Νίκο, για ποιο ακριβώς μονόβολο ρωτάς ??? Για την στρογγυλή μπίλια ? Αν εννοείς αυτή, είσαι τυχερός, εδώ σ' έχω !!!Γνωριζει καποιος φιλος , τι βαρος και διαστασεις εχει το μονοβολο CAL36 ??
Τοτε δικαιολητε η αυξήσεις στα σκαγια.. ευχαρηστο βασιλη
Νίκο, για ποιο ακριβώς μονόβολο ρωτάς ??? Για την στρογγυλή μπίλια ? Αν εννοείς αυτή, είσαι τυχερός, εδώ σ' έχω !!!View attachment 70800View attachment 70801View attachment 70802View attachment 70803
Η μπίλια είναι του Gualandi και στο site του την δίνει 9,5 mm και 4,80 γρ. Την κάνει επίτηδες με μικρότερη διάμετρο από τον αυλό για να περνάει ακόμα και από φουλ τσοκ.
Τη ίδια έχει και ο Κύργιας στο αντίστοιχο μονόβολο που γεμίζει.
Ο μολυβδος σε μπαρες οχη σε σκαγιαΠως γίνεται με τις τιμές του μολύβδου να πέφτουν και στον ορίζοντα να φαίνεται πως τρώει πόρτα από παντού, οι τιμές των σκαγιων να ανεβαίνουν τόσο πολύ ; Μήπως μπερδευτηκαν οι προμηθευτές μας επειδή κατάλαβαν το αντίθετο και είχαν επενδύσει σε νέο εξοπλισμό για πρεσαριστα σκάγια και τώρα κάνουν απόσβεση ;
Με ποια πυρίτιδα είναι γεμισμένο Στέλιο;Νίκο, για ποιο ακριβώς μονόβολο ρωτάς ??? Για την στρογγυλή μπίλια ? Αν εννοείς αυτή, είσαι τυχερός, εδώ σ' έχω !!!View attachment 70800View attachment 70801View attachment 70802View attachment 70803
Η μπίλια είναι του Gualandi και στο site του την δίνει 9,5 mm και 4,80 γρ. Την κάνει επίτηδες με μικρότερη διάμετρο από τον αυλό για να περνάει ακόμα και από φουλ τσοκ.
Τη ίδια έχει και ο Κύργιας στο αντίστοιχο μονόβολο που γεμίζει.
Με S4.Με ποια πυρίτιδα είναι γεμισμένο Στέλιο;
Ευχαριστώ πολύΜε S4.
Κάνε έναν έλεγχο μην κόπηκε τίποτα.Παίδες εκεί που ρελιαζω άκουγα από το μοτέρ σαν σπίθες και έβγαζε μια παράξενη μυροδια το έσβησα άμεσο καπνό δεν έβγαλε είναι το μοτέρ που έχει η Gael απανο bonani… ξερή κάνη τι γίνεται να το βγαλο να πάει για ελενχο το φωβαμε να το ξαναβάλο στην μ πρίζα
Θέλει ανηγμα ένα πίνακακι που έχει θα το ανήξο αυριοΚάνε έναν έλεγχο μην κόπηκε τίποτα.
Αν μύρισε βγάλτο.Παίδες εκεί που ρελιαζω άκουγα από το μοτέρ σαν σπίθες και έβγαζε μια παράξενη μυροδια το έσβησα άμεσο καπνό δεν έβγαλε είναι το μοτέρ που έχει η Gaep απανο bonani… ξερή κάνη τι γίνεται να το βγαλο να πάει για ελενχο το φωβαμε να το ξαναβάλο στην μ πρίζα
ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ καηκε η ασφαλεια , η πυκνοτης , δεν ξερω ακριβος πως το λενε ,που δεινει την εκινηση στο μοτερ ,ειναι σαν ενα ασπρο βαρελακι , το επαθα εγω στην κορτινη , εβγαλε καπνους και εκανε τσαφ σε εμενα , αλλα το μοτερ συνεχισε να δουλευει , μετα οταν το εσβησα , και το ξανα εβαλα δεν δουλευε , αλλα μολις εδωσα στροφες στο στροφειο με το χερι αρχισε να δουλευει , το εβγαλα ευκολα , και το πηγα σε μαγαζι με ηλεκτρικα ειδη , και πηρα ακριβος το ιδιο , νομιζω 5 με 6 ευρω εχει , και απο τοτε ολα καλαΠαίδες εκεί που ρελιαζω άκουγα από το μοτέρ σαν σπίθες και έβγαζε μια παράξενη μυροδια το έσβησα άμεσο καπνό δεν έβγαλε είναι το μοτέρ που έχει η Gaep απανο bonani… ξερή κάνη τι γίνεται να το βγαλο να πάει για ελενχο το φωβαμε να το ξαναβάλο στην μ πρίζα
Κατέχεις από μοτέρ;Μπορεί να υπάρχουν 2 πυκνωτές ... εκκίνησης και λειτουργίας.
Το πιο απλό είναι να το πάει σε κάποιον να το επισκευάσει.
Οι πυκνωτές είναι φθηνοί.
Αν έχει αρπάξει η περιέλιξη είναι πιο κοστοβόρα ζημιά.
Σε κάθε περίπτωση επισκευάζεται.
Μαλλον αυτο που σου λεει Βασιλης...μακαρι να ηταν ο πυκνωτης αλλα τοτε θα εκανε αυτο που λεει ο @Μπενέτος δεν θα εκκινουσε θα εκανε ενα βουητο και αν του εδινες υποβοηθηση με το χερι θα εκκινουσε...Αν ειναι περιελιξη δεν συμφερει να περασεις καινουρια καλυτερα να παρεις αλλο μοτερ...Ελπιζω βεβαια να μην ειναι τιποτα απο αυτα...πιθανώς κάηκε η περιέλιξη.
Μη γελάς.Εχω ένα θέμα στη δεύτερη μηχανή ..Μπορεί να υπάρχουν 2 πυκνωτές ... εκκίνησης και λειτουργίας.
Το πιο απλό είναι να το πάει σε κάποιον να το επισκευάσει.
Οι πυκνωτές είναι φθηνοί.
Αν έχει αρπάξει η περιέλιξη είναι πιο κοστοβόρα ζημιά.
Σε κάθε περίπτωση επισκευάζεται.