Υλικά για ιδιογόμωση

Γιωργο ανεξαρτητα απο τα γραφομενα σου μ αρεσει που το βλεμμα σου ειναι στο μελλον.
Το λεω λογω της νεας σου φωτογραφιας στην υπογραφη σου.
Ε ναι...πώς και πώς τα περιμένουμε....:) .cool.

Ναι το παραγ@μ@σ@ν με τις τιμες... Ειπαμε 50 ευρω το κιλο η tecna, ελεος... .kkk.

Αρι ακομη πολυ φθηνη ειναι και μαλλον δεν εχουν κανει παραγγελια Ιταλια για να παρουν τιμες. 59 € το κιλο ειναι η τιμη λιανικης τωρα στην Ιταλια.

Γιωργο σκεφτεσαι να γεμισεις με C4 ??? Εκτος του οτι ειναι δυσκολο να βρεις ...προσεχε την δοση 0,01-0,02 αλλιως θα φυγει κ η καννη μαζι αχαχαχααχα .very funny.
.very funny..very funny..very funny.... όχι ρε τρελέ.

Με ενα κιλο c7 στο 1.60 γεμιζουμε περιπου 625 φυσιγγια οποτε ηλια το κοστος ειναι περιπου 10ευροπουλα παραπαν στα 500 ελαχιστο κοστος σε σχεση με τη ποιοτητα της.φυσικα ολα εξαρτονται γιατι ειμαστε ιδιογομοτες για ποιοτητα η μονο για το θεμα του κοστους οποτε εκει παω πασο

Εγώ πάντως αποφάσισα μιας κι έχω τα μηχανήματα και τα εργαλεία να
ασχοληθώ μονο με τη c7 γιατί με αρέσει απο το classica που ρίχνω στα τρυγόνια.μη με βρισετε αλλά η mb δεν μου άρεσε.ο γιος την έχει κατά βρει.τώρα θα δω κάτι φυσίγγια που έχει γεμίσει ο βικτωρας και ανάλογα θα πραξω μόλις βρω χρήμα.μονο συγκεντρωτηρες έχω διλλημα.gualandi ή ελληνικούς?

Εγώ πάντως αποφάσισα μιας κι έχω τα μηχανήματα και τα εργαλεία να
ασχοληθώ μονο με τη c7 γιατί με αρέσει απο το classica που ρίχνω στα τρυγόνια.μη με βρισετε αλλά η mb δεν μου άρεσε.ο γιος την έχει κατά βρει.τώρα θα δω κάτι φυσίγγια που έχει γεμίσει ο βικτωρας και ανάλογα θα πραξω μόλις βρω χρήμα.μονο συγκεντρωτηρες έχω διλλημα.gualandi ή ελληνικούς?
Αναλογα τη παει στο οπλο και στον αυλο του,δεν υπαρχει μαγικη συνταγη μονο δοκιμες......ψαχτη λιγο με μπουσουλα το classica.

Εγω νομίζω οτι η ελληνικοί συγκεντρωτηρες δεν έχουν να ζηλέψουν κατι το ιδιαίτερο απο τους εισαγωμενους ιταλικούς.
Υπαρχουν και σε πληθώρα "σχημάτων"(καρδαρας,θωδης,giovanni )οποτε σιγουρα θα βρούμε κάποιον της αρεσκείας μας.

Το Α1 το γεμιζε σίγουρα με ιταλικό snia.Τωρα δεν ξέρω αν ισχύει αυτο γιατι έχω κατι χρονια να το ρίξω.Πάντως ο giovanni ξεχωρίζει εύκολα.

Υπήρχε ποτέ πυρίτιδα C4 ?

Ειπαμε αγορι μου να φτιαξεις ενα φυσιγγακι καλο κ χωρις να σκορπαει τα οπλα αλλα εσυ μου το πηγαινεις στα σκληρα απο τωρα... .buy buy..sarcastic.

Αυτους σκεφτόμουν Τάσο.τα α1 του Λάμπρου έχουν Giovanni

Το Α1 το γεμιζε σίγουρα με ιταλικό snia.
Ο Λαμπρο πλεον γεμιζει με Giovani τα φυσιγγια του, τα περισσοτερα που εχω σφαξει τουλαχιστον...

Δεν εχω αποψη Ευριπιδη δεν την εχω γεμισει ποτε, σε καποια φυσιγγια που την εχω δοκιμασει εμπορικα με ευχαριστησε αλλα αυτο δεν λει κατι... Ολες οι πυριτιδες με το σωστο στησιμο μπορουν να σε ευχαριστησουν...

Σήμερα ρώτησα τον πατέρα μου με τι πυρίτιδα γέμιζε, όταν γέμιζε παλιά και σταμάτησε πριν 30 χρόνια περίπου να γεμίζει. Μου είπε με την σειρά προτίμησης S4, Rotweill, Nobel, Sipe μικρού όγκου... .ha ha ha.

Λοιπον Ευριπιδη, εχω ηδη ετοιμα 31 γρ με C7 και βυσμα Aquila 22αρι. Στον πινακα τα εχω δει τι κανουν, μενει να τα δοκιμασουμε με το δικο σου οπλο. Παραλλαγες στην συνταγη μπορουμε να κανουμε, οταν αγορασω σκαγια, γιατι μου τελειωσαν :(

Βρήκα μια συνταγή στον κένταυρο απο 1,50 έως 1,60 με 24αρι gt για 30γρ.το μονο που μου λείπει είναι η πυριτ.για να γεμισω.σκάγια υπαρχουν κάτι λιγα.θα δοκιμασουμε τα δικά σου κι αν μ αρεσουνε 30 απο 31 δεν υπάρχει διαφορα

Back