Α οκ!Με κολητηρι για καλαι γυρνας αναποδα την μυτη που εχει και πισω ειναι κομενη ισια
Α οκ!Με κολητηρι για καλαι γυρνας αναποδα την μυτη που εχει και πισω ειναι κομενη ισια
Οχι ρε....βαζεις UHU για να βαρας στο ΝΤΟΥΚΟΥ...Logo δεν κάνει ;;;
Μην βαρέσετε ... δεν ξέρω ..
Πάει τους πουστεψαν κ τους κάλυκες
Στην μπεκάτσα μόνο με ν.9 από 10-25 μέτρα (βαριά)Βαγγέλη καλησπέρα!!!
Παρόμοιος και εγω στην περδικα και βάζω 7½και 7αρια...
Επίσης στην μπεκάτσα που έγραφες θα έκανες για έναν φίλο...βαλε 8αρια με 5% φέτος εβαλα και το ευχαριστηθεικα και στο λαγό...
Όταν έβαλα 8½ κυνηγαγα τις μπεκάτσες από πίσω... προσωπικά έχω καταλήξει 7αρια 7½ περδικα και μπεκάτσα σκληρό 8αρι
Κάνε 8* κ βάφτισε τα sodomyΓια αυτον εγινε ολλη η παραγγελια !!! Και το αποτελεσμα View attachment 53572![]()
Αυτό είναι βιγκανView attachment 53603View attachment 53604ετοιμοι και για το Σαββατο !!!
Φίλε εβαλα φέτος μετά το Δεκέμβριο 8½ και δεν μου άρεσαν τα σκοτωματα..Στην μπεκάτσα μόνο με ν.9 από 10-25 μέτρα (βαριά)αυτή είναι η απόσταση βολής της
34γρ.ν.9
![]()
Οι παππούδες μας γέμιζαν έτσι ακριβώς.Έχει μήπως κανένας εμπειρία με τη χρήση πίτουρων αντί για βύσμα όπως ισχυρίζεται ότι γινόταν παλιά τα ιδιογομωτικά φυσίγγια στην Ιταλία ο τύπος στο παρακάτω βίντεο;
Η μόνη διαφορά από αυτά που δείχνει στο βίντεο είναι ότι τότε χρησιμοποιούσαν χάρτινους κάλυκες αλλά επειδή δεν βρήκε έκανε το βίντεο με πλαστικούς.
Καμιά γνώμη για το πίτουρο ως βυσμάτωση; Μου μπαίνουν ιδέες!
Νικο βλέπω ότι το πίτουρο το βάζει χύμα μέσα στον κάλυκα...δεν χρειάζεται να αφήσει συγκεκριμένο χώρο; Ούτε το ζυγίζει ούτε μετράει τον ελεύθερο χώρο που του αφήνει για να βάλει μετά τα σκάγια.Εχεις μείνει πίσω πολυ
Εμείς εδώ έχουμε και πιτουροσυμπιεστη
Και δεν κάνω πλάκα
Και αν ξέρεις τι κανείς και πως θα δεις κατανομές που θα τρίβεις τα ματιά σου
To βάζει χύμα όσο θα χρειαστεί και το συμπιέζει μέχρι να έρθει σε ένα συγκεκριμένο σημείο που ο ίδιος έχει σημαδέψει στον συμπιεστή για τα 32γρ με μία συγκεκριμένη πίεση. Αφήνει στο τέλος ακριβώς τον χώρο που έχει υπολογίσει για τα 32γρ και βάζει το δεύτερο χαρτονάκι Το λέω διότι καταλαβαίνω τη γλώσσα του.Νικο βλέπω ότι το πίτουρο το βάζει χύμα μέσα στον κάλυκα...δεν χρειάζεται να αφήσει συγκεκριμένο χώρο; Ούτε το ζυγίζει ούτε μετράει τον ελεύθερο χώρο που του αφήνει για να βάλει μετά τα σκάγια.
Έτσι γίνεται;
Λέω κι εγώ...To βάζει χύμα όσο θα χρειαστεί και το συμπιέζει μέχρι να έρθει σε ένα συγκεκριμένο σημείο που ο ίδιος έχει σημαδέψει στον κάλυκα με μία συγκεκριμένη πίεση. Αφήνει στο τέλος ακριβώς τον χώρο που έχει υπολογίσει και βάζει το δεύτερο χαρτονάκι Το λέω διότι καταλαβαίνω τη γλώσσα του.
Δεν λέω ότι δεν θέλει προσοχή....αλλά μου κίνησε την περιέργεια...Όχι θέλει προσοχή δεν είναι αστείο και δεν βάζουμε ότι πίτουρο να είναι
Καλυτερα να φορτώσεις (0,5) πυρίτιδα....Καμιά γνώμη για το πίτουρο ως βυσμάτωση; Μου μπαίνουν ιδέες!
Υπάρχει ο πιτουροσυμπιεστης για να κανείς τέτοια βυσματωση!Έχει μήπως κανένας εμπειρία με τη χρήση πίτουρων αντί για βύσμα όπως ισχυρίζεται ότι γινόταν παλιά τα ιδιογομωτικά φυσίγγια στην Ιταλία ο τύπος στο παρακάτω βίντεο;
Η μόνη διαφορά από αυτά που δείχνει στο βίντεο είναι ότι τότε χρησιμοποιούσαν χάρτινους κάλυκες αλλά επειδή δεν βρήκε έκανε το βίντεο με πλαστικούς.
Καμιά γνώμη για το πίτουρο ως βυσμάτωση; Μου μπαίνουν ιδέες!