Σήμερα έγινε μια μικρή αρχή για τα κοτσύφια λογικά μέχρι Κυριακή η κορύφωση!

Με τον νοτια 5/6 μποφόρ από Ελλάδα έως Ρωσία .αλήθεια δεν ξέρω πως θα βγάλει πουλιά το σ.κ ..Πραγματικα θα είναι πρωτόγνωρο γεγονός ....

Βασική προϋπόθεση για να γίνει πέρασμα Αυριο.Πρωτον,βρίσκουμε δικαιολογία για τον εαυτό μας και δεν πάμε για κυνήγι .Δεύτερον,αν δεν πιάσει το πρώτο ,ξαφνικά αλλάζουμε τόπο κυνηγιού για μεγαλύτερη επιτυχία.Αυτο έπαθα σήμερα έκατσα για κιχλες γιατί κουράστηκα τόσες μέρες ανομβρία στα ορτυκια και τώρα με παίρνει ένας φίλος βαρεσανε ορτυκια υο πρωι στην οχια(τοποθεσια χωριο),και εγω κουλουρι στις κιχλες.Και πέρασμα να έχει αύριο Είμαι σίγουρος από τα νεύρα μου στο γάμο του καραγκιόζη θα ριχνω

ακούστηκαν 2-3 τσικ τώρα που έφευγα από εφημερία απ το νοσοκομείο, έχει και πανσέληνο νομίζω απόψε. το απόγευμα πέρασε και ένα κοπαδάκι μια 10αρια ψαρόνια
Ναι απόψε έχει απο δαύτη Θα ναι φεγγαρόλουστη βραδιά. ;)

Status
Not open for further replies.
Back