Υλικά για ιδιογόμωση

Γιατι ανεβαίνεις γραμμάρια σειρά...
Τιποτα...με ξαφνιασες απλα...

Υ.Γ. Ηθελα απο περισυ να τη δοκιμασω, αλλα δεν την χοραγε το συρταρι...δεν παει στα κομματια... .big smile.
Απλά από περιεργεια ρώτησα, ξέρω ότι δουλευει σε παραπανω γραμμάρια και αν αποφάσιζα να ανεβω σε γραμμάρια μάλλον θα ήταν στις επιλογές μου!
Αυτή δουλευει σε κόντρα δόσεις.... ;.big smile.

Απλά από περιεργεια ρώτησα, ξέρω ότι δουλευει σε παραπανω γραμμάρια και αν αποφάσιζα να ανεβω σε γραμμάρια μάλλον θα ήταν στις επιλογές μου!
Αυτή δουλευει σε κόντρα δόσεις.... ;.big smile.
Καλυτερα η ΜΒ 36 για κόντρα...πιο μαζεμένη σε γραμμαρια κ πιο σίγουρη, στο να μην σταματήσει να εισαγετε στο μελλον...;)

Κάτσε βρε σειρά.....τα κλειδιά τα θέλω στη θέση τους..... Δεν έχει μαλακή ντουφεκια αυτή;;;

Οτι θελεις βγαζεις Αριστο!!!
Απο 32 γραμμαρια σε Ν9 μεχρι 44+2 γραμμαρια σε Ν3 την εχω δουλεψει!! Εκτος απο βολια και μονοβολα.
Ταχυτητες απο V1,5-367m/s μεχρι V1,5-442m/s σε σκαγια. ΒΟΛΙΑ V1,5-420-442m/s . Mονοβολα 32 γραμ, V1,5-488-492m/s.
Αγγέλους βγαζει αυτη η πυριτιδα!!! :)

Οτι θελεις βγαζεις Αριστο!!!
Απο 32 γραμμαρια σε Ν9 μεχρι 44+2 γραμμαρια σε Ν3 την εχω δουλεψει!! Εκτος απο βολια και μονοβολα.
Ταχυτητες απο V1,5-367m/s μεχρι V1,5-442m/s σε σκαγια. ΒΟΛΙΑ V1,5-420-442m/s . Mονοβολα 32 γραμ, V1,5-488-492m/s.
Αγγέλους βγαζει αυτη η πυριτιδα!!! :)
Καλημέρα κ. Νίκο!
Οπότε τζάμπα με σκιάζει η σειρουλα μου.....:D

Back