Υλικά για ιδιογόμωση

Κατσε να δειξω της κουμπαρας την φοτο. Πως καταντησες το σαλονι εν αγνεια της και θα δεις τη εχεις να παθεις
φιλαρακι να θυμασαι παντα πως μονο εγω εχω εκεινους τους συγκετροτηρες.sarcastic..sarcastic..my man.

Καλημερα παιδες! Θελω να αγορασω ενα βιβλιο του χατζιωτη για την ιδιογωμωση. Εχετε να μου προτεινετε, αν γνωριζετε, ποιο απο ολα που εχει γραψει βοηθαει περισσοτερο και ειναι γενικα πιο καλο για ιδιογωμωση για αρχαριους. Τελικα αξιζει αν παρω ενα τετοιο βιβλιο η ειμαι καλυμμενος απο τις πληροφοριες που υπαρχουν στο ιντερνετ?
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα ;)

Βαγγέλη καλό ειναι πριν πάρεις οποιοδήποτε βιβλίο,θα σου έλεγα αν υπάρχει κάποιος αξιόλογος ιδιογομωτης στην περιοχή σου να τον παρακαλέσεις να σου δείξει τα βασικά.
Γιατί άλλο να τα διαβαζουμε και άλλο να μας τα δείχνει απο κοντά κάποιος που ξερει.
Εγώ αν ήθελα να ασχοληθώ με την ιδιογωμοση ετσι θα εκανα,κ μετά αν ήθελα θα αγόραζα βιβλίο.

Βαγγελη το τελευταιο βιβλιο του Χατζιωτη εχει πολλες χρησιμες πληροφοριες για καποιον που θελει να μαθει σφαιρικα μερικα πραγματα κ να εχει και ενα μπουσουλα να ξεκινησει την ιδιογομωση...
Απο την αλλη οπως ειπε κ ο Τασος, η ιδιογομωση ειναι τεχνη και οπως ολες οι "τεχνες" μαθαινονται στην πραξη και συνηθως διπλα σε καποιον εμπειρο κ οχι θεωρητικα...
Παντως μιας κ το εχω το βιβλιο του Χατζιωτη ειναι πολυ χρησιμο να το εχεις στην βιβλιοθηκη σου, εγω εστω και πληροφορικα εχω ανατρεξει καποιες φορες στις σελιδες του...

Ευχαριστω παιδια! Εχω γνωστο ιδιογομωτη ο οποιος μου μαθαινει αλλα ηθελα να ρωτησω αν και το βιβλιο βοηθαει. Γιατι ειναι αλλο να εχεις και ενα βιβλιο στον ελευθερο χρονο σου να διαβαζεις, να παιρνεις ιδεες να τις συζητας και να πειραματιζεσαι. Λογικα θα το αγορασω. Το βιβλιο εχει μονο συνταγες μεσα η και θεωρια?
Αρη ποιο ειναι το τελευταιο του βιβλιο?

Βαγγελη το βιβλιο ειναι αυτο...
http://www.gunandknifeclassics.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1472&Itemid=75
Εχει ενα θεωρητικο κομματι στην αρχη του βιβλιου με πληροφοριες για τα υλικα που χρησιμοποιουμε στην ιδιογομωση και μετα αναλυει την καθε πυριτιδα χωριστα κ εχει και 3-4 συνταγες για καθε πυριτιδα κ για διαφορα διαμετρηματα...
Ειναι χρησιμο σαν βιβλιο...

Βαγγελη το βιβλιο ειναι αυτο...
http://www.gunandknifeclassics.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1472&Itemid=75
Εχει ενα θεωρητικο κομματι στην αρχη του βιβλιου με πληροφοριες για τα υλικα που χρησιμοποιουμε στην ιδιογομωση και μετα αναλυει την καθε πυριτιδα χωριστα κ εχει και 3-4 συνταγες για καθε πυριτιδα κ για διαφορα διαμετρηματα...
Ειναι χρησιμο σαν βιβλιο...
Ευχαριστω πολυ Αρη! Αυτο το βιβλιο ειχα δει και εγω. Θα το παραγγειλω σημερα κιολας ;)

Ηλια! Ασχολουμαι ηδη με 2 πυριτιδες mb 32 και 36 και με την M92S! Αφου εχω δει οτι με καλυπτουν και με βολευουν αυτες ειμαι ΟΚ. Αργοτερα θα δουμε. Ευχαριστω παντως! ;)

Μια ερώτηση κύριοι....
Με μια μονοβασική πυρίτιδα και 32 γραμμάρια σκάγια,πόσο σας βγαίνει στο περίπου ένα κουτί φυσίγγια;

Με καινουργια υλικα περι τα 5,5-6 ευρω Γιωργο...
Ευχαριστώ για την απάντηση Άρι..well done.
Μου ακούγετε πολύ ενδιαφέρον.Πολύ καλό κοστολόγιο και φυσικά ένα φυσίγγι σταθερό και φτιαγμένο όπως το επιθυμείς.
Με βλέπω να μπαίνω σε έξοδα σε λίγο καιρό....xm. :D

Εγω πιστεύω οτι τσιχλοφυσηγγα του εμπορίου απο 28/32γρ. εχουμε παρα πολλα να διαλεξουμε για το οπλο μασ δεν εχεισ κανενα κερδοσ Αντιθέτως.Εκει που αξίζει η ιδιογομωση και εχεισ κερδοσ ειναι απο 33gr.και πανο στα διασποράς και στησ δυβασηκεσ πυρητιδεσ που εκει εχεισ πολυ μεγάλη Οικονομική Διάφορα απο τα φυσηγγια του Εμπορίου

Back