Υλικά για ιδιογόμωση

Βαγγέλη καλησπέρα!!!
Παρόμοιος και εγω στην περδικα και βάζω 7½και 7αρια...
Επίσης στην μπεκάτσα που έγραφες θα έκανες για έναν φίλο...βαλε 8αρια με 5% φέτος εβαλα και το ευχαριστηθεικα και στο λαγό...
Όταν έβαλα 8½ κυνηγαγα τις μπεκάτσες από πίσω... προσωπικά έχω καταλήξει 7αρια 7½ περδικα και μπεκάτσα σκληρό 8αρι
Στην μπεκάτσα μόνο με ν.9 από 10-25 μέτρα (βαριά)‼️ αυτή είναι η απόσταση βολής της‼️34γρ.ν.9‼️
 
Για αυτον εγινε ολλη η παραγγελια !!! Και το αποτελεσμα View attachment 53572
img_20220817_183447_0-jpg.53573
Κάνε 8* κ βάφτισε τα sodomy‼️
 
Στην μπεκάτσα μόνο με ν.9 από 10-25 μέτρα (βαριά)‼️ αυτή είναι η απόσταση βολής της‼️34γρ.ν.9‼️
Φίλε εβαλα φέτος μετά το Δεκέμβριο 8½ και δεν μου άρεσαν τα σκοτωματα..
8αρι για μενα μπεκάτσα είναι το κορυφαίο...
 
Έχει μήπως κανένας εμπειρία με τη χρήση πίτουρων αντί για βύσμα όπως ισχυρίζεται ότι γινόταν παλιά τα ιδιογομωτικά φυσίγγια στην Ιταλία ο τύπος στο παρακάτω βίντεο;
Η μόνη διαφορά από αυτά που δείχνει στο βίντεο είναι ότι τότε χρησιμοποιούσαν χάρτινους κάλυκες αλλά επειδή δεν βρήκε έκανε το βίντεο με πλαστικούς.
Καμιά γνώμη για το πίτουρο ως βυσμάτωση; Μου μπαίνουν ιδέες!

 
Έχει μήπως κανένας εμπειρία με τη χρήση πίτουρων αντί για βύσμα όπως ισχυρίζεται ότι γινόταν παλιά τα ιδιογομωτικά φυσίγγια στην Ιταλία ο τύπος στο παρακάτω βίντεο;
Η μόνη διαφορά από αυτά που δείχνει στο βίντεο είναι ότι τότε χρησιμοποιούσαν χάρτινους κάλυκες αλλά επειδή δεν βρήκε έκανε το βίντεο με πλαστικούς.
Καμιά γνώμη για το πίτουρο ως βυσμάτωση; Μου μπαίνουν ιδέες!

Οι παππούδες μας γέμιζαν έτσι ακριβώς.
Προσοχή να μην πάρουν φωτιά οι καλαμιές !!! (δεν σου κάνω πλάκα)
Από απόδοση δεν ξέρω ...
 
Εχεις μείνει πίσω πολυ
Εμείς εδώ έχουμε και πιτουροσυμπιεστη
Και δεν κάνω πλάκα
Και αν ξέρεις τι κανείς και πως θα δεις κατανομές που θα τρίβεις τα ματιά σου
Νικο βλέπω ότι το πίτουρο το βάζει χύμα μέσα στον κάλυκα...δεν χρειάζεται να αφήσει συγκεκριμένο χώρο; Ούτε το ζυγίζει ούτε μετράει τον ελεύθερο χώρο που του αφήνει για να βάλει μετά τα σκάγια.
Έτσι γίνεται;
 
Νικο βλέπω ότι το πίτουρο το βάζει χύμα μέσα στον κάλυκα...δεν χρειάζεται να αφήσει συγκεκριμένο χώρο; Ούτε το ζυγίζει ούτε μετράει τον ελεύθερο χώρο που του αφήνει για να βάλει μετά τα σκάγια.
Έτσι γίνεται;
To βάζει χύμα όσο θα χρειαστεί και το συμπιέζει μέχρι να έρθει σε ένα συγκεκριμένο σημείο που ο ίδιος έχει σημαδέψει στον συμπιεστή για τα 32γρ με μία συγκεκριμένη πίεση. Αφήνει στο τέλος ακριβώς τον χώρο που έχει υπολογίσει για τα 32γρ και βάζει το δεύτερο χαρτονάκι Το λέω διότι καταλαβαίνω τη γλώσσα του.

Το σημάδι φαίνεται στο 3:35 και στο 4:00
 
Last edited:
To βάζει χύμα όσο θα χρειαστεί και το συμπιέζει μέχρι να έρθει σε ένα συγκεκριμένο σημείο που ο ίδιος έχει σημαδέψει στον κάλυκα με μία συγκεκριμένη πίεση. Αφήνει στο τέλος ακριβώς τον χώρο που έχει υπολογίσει και βάζει το δεύτερο χαρτονάκι Το λέω διότι καταλαβαίνω τη γλώσσα του.
Λέω κι εγώ...
Όχι θέλει προσοχή δεν είναι αστείο και δεν βάζουμε ότι πίτουρο να είναι
Δεν λέω ότι δεν θέλει προσοχή....αλλά μου κίνησε την περιέργεια...
 
Έχει μήπως κανένας εμπειρία με τη χρήση πίτουρων αντί για βύσμα όπως ισχυρίζεται ότι γινόταν παλιά τα ιδιογομωτικά φυσίγγια στην Ιταλία ο τύπος στο παρακάτω βίντεο;
Η μόνη διαφορά από αυτά που δείχνει στο βίντεο είναι ότι τότε χρησιμοποιούσαν χάρτινους κάλυκες αλλά επειδή δεν βρήκε έκανε το βίντεο με πλαστικούς.
Καμιά γνώμη για το πίτουρο ως βυσμάτωση; Μου μπαίνουν ιδέες!

Υπάρχει ο πιτουροσυμπιεστης για να κανείς τέτοια βυσματωση!
 
Back
Top