Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.my man.Καλημέρα ακρωτήρι χανια άλλη μια πιταααα ελάχιστα πουλια ήλιος με λίγα σύννεφα και άπνοια. Αύριο ευελπιστώ να γίνει το καλό μπάσιμο

Τετοιες σκοπιες, ουτε στο στρατο δεν τις εκανα. Φανηκανε 4-5 μαυρες το πρωι, μπηκαν και μερικες μονες μακρια, και αυτο ηταν. Σηκωσα το τουφεκι για να γυρισω μια τσιχλα σε ενα φιλο που καθοταν παραδιπλα, και αυτο ηταν ολο

Σήμερα έβαλα το ξυπνητήρι νωρίς , σηκώθηκα και βγήκα στο μπαλκόνι ... Οι βραδυνοί μου φόβοι επιβεβαιώθηκαν, πραγματικά αγριεύτηκα με τον αέρα που φύσαγε λίγο πριν τις 6:00... Πήγα και την ξαναέπεσα μέχρι τις 8:00... αι σιχτίρ ...:(:(

Τον κωλοκαιρο ρε..γύρω στις 4 το πρωί έβαλε δυνατό αερα..Σηκώθηκα στην ώρα μου μπας κ έχει κόψει αλλά δεν κ άλλαξα πλευρό..
Με πήρε ο φίλος μου από άλλο χωριο,καμιά 25αρια χλμ μακριά κ μου είπε ότι είχε κ εκεί αερα όχι μεγάλης εντασης..τα πουλιά μπήκαν τελείως αναποδα κ δεν ευνοήθηκε το δικό του πόστο..μια πήρε..
Όσοι ήταν από πίσω του σε ένα λοφακι έριξαν κάνα τριάρι κουτιά συνολικά σε χαμηλωμενα πουλιά..

Ξύπνημα απο νύχτα και νύχτα έφτασα στον Βαρνάβα , πήρα τον δρόμο για παραλία Βαρνάβα και πριν φτάσω τέρμα κατω ανέβηκα σε ένα ύψωμα με απόλυτη θέα θάλασσα και Εύβοια . Έβαλα και τις ηλεκτρονικές ωτασπιδες και για πρώτη φορά άκουσα τσιχλες αξημέρωτα ....αυτές ήταν πριν ξημερώσει και τέλος..... Μια τουφεκιά με αριστερη τραβέρσα και την πήρα με τα δυο άστρα με την δεύτερη τουφεκια. Άλλη μια βγήκε απο το πυκνό και πέρασε πάνω απο το κεφάλι μου αλλα την έχασα απο το σφιχτό τσοκαρισμα. Οταν ξημέρωσε για τα καλά δεν φάνηκε στον ουρανό τίποτα περισσότερο απο μικροπουλα μέχρι και τις 09:00 . Συνολικά στην περιοχή δεν έπεσαν πάνω απο 10 τουφεκιές . Φυσιγγια NSI Ok 7/8 30gr. Πολύ συγκεντρωτικό , πολύ όμως.

Βοιωτία σήμερα με Νικόλα, ο αερας κοντευεα να μας σηκωσει,τα καρτερία νεκροταφείο και σε καμία περίπτωση περασμα

Καταφερα να καρπωθω έξι τσίχλες και ένα κότσυφα,,, είδαμε ένα κοπάδι φασσες 6 7 πουλια και μια που σουλατσοφερνε αλλά δεν πέρασε κοντά μας,,,αύριο πάλι

IMG-20181025-085744.jpg

Last edited:
Λιγα πραγματα κ εδω κατω, επεσαν λιγες τουφεκιες στις μαυρες κ μετα λιγα πουλια ακανονιστα κ ψηλώμενα παρα τον αερα...
Δεν εχω τουφεκισει καλα κ δεν εχω βρει ακομα την εικονα της προσκοπευσης για τις ψηλωμενες με τα 28αρια του Ρουμελιωτη οποτε μαζευω μονο τις ευκολες... :)

Δεν ξέρω τι γίνεται εφέτος ,μεχρι τώρα άσχημα τα μπασιματα ,μάλλον στα βόρεια υπάρχει γενικευμένη καλοκαίρια και νοτιαδες δεν μπορώ να δικαιολογήσω αλλιως τέτοιο χάλι .Ελπίζω τουλάχιστον η βελούδοματες να μας τιμήσουν

Περικλή είσαι ακόμα κάτω στην πατρίδα ή απελπίστηκες και ανέβηκες πάνω ??;)
Έμεινα εδώ τελικά ,,,τι να απελπιζομαι Αθήνα τι εδώ ....εδώ τουλάχιστον ξυπνάω 6:30 και φεύγω 7 από το σπίτι ....και είμαι και μόνος στο καρτέρι ....

Status
Not open for further replies.
Back