Υλικά για ιδιογόμωση

Αρι εσυ μιλας για 3 με 4 διαφορετικα νουμερα. Ο Δημητρης μιλησε για Ν 12. Για μενα υπαρχει δολος και αυτος που εχει την ευθυνη να γεμισει το φυσιγγι εχει και την υποχρεωση να ελεγξει και ολα τα υλικα

Παυλο εμενα ειναι λιγο δυσκολο να χωρεσει το μυαλο που οτι ο βιοτεχνης, του οποιου τα φυσιγγια φερουν το ονομα του, θα γεμιζε με ν12 αντι για ν7 ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ... Γιατι? Για τη φημη του... Θεωρω πολυ ευκολο να γεμισει αντι για 10αρια η 9αρια, 12αρια γιατι απλα αυτα ειχε αλλα πολυ δυσκολο να γεμισει αντι για 7αρια, 12αρια... Απλα δεν υπαρχει ποιοτικος ελεγχος ειδικα στις μικροτερες βιοτεχνιες... Παιρνον το τσουβαλακι, το αδειαζουν κ γεμιζουν... Τελος...

Εγω παω πλεω ν για αγορα σκαγιων εδω στο νησι με το παχιμετρο μου μαζι. Στραβονουν λιγο αλλα τους περναη .ΔΕΝ εχεις 6 νο κυριε?μου κοτσαρης ενα αυτοκολιτο νο6 στο τσουβαλι με τανο7 και με γ....ας. οχι φυλε μου.

Κ εγω το ιδιο απο οταν ειδα την κατασταση...

Αυτος του οποιου τη φιρμα φερει το φυσιγγι!Ποιος αλλος?

Σημεια των καιρων Γιαννη... Ποιος βιοτεχνης που γεμιζει τα φυσιγγια του φασον σε μεγαλη εταιρια, θα τα επαιρνε, θα εκοβε ενα κ αν τα σκαγια δεν ηταν σωστα, θα γυρναγε ολη την παρτδια πισω???? Χμμμμμμμμμμμ...

φιλε δεν κατηγορησα καποιον και ουτε προκειται , απλως ο φιλος παραλιγο να σπασει το οπλο του και το οποιο το εχει αγορασει με μεροκαματο στην οικοδομη , αγοράζεις φυσιγγι ν 7 και μεσα να εχει ν 12 , απλως το εγραψα για γνωση και συμμορφωση προς ολους μας

Δεν το ειπα για να κατηγορησεις καποιον Δημητρη, προς θεου... Τη γνωμη σου ηθελα... Οταν παρεμβαλλονται πολλα χερια μεχρι το τελικο προιον κ δεν υπαρχει ελεγχος ειναι αναμενομενα αυτα...

Σημεια των καιρων Γιαννη... Ποιος βιοτεχνης που γεμιζει τα φυσιγγια του φασον σε μεγαλη εταιρια, θα τα επαιρνε, θα εκοβε ενα κ αν τα σκαγια δεν ηταν σωστα, θα γυρναγε ολη την παρτδια πισω???? Χμμμμμμμμμμμ...
Αρι,ακουγονται και γραφονται πολλα,για το θεμα,μεσα στα σχετικα forums.Ειναι τοσο δυσκολο να τσεκαρει την παραγγελια του?
Αν μου πει πως απο λαθος,αναγραφεται αλλο νουμερο,ομως το πραγματικο ειναι ΑΥΤΟ,εγω θα το παραξηγησω η θα εκτιμησω την ειλικρινια του?
Τοσο δυσκολο ειναι?

Δυστυχως αν κ η θεωρια ειναι τοσο απλη καμια φορα, η πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφορετικη... Πρεπει να εχει ο αλλος την κ@υλ@ να εχει το καλυτερο εμπορικο φυσιγγι για να τα κανει ολα αυτα... Σε εποχες "πεινας" αλλαζουν τα δεδομενα...

Χτες επεσε στα χερια μου ενα φησ. RM 36 για σφαξιμο. καλ.ρμ/ 688./Α1σπεσιαλε 1,90./36γρ επινικελ. νο5. τα εριχνε ενας φιλος στιν φασσα . φαρμακερα. Ξερει καποιος για αυτα τα φησηγγια??

Η Α0 ειναι διχρωμη πρασινη με κιτρινα. Οπως φαινεται ομως στις φωτογραφιες ειναι γυαλιστερες πυριτιδες, ενα χαρακτηριστικο που εχουν οι πυριτιδες της B&P. Αν τις βγαλεις φωτο με φυσικο φως θα βγαλουμε ακρη

Η Α0 ειναι διχρωμη πρασινη με κιτρινα. Οπως φαινεται ομως στις φωτογραφιες ειναι γυαλιστερες πυριτιδες, ενα χαρακτηριστικο που εχουν οι πυριτιδες της B&P. Αν τις βγαλεις φωτο με φυσικο φως θα βγαλουμε ακρη
Παλιοτερα,ειχε διαφορα.Πιο χοντροκοκκη και πιο σκουρο χρωμα.Ελαιωδες.Για την ΑΟ λεω.

Αυτη απο τα gevelot πιστεύω είναι Α0, υπάρχει περίπτωση ή λέω μ...ιες;
Κι εγώ αυτό πιστεύω, από φωτογραφίες δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα ... Εξάλλου όπως βλέπω έχει και μερικούς κόκκους κιτρινοκαφετί ανάμεσα στους πράσινους, και βάσει και του βάρους της γόμωσης στοιχηματίζω υπέρ της Α0.
Πάντως ρε παιδιά ... γαλλικό φυσίγγι είναι, είναι δυνατόν να έχει πυρίτιδα άλλης προελεύσεως εκτός από γαλλική: Vectan (Nobelsport) ???? Γάλλοι είναι αυτοί .... ;)

Back