Στεφανε το να ειρωνευομαστε την τοποθετηση ενος Συναδελφου ειναι πολυ ευκολοΑπο Πελασγια παντως σημερα κατι φωτο ανεβηκαν στο φβ...Παντως απο την εικονα που εχω εγω (και προσωπικη αλλα και κανοντας τιν Big Brother στις ομαδες του φβ), αρκετα μερη εχουν βαλει πουλια, και φολα απο τις καλες τις φετινες δυσκολα τρωει καποιος! Οποτε βγειτε το σκ παιδια και ολο και κατι θα δειτε...τωρα τα χιλιομετρα ο καθενας τα ζυγιζει και αποφασιζει....! Εγω λεω για Δημαινα η Νεμεα αυτο το σκ, αλλα μιας και δεν εχω ξαναπατησει εκει θα πάω μονο αμα με κατευθυνει κανας γνωστος η μη...οποτε βλέποντας και κανοντας!
Μια φορα ειχα βγαλει ενα λαγο τερας κοντα στο χωριο,τα σκυλια αλλο λιγο και θα τον περναγαν απο την πλατειαΚαι μάθε μου τα καρτέρια, κ δείξε μου που κάνετε παγανα κ να σου μετά το τσούρμο του μαθητή που πήρε την είδηση... Έτσι έγινε κ με την πέρδικα στη γκιωνα, ντόπιοι άνοιξαν τα μάτια σε κυνηγούς από Αττική κ Αχαΐα κ φέτος κατάντησαν στην έναρξη της πέρδικας 60 άτομα να κυνηγάνε 1 πέρδικα σε 30 στρέμματα πάνω στην γκιωνα... Δεν άκουσα? Είπε κανένας τίποτα?
Σε πάω με 1000Μια φορα ειχα βγαλει ενα λαγο τερας κοντα στο χωριο,τα σκυλια αλλο λιγο και θα τον περναγαν απο την πλατεια
Τελικα τον πηρα σε ενα ρεμα με το 20αρι και δεν καταλαβε κανεις τιποτα.Το πηρες Αλεξανδρε το κτηνος?Οχι ελεγα εγω....
Την αλλη μερα ειχε 10 αγροτικα-80 σκυλια και καμια 25 ατομα να γαζωνουν τον τοπο να βρουν τον κατεψυγμενο![]()
Η παγανα στην πέρδικα είναι απαράδεκτη τακτική... Λίγοι οι πέρδικα δες, μακάρι να τους μοιαζαμε, εύχομαι κάποια στιγμή όταν θα έχω χρονο κ λιγότερες υποχρεώσεις να με αξίωσε ο Θεός να συναντήσω την πέρδικα στο φυσικό της περιβάλλον κ ας αναμετρηθω τότε μαζί της, κι ας χάσω, θα έχω κερδίσει αλλά όμως... Έως τότε όμως ΤΣΙΧΛΑΓια τα αποδημητικα ποτε δεν ενοιαζε οποιος κ αν ερχοταν κ απο που..ουτε ρωτησα ποτε μου οποιον δεν γνωριζα κ συναντουσα στο κυνηγι απο που ειναι ακομα κ αν τον εβρισκα στο καρτερι μου..
Και να με ρωταγε θα του ελεγα που να παει για τσιχλες να ριξει κ αυτος δεκα σμπαρα..
Ποτε μου ομως δεν ειπα σε κανεναν "ξενο" που παλαιοτερα ερχοντουσαν πολυ συχνα που να παει να τις κυνηγησει..
Και ο λογος ειναι οχι γιατι ηταν "περιουσια" δικη μου αλλα γιατι δεν τις κυνηουσαν οπως επρεπε..μιλαμε για σκουπα..δυο σκυλια κ πεντε ατομα να τα ακολουθανε..εβλεπες τα πορτοκαλι γιλεκα απο μακρια κ παθενες πλακα..
Συν το γεγονος οτι ολοι αυτοι ερχοντουσαν απο περιοχες που στα μερη τους δεν ειχαν περδικες..
Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να θελουν να χτυπησουν οσο πιο πολλες μπορουν μεχρι που θα φυγουν..και αυτο εκαναν...
Ρε πατε καλα εδω μεσα? Ποιος ειρωνευτηκε? Τι απευθυνεσαι σε μενα..σου ζητησα εγω να μου πεις που βρηκες πουλια?Στεφανε το να ειρωνευομαστε την τοποθετηση ενος Συναδελφου ειναι πολυ ευκολο
στην πραξη ομως θα ηθελα εσυ ο ιδιος να βγεις δημοσια και να αναφερεις ακριβως τα καρτερια σου τις καβατζες σου και ολα αυτα τα σημεια που εχεις ανακαλυψει
για να απολαυσεις την εξορμηση σου
Οριστε δωσε τα φωτα σου εγω το εκανα στο παρελθον αθελα μου δεν περιμενα τι θα επακολουθησει
Κατι εχει πλεον Τασο μετα τα χιονια που εριξε, αν θες μπορω να μαθω περισσοτερα αν δεν αξιζει δηλαδη να γλιτωσεις τα εξοδα...Λεβέντες υπάρχει κανένα νέο από Πελασγια μεριά έχει κρατήσει κανα πουλάκι να ρίξουμε καμιά τουφεκιά την Κυριακή; Η θα πάω παλι με τα έξοδα και θα φάω φολα όπως αρχές Δεκέμβρη; Όποιος έχει πάει εκεί κοντά ας ενημερώσει δε χρειάζεται να αναφέρει το μέρος η το χωριό αν δεν θέλει (αν κι εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω για τόσο μακριά από Αθήνα μερη), μη ξαναφαμε φολα, τουλάχιστον να τουφεκισουμε λίγα πουλάκια.
Αυτη την βδομαδα εχουν μαζευτει,απο την πανω μερια που ηταν η καφετερεια τα κισουδια ειναι γεματα κοτσυφια και τσιχλες.απο αρτα αρχιζουν και ακουγονται καλα πραγματακια αλλα ακομα μονο περπατητο.Καλημέρα σε όλους! Δύο τσίχλες θεάθησαν στο Ζάππειο πριν 5'!
Θα γίνει παιχνίδι τον Φλεβάρη θέλω να πιστευωΑυτη την βδομαδα εχουν μαζευτει,απο την πανω μερια που ηταν η καφετερεια τα κισουδια ειναι γεματα κοτσυφια και τσιχλες.απο αρτα αρχιζουν και ακουγονται καλα πραγματακια αλλα ακομα μονο περπατητο.
Μιχαλη ειχε κοσμο? Η μονο σου εισουν?Είχε απογευματινό καρτέρι σήμερα το πρόγραμμα. Περισσότερο για να τσεκάρω την αλλαγή που έκανα στην κλίση κοντακίου του δίκανου. Πουλάκια τα ίδια περίπου σε αριθμό με πριν 10 ημέρες, αλλά με πιο ιδιότροπη πτήση. Μάλλον το παράκανα με τη μείωση της κλίσης... Εκεί που δεν έβλεπα την μπίλια χωρίς το πρόσθετο σιλικόνης που είχα βάλει στη ράχη, τώρα βλέπω ρίγα και αρκετή... Η τροποποίηση έγινε από τον Κώστα Λιάκο ο οποίος "λύγισε" το κοντάκι μειώνοντας τη μεγάλη κλίση κατά 14 χιλιοστά. Αύριο-μεθαύριο έχει δοκιμές επί χάρτου! Το αποτέλεσμα: 11 τουφεκισμένα, 6 ξεπουπουλιασμένα και τρία έπεσαν τραυματισμένα από τα οποία βρήκα το ένα. Φυσίγγια Euromix 8/9 και Nsi sporting.
Αρχαίες Κλεωνές